2015
Utmärkt 8,3
baserat på 2373 omdömen

Senaste omdömena

Välj typ av resenär
Utmärkt



baserat på 2373 omdömen
  • Renlighet 9,0
  • Faciliteter 8,1
  • Läge 7,4
  • Bekvämligheter på rummet 8,8
  • Personal 8,9
  • Valuta för pengarna 7,8
  • Mat/Middag 7,8
Sortera efter

Chane från USA
Ensamresenär
Deluxerum trädgård
Bodde i 2 nätter i februari 2014
Overpriced resort for ignorant tourists.
staff, clean rooms, food
Everything was over-priced. A small bag of laundry cost me $100 USD.
Recenserad 22 februari 2014

Mark från Filippinerna
Reste med partner
Deluxerum
Bodde i 2 nätter i februari 2014
"perfect for couples!
"good breakfast, firendly staff, and clean room
It was our valentine's weekend. Me and my wife enjoyed every part of our stay in the resort. What we liked most was that the resort had an anticipated mass for catholics because the city was a little bit far.
Recenserad 20 februari 2014

Vicente från Filippinerna
Familj med småbarn
Deluxerum
Bodde en natt i oktober 2013
Very relaxing
Swimming pool, food and friendly staff
Very relaxing and friendly staff. Nice swimming pool and great breakfast. Fast check-in and check-out.
Recenserad 19 februari 2014

Luo från Kina
Ensamresenär
Deluxerum trädgård
Bodde en natt i februari 2014
Restaurants are crowded
Beach, swimming pool and garden
Recenserad 18 februari 2014

Gregory från USA
Reste med partner
Deluxerum trädgård
Bodde i 2 nätter i februari 2014
Very nice
location, beach sceanery
Recenserad 17 februari 2014

Maria från Filippinerna
Familj med äldre barn
Deluxerum
Bodde i 2 nätter i januari 2014
very friendly and accommodating staff
staff food beach
the staff were great 24hrs service buffet breakfast has a lot of variety the place offers an amazing view of the beach totally relaxing and vacation worthy the swimming pools are also great you should try out their spa service
Recenserad 11 februari 2014

nancy från Filippinerna
Familj med småbarn
Deluxerum
Bodde en natt i januari 2014
it was a great sinulog vacation. the kids enjoyed
hospitality, politeness, very nice service
it was a relaxing overnight at crimson. nice place, comfortable room and friendly staff
Recenserad 11 februari 2014

ed från Australien
Reste med partner
Deluxerum trädgård
Bodde en natt i december 2013
Perfect Five Star Hotel!!!
perfect nice and amazing room. perfect C.R...and Good Services ...very nice pool and Beach!!!
Me and my Fiance was really enjoyed In Crimson...we done snorkeling..we meet Memo too . Hehehehe!,the Best!!!
Recenserad 09 februari 2014

Stephen från Australien
Familj med småbarn
Deluxerum
Bodde i 3 nätter i februari 2014
Very relaxing place to stay . Very nice rooms and
Rooms, Pool and right on the ocean
Very enjoyable. Needed a relaxing break and we found a very nice place to do it. We wouldn't hesitate to stay here again.
Recenserad 08 februari 2014

steve från Filippinerna
Familj med äldre barn
Deluxerum
Bodde i 2 nätter i januari 2014
Just go! do yourself a favor.
happy hour and coconut by the beach.
the resort was new and well kept. Service staff from concierge to the lifeguards are top notch. great and convenient getaway.
Recenserad 08 februari 2014


1

Välj lojalitetsprogram

PointsMAX
Språk
Lojalitetsprogram A Lojalitetsprogram A
Lojalitetsprogram B

I menyn, klicka på PointsMAX och välj det lojalitetsprogram du helst använder.

2

Välj poängerbjudande

Hotellrum A
Rumsinformation
Tjäna
5000 poäng

Välj rum och poängalternativ för ditt valda boende.

3

Ange medlems-ID

Nationalitet (angivet i pass)
Medlemsprogram ID
1234

Ange ditt medlemsnummer för ditt valda program när du slutför din bokning. Poängen kommer att läggas till på ditt konto efter att du checkat ut från hotellet.

Börja här och välj det program som du helst föredrar: