Senaste omdömena

Välj typ av resenär
Trevligt



baserat på 1214 omdömen
  • Renlighet 6,3
  • Faciliteter 5,1
  • Läge 7,6
  • Bekvämligheter på rummet 6,7
  • Personal 6,5
  • Valuta för pengarna 6,1
  • Mat/Middag 5,7
Sortera efter

lo från Malaysia
Familj med äldre barn
Deluxerum med havsutsikt
Bodde en natt i juni 2016
Bad quality
Room is very dirty.check in time delay.
Recenserad 03 juni 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Peggy från Malaysia
Reste med partner
Deluxerum med havsutsikt
Bodde en natt i juni 2016
damai puri
housekeeping no one answer the phone, asking towel but need to wait few hours. but counter staff very nice & friendly! helpful!
Recenserad 03 juni 2016
Tycker du omdömet är användbart?

BEE från Malaysia
Familj med småbarn
Deluxerum med havsutsikt
Bodde en natt i maj 2016
Good retreat
Sound proof is a problem.
Recenserad 03 juni 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Lim från Malaysia
Familj med småbarn
Deluxerum med havsutsikt
Bodde en natt i maj 2016
Complain about room
Very dusty room. Shower cold water not functioning. Only got hot water shower. Complain about it but never come to service. Very terrible experience. My kid nose allergic because of the dusty room. The lobby to the room not clean. Dusty floor.
Recenserad 02 juni 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Gek från Malaysia
Familj med småbarn
Deluxerum med havsutsikt
Bodde en natt i maj 2016
Overall is okay, swimming pool is quite dirty
Check in was a bit slow due to peak season. Overall facility was okay. Swimming pool was quite dirty.
Recenserad 31 maj 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Amy från Malaysia
Reste med partner
Deluxerum med havsutsikt
Bodde en natt i maj 2016
Bad Experiece at Damai Puri !!!
Based on my 1night stay at Damai Puri resirt hotel,here are a few points which i am disappointed with; 1-Hotel room is old and rundown. 2-No Wi-Fi provided and limited telecommunication coverage inside hotel room. 3-Limited TV channels. 4-No tea bag and sugar provided. 5-Lack of maintenance of hotel facilities. 6-No breakfast provided 7-Expensive and price is unjustified. I hope the management can seriously ponder and make necessary improvements and upgrades needed to restore back its former best. Sincerly, Disappointed Customer
Recenserad 30 maj 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Loh från Malaysia
Familj med småbarn
Deluxe regnskog
Bodde en natt i juni 2015
relax trip
nice for relax and enjoy
Recenserad 30 maj 2016
Tycker du omdömet är användbart?

chiew från Malaysia
Reste med partner
Deluxerum med dubbelsäng eller enkelsäng och havasutsikt
Bodde en natt i maj 2016
Nice Beach view
It is suitable for natural and beach lover. Nice view from our room.
Recenserad 24 maj 2016
Tycker du omdömet är användbart?

JESSICA från Malaysia
Familj med småbarn
Deluxerum med dubbelsäng eller enkelsäng och havasutsikt
Bodde en natt i maj 2016
Compaint hotel
We stay there outside balcony dont have lamp,hair dryer cant on,relative also cant entry & bed got ant my baby face got bite by ant really disapponted this holiday at there.
Recenserad 23 maj 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Amanda från Malaysia
Familj med småbarn
Deluxerum med havsutsikt
Bodde en natt i maj 2016
Disappointed
The pool was filthy, our room door was broken, the toilet wouldn't stop running, the air conditioning wasn't working. All in all a huge disappointment
Recenserad 20 maj 2016
Tycker du omdömet är användbart?


1

Välj lojalitetsprogram

PointsMAX
Språk
Lojalitetsprogram A Lojalitetsprogram A
Lojalitetsprogram B

I menyn, klicka på PointsMAX och välj det lojalitetsprogram du helst använder.

2

Välj poängerbjudande

Hotellrum A
Rumsinformation
Tjäna
5000 poäng

Välj rum och poängalternativ för ditt valda boende.

3

Ange medlems-ID

Nationalitet (angivet i pass)
Medlemsprogram ID
1234

Ange ditt medlemsnummer för ditt valda program när du slutför din bokning. Poängen kommer att läggas till på ditt konto efter att du checkat ut från hotellet.

Börja här och välj det program som du helst föredrar: