Senaste omdömena

Välj typ av resenär
Bra



baserat på 1360 omdömen
  • Renlighet 6,9
  • Faciliteter 6,6
  • Läge 7,7
  • Bekvämligheter på rummet 7,3
  • Personal 7,3
  • Valuta för pengarna 7,0
  • Mat/Middag 6,7
Sortera efter

Giselle från Storbritannien
Ensamresenär
Chalet
Bodde en natt i september 2016
Pure Luxury
I stayed in the chalet room which is located pretty much on the beach. The room was spotless, and exactly like the picture. Super comfy bed, room service till 11pm, lovely shower/bathtub... The only bad thing I could say is that I did not stay longer!
Recenserad 21 september 2016
Tycker du omdömet är användbart?

tan från Malaysia
Familj med små barn
Deluxerum
Bodde en natt i juli 2016
Beautiful Beach
Beautiful Beach, Clean room
Recenserad 21 september 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Joyce från Malaysia
Grupp
Superior-rum vid pool
Bodde en natt i september 2016
basically okay
Too much rocks at the seaside, and late cleaning of the room causing us only manage to stay inside our room about 4pm yet need to check out before 12pm which it's being quite unfair for us when we manage to arrive earlier before for check in.
Recenserad 21 september 2016
Tycker du omdömet är användbart?

ALIN från Malaysia
Familj med små barn
Standardrum med kullutsikt
Bodde en natt i september 2016
It was very nice and fun stay in damai beach. I'm planning to visit the destination end of this year
We are very happy.
Recenserad 20 september 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Hong från Malaysia
Par
Chalet
Bodde en natt i september 2016
Nice
good n clear
Recenserad 19 september 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Lee från Malaysia
Grupp
Chalet
Bodde en natt i september 2016
Nice place and will go again.
Improvement in hotel breakfast.
Recenserad 19 september 2016
Tycker du omdömet är användbart?

ahmad från Malaysia
Familj med små barn
Standardrum med kullutsikt
Bodde en natt i september 2016
good staff. good location. free room upgrade.
we got free room upgrade because the room we requested not available. more space and bigger toilet. only got a bit of dust in the room. room not smelly.
Recenserad 19 september 2016
Tycker du omdömet är användbart?

CHONG från Malaysia
Par
Chalet
Bodde en natt i september 2016
Chalet need re-new
Overall is a good hotel but the chalet is look old, paint job in and out is seriously needed.
Recenserad 19 september 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Wellson från Malaysia
Familj med små barn
Deluxerum
Bodde en natt i september 2016
Excellent
Nice view
Recenserad 18 september 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Chin från Malaysia
Familj med små barn
Superior-rum vid pool
Bodde en natt i september 2016
So far so good
A good place to relax but not for good seaview
Recenserad 18 september 2016
Tycker du omdömet är användbart?


1

Välj lojalitetsprogram

PointsMAX
Språk
Lojalitetsprogram A Lojalitetsprogram A
Lojalitetsprogram B

I menyn, klicka på PointsMAX och välj det lojalitetsprogram du helst använder.

2

Välj poängerbjudande

Hotellrum A
Rumsinformation
Tjäna
5000 poäng

Välj rum och poängalternativ för ditt valda boende.

3

Ange medlems-ID

Nationalitet (angivet i pass)
Medlemsprogram ID
1234

Ange ditt medlemsnummer för ditt valda program när du slutför din bokning. Poängen kommer att läggas till på ditt konto efter att du checkat ut från hotellet.

Börja här och välj det program som du helst föredrar: