2015
Utmärkt 8,3
baserat på 2373 omdömen

Senaste omdömena

Välj typ av resenär
Utmärkt



baserat på 2373 omdömen
  • Renlighet 9,0
  • Faciliteter 8,1
  • Läge 7,4
  • Bekvämligheter på rummet 8,8
  • Personal 8,9
  • Valuta för pengarna 7,8
  • Mat/Middag 7,8
Sortera efter

Nymee från Filippinerna
Gruppresenär
Deluxerum trädgård
Bodde en natt i augusti 2016
Superb staycation
We got upgraded to a private pool villa which is just in front of the bigger/common pool, restaurant and bar. Great facilities, and they have an in-house dive shop which offers other water sports as well. Azure bar is beachfront and offers nice view of the sea, and breezy ambiance while you enjoy their great concoctions of drinks. Staff are also attentive. Overall a great experience.
Recenserad 10 augusti 2016

Ysabel från Filippinerna
Gruppresenär
Deluxerum
Bodde en natt i juli 2016
Service
My daughter left her school ID at the resort and they were able to send it to the city hotel! Great!
Recenserad 01 augusti 2016

HAERANG från Sydkorea
Ensamresenär
Deluxerum
Bodde i 2 nätter i juli 2016
Good
good resort
Recenserad 14 juli 2016

JAYEON från Sydkorea
Familj med småbarn
Deluxerum trädgård
Bodde i 2 nätter i juli 2015
Very nice
Clean room Good breakfast Nice swimming pool Fun activities Friendly staff Everything was great I'd like to stay again
Recenserad 12 juli 2016

Michael från Australien
Reste med partner
Deluxerum trädgård
Bodde i 2 nätter i juli 2016
Ok but not great
The resort is fairly nice, but too small. The beach area in particular is tiny. The food in the main restaurant is pretty grim, ordering breakfast off the menu was a terrible mistake. The outside restaurant is an improvement, but not during the day because of flies. We left for the Shangri-la - in every respect an improvement on Crimson.
Recenserad 09 juli 2016

Anamaria från USA
Gruppresenär
Deluxerum trädgård
Bodde i 2 nätter i juli 2016
Overall fake luxury
The standard rooms are run down (Garden View Rooms), we found stains on the bedding, service was slow, in room dining menu limited and person on the phone was constantly unsure of what they had and didn't have, seemed to run out of things often whether at beach bar or in the room, food outside the breakfast buffet was so so, and the pool was too chlorinated and lacked proper live filtering to keep the water feeling clean. Their spa treatments esp. the Traditional Hilon massage was very good, however.
Recenserad 04 juli 2016

Manuel från Filippinerna
Reste med partner
Deluxerum trädgård
Bodde en natt i juni 2016
Our 15th Wedding Anniversary @ Crimson
Nice place, very accomodating staff, clean room, great food and we had a very wonderful experience staying in Crimson...
Recenserad 30 juni 2016

Hye från Sydkorea
Reste med partner
Deluxerum trädgård
Bodde en natt i juni 2016
so so
so so
Recenserad 29 juni 2016

Christopher från Filippinerna
Reste med partner
Deluxerum trädgård
Bodde i 2 nätter i juni 2016
G
G
Recenserad 26 juni 2016

Yu-Hsun från Taiwan
Reste med partner
Deluxerum trädgård
Bodde en natt i juni 2016
Nice experience which makes us spend all day there and super relaxing!!!
As title
Recenserad 24 juni 2016


1

Välj ditt lojalitetsprogram

Högst upp på sidan kan du klicka på PointsMAX så ser du många populära lojalitetsprogram som du kan välja mellan.

2

Välj ett rum med poäng

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Tjäna upp till 4900 poäng

Varje valbart rum kommer att visa de poäng som du kommer att tjäna på att göra bokningen.

3

Logga in och tjäna poäng!

  • Medlemsprogram ID
  • Jag är inte hotellgästen. Bokningen görs åt någon annan.

Ange ditt medlems-ID för ditt valda program när du gör din bokning. Du kommer att tjäna den summan som visas när du slutför din bokning. Det är så pass enkelt!

Börja här och välj det program som du helst föredrar: