2015
Utmärkt 8,3
baserat på 2378 omdömen

Senaste omdömena

Välj typ av resenär
Utmärkt



baserat på 2378 omdömen
  • Renlighet 9,0
  • Faciliteter 8,1
  • Läge 7,4
  • Bekvämligheter på rummet 8,8
  • Personal 8,9
  • Valuta för pengarna 7,8
  • Mat/Middag 7,8
Sortera efter

Delicia från
Gruppresenär
Deluxerum
Bodde i 2 nätter i maj 2013
Wonderful stay
Friendly staff, near to beach and beautiful location
The stay was very enjoyable with friendly and attentive staff. The resort is near to the beautiful Mactan beach.
Recenserad 29 maj 2013

Irene från Singapore
Affärsresenär
Deluxerum
Bodde en natt i september 2012
nice
Will stay again
Recenserad 28 maj 2013

Brandon från USA
Reste med partner
Villa vid havet med privat pool.
Bodde en natt i maj 2013
Great service, awesome rooms......but expensive
in room pool, big rooms, great service
Recenserad 28 maj 2013

Jaedu från Sydkorea
Reste med partner
Deluxerum trädgård
Bodde i 2 nätter i maj 2013
Good resort for the rest and swimming
Good swmming pool, good response for the requests, cozy and replenishing place.
This resort is located rather ouside in the Mactan island, but surely provides a good environment for the people who wants to rest with their friends&family. I enjoyed swimming in the night(it ends at 9:00PM), because it has a quite good pool inside as you can see from other reviews. You are able to use free shuttle from Crimson to Ayala&SM mall located in Cebu city, so that you can spend time in other places as well.
Recenserad 26 maj 2013

Wilson från Japan
Familj med småbarn
Deluxerum
Bodde i 3 nätter i maj 2013
Great family holiday!
Staf are really friendly with young children.
Recenserad 26 maj 2013

Kevin från USA
Reste med partner
Deluxerum trädgård
Bodde i 2 nätter i maj 2013
Worth the Value
Very Clean, Great Room, Easy Access to the Beach
Recenserad 21 maj 2013

Yerin från Sydkorea
Ensamresenär
Deluxerum trädgård
Bodde en natt i maj 2013
it is amazing very nice!!
so goood swimming pool and nice view and pool villa it is best hotel in the world
pool villa is amazing room. and so nice swimming pool and food is also good. it is greatest resort in the world
Recenserad 21 maj 2013

Charlene från Storbritannien
Reste med partner
Deluxerum
Bodde i 2 nätter i maj 2013
lovely stay
we were able to go and visit whale sharks from here. Very chilled place
Recenserad 20 maj 2013

Gerard från USA
Ensamresenär
Deluxerum
Bodde en natt i september 2012
Very Nice Place
Nice room (free upgrade to a villa with a private pool); nice pool; good food
Recenserad 19 maj 2013

Anjali från Indien
Familj med småbarn
Deluxerum
Bodde i 4 nätter i februari 2013
very nice and relaxing.
kids play area. beach. large rooms.
very nice. staff at the kids play area is very helpful to keep the children engaged with activities and games.
Recenserad 16 maj 2013


1

Välj lojalitetsprogram

PointsMAX
Språk
Lojalitetsprogram A Lojalitetsprogram A
Lojalitetsprogram B

I menyn, klicka på PointsMAX och välj det lojalitetsprogram du helst använder.

2

Välj poängerbjudande

Hotellrum A
Rumsinformation
Tjäna
5 000 poäng

Välj rum och poängalternativ för ditt valda boende.

3

Ange medlems-ID

Nationalitet (angivet i pass)
Medlemsprogram ID
1234

Ange ditt medlemsnummer för ditt valda program när du slutför din bokning. Poängen kommer att läggas till på ditt konto efter att du checkat ut från hotellet.

Börja här och välj det program som du helst föredrar: