2015
Utmärkt 8,8
baserat på 344 omdömen

Senaste omdömena

Välj typ av resenär
Utmärkt



baserat på 344 omdömen
  • Renlighet 9,1
  • Faciliteter 8,1
  • Läge 9,2
  • Bekvämligheter på rummet 9,1
  • Personal 9,0
  • Valuta för pengarna 8,5
  • Mat/Middag 8,2
Sortera efter

WON från Sydkorea
Reste med partner
Deluxerum med dubbelsäng
Bodde i 2 nätter i juni 2016
very kind
very kind
Recenserad 08 juni 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Gerard från Irland
Reste med partner
Deluxerum med dubbelsäng
Bodde i 2 nätter i april 2016
Expensive for what you get
This hotel is over priced. It is nicely decorated in Laotian style but there is no pool, gym or anything really. It's just a small hotel that charges very high prices. However, the breakfast is excellent and the staff are helpful.
Recenserad 24 april 2016
Tycker du omdömet är användbart?

STEPHEN från Storbritannien
Reste med partner
Deluxerum med dubbelsäng
Bodde en natt i april 2016
A SHORT BREAK IN A BEAUTIFUL CITY
We decided to take a short break in Laos and chose the hotel due to its reviews. The room was spacious and the hotel is in a great position for exploring the city. We hired push bikes. The breakfast was superb.
Recenserad 12 april 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Stephen från Malaysia
Reste med partner
Premier-rum
Bodde i 2 nätter i mars 2016
Short Stay in Vientiane
We really enjoyed the Dhavara. The room was first class and the staff were excellent. We could walk to the night markets and dozens of restaurants and shops
Recenserad 15 mars 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Tanatip från Thailand
Gruppresenär
Premier-rum
Bodde i 2 nätter i mars 2016
Enjoyable Stay
Comfortable bed in large room. Very good service by staff. Enjoyed good breakfast selection.
Recenserad 15 mars 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Viktor från USA
Reste med partner
Deluxerum med dubbelsäng
Bodde i 2 nätter i januari 2016
A true boutique hotel
Nice facility, caring staff,good restaurant
Very good experience. Qiet elegant stay experience. Five minutes free hotel shuttle to attractions.
Recenserad 24 januari 2016
Tycker du omdömet är användbart?

ABDUL från Malaysia
Affärsresenär
Premier-rum
Bodde i 2 nätter i december 2015
nice boutique hotel
1. The decor, spaciousness and cleanliness of the room
Overall I enjoyed my stay at Dhavara. The only setback is the limited menu in the restaurant and the lack of exercise facilities.
Recenserad 02 januari 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Patcharagorn från Thailand
Reste med partner
Premier-rum
Bodde en natt i mars 2015
Very nice hotel
Room view staff
It was great there
Recenserad 28 december 2015
Tycker du omdömet är användbart?

Nattanee från Thailand
Gruppresenär
Deluxerum med dubbelsäng
Bodde en natt i december 2015
Very nice hotel, clean and comfortable
Luxury clean
Recenserad 24 december 2015
Tycker du omdömet är användbart?

Herbert från Schweiz
Reste med partner
Deluxerum med dubbelsäng
Bodde i 2 nätter i december 2015
Great
Location, Room Size, Breakfast
The hotel is very nice, and we would go there again, but one tourist visit of Vientiane is enough.
Recenserad 06 december 2015
Tycker du omdömet är användbart?


1

Välj lojalitetsprogram

PointsMAX
Språk
Lojalitetsprogram A Lojalitetsprogram A
Lojalitetsprogram B

I menyn, klicka på PointsMAX och välj det lojalitetsprogram du helst använder.

2

Välj poängerbjudande

Hotellrum A
Rumsinformation
Tjäna
5000 poäng

Välj rum och poängalternativ för ditt valda boende.

3

Ange medlems-ID

Nationalitet (angivet i pass)
Medlemsprogram ID
1234

Ange ditt medlemsnummer för ditt valda program när du slutför din bokning. Poängen kommer att läggas till på ditt konto efter att du checkat ut från hotellet.

Börja här och välj det program som du helst föredrar: