DoubleTree by Hilton Hotel Dubai - Jumeirah Beach: Boka nu

Omdömen för DoubleTree by Hilton Hotel Dubai - Jumeirah Beach

Fantastiskt
Baserat på 68 omdömenSe vad andra gäster sa
8,4
89 % skulle rekommendera boendet till en vän

Verifierade omdömen från resenärer

Omdömen från Agoda (68)Omdömen från Booking.com (2007)
8,4
Fantastiskt
Baserat på 68 omdömen
Välj typ av resenär
Renlighet8,6
Faciliteter8,6
Läge8,9
Komfort och kvalitet9,0
Service8,4
Valuta för pengarna7,7
Från verifierade gäster hos Agoda
Filtrera gästkommentarer baserat på:
Språk
English
العربية
Dansk
Deutsch
mer
Rumstyp
Svit med 3 sovrum
One Bedroom Family Suite
Familjesvit med 2 sovrum
Svit (2 sovrum med King size-säng)
Sortera efter
Visar 49 verifierade gästkommentarer
10,0
Utmärkt
Frederik från Danmark
Familj med små barn
Svit (2 sovrum med King size-säng)
Bodde i 7 nätter i januari 2015
Relaxing ”
Very friendly staff, the area and beach
One of the best vacations ever and a super place to be with family and kids !
Recenserad 21 januari 2015
9,3
Utmärkt
lamya från Saudiarabien
Grupp
Svit med 3 sovrum
Bodde i 4 nätter i januari 2015
great hotel ”
easy check in ,location, great staff.
Recenserad 21 januari 2015
8,7
Fantastiskt
Cherry från Taiwan
Affärsresenär
Familjesvit med 2 sovrum
Bodde i 2 nätter i januari 2015
nice place but the traffic is crazy”
big space, nice view, service is good
Recenserad 19 januari 2015
7,7
Mycket bra
AZIZ från Sydafrika
Familj med äldre barn
Familjesvit med 2 sovrum
Bodde i 4 nätter i januari 2015
Good value for money. Excellent location.”
Location. Comfort. Excellent staff A+.
Great
Recenserad 07 januari 2015
9,0
Utmärkt
Andrew från Storbritannien
Familj med små barn
One Bedroom Family Suite
Bodde i 3 nätter i november 2014
3 night stopover - very enjoyable stay”
Excellent customer service, great room, great pool area
We stayed for three nights as part of our honeymoon. We traveled with our 6 month old baby. The hotel staff really made our stay pleasurable. Any requests that we had for our baby were met with a smile. We were presented with a cake as part of our honeymoon celebrations. The hotel were able to provide a car, driver and baby seat so that we could take part in sight seeing. The breakfasts were very comprehensive and the gym was kitted out well.
Recenserad 14 december 2014
2,0
Mohammed från Bangladesh
Familj med äldre barn
Familjesvit med 2 sovrum
Bodde en natt i december 2014
Very bad experience”
I would never come back to this hotel. Everybody is rude. Everything is bad.
Recenserad 04 december 2014
10,0
Utmärkt
Hana från Förenade Arabemiraten
Familj med små barn
Svit med 3 sovrum
Bodde i 2 nätter i november 2014
Great apartments in great location ”
Location new hotel rooms
Recenserad 18 november 2014
5,7
Jacek från Polen
Grupp
Familjesvit med 2 sovrum
Bodde i 4 nätter i november 2014
Hilton? I've expected something better”
beach, cold fruits on the beach, swimning pool
Average level for non average price
Recenserad 09 november 2014
8,7
Fantastiskt
Ashish från Australien
Grupp
Svit med 3 sovrum
Bodde i 3 nätter i september 2014
Dubai Experience”
Very good customer service from front desk and house keeping. Clean & tidy environment. Pool was huge and close to beach.
Excellent stay with great views from the top.
Recenserad 02 oktober 2014
8,3
Fantastiskt
Faris från Saudiarabien
Familj med små barn
Familjesvit med 2 sovrum
Bodde i 7 nätter i juli 2014
Best value for money”
Cleaness, location, price
Recenserad 11 september 2014
9,0
Utmärkt
Kristine från Danmark
Familj med äldre barn
Familjesvit med 2 sovrum
Bodde i 4 nätter i november 2014
Virkelig dejligt hotel”
Store, reelle lejligheder af høj standard, godt pool område med masser af liggestole. Lidt larm fra vejen men ikke noget, der ødelagde ferien overhovedet. Spiste frokost en gang, ok men ikke mer
Recenserad 17 november 2014
8,4
Fantastiskt
nadia från Schweiz
Familj med äldre barn
One Bedroom Family Suite
Bodde i 5 nätter i oktober 2017
Super Hotel, sehr sehr nettes und aufmerksames Personal, mega grosse Zimmer, gutes Frühstück ”
Das Hotel und das Personal waren top. Alle extra Wünsche wurden erfüllt z.B. Geburtstag-Dinner am Strand mit privaten Pavillon, selbst zusmmanengestelltes Menu inkl. privater Servicekraft. Es war ein Traum, wie in 1001 Nacht. Hierfür nochmals herzlichen Dank an Jeffry, dem Chef-Koch und der Servicekraft. Die Lage des Hotels ist sensationell, die Zimmer sind sehr gross und sauber, man sieht lediglich die ersten Abnutzungserscheinungen, was uns aber nicht gestört hat. Neben dem Hotel sowie gegenüber wird im Moment gebaut. Neben dem Hotel wird ein weiteres gigantisches Hotel gebaut, während des Aufenthalts stand die Baustelle glaub ich still, zumal wir keinerlei Lärm wahrgenommen haben. Der Lärm von der Baustelle gegenüber haben wir kaum mitbekommen. Der Pool-Bereich und der private Strandabschnitt waren ebenfalls super. Das Frühstück-Buffet ist reichhaltig und gut. Wir werden bei unserer nächsten Dubai-Reise bestimmt wieder das gleiche Hotel buchen, für uns hat wirklich alles gepasst.
Recenserad 22 oktober 2017
9,3
Utmärkt
Antonio från Portugal
Familj med små barn
Svit (2 sovrum med King size-säng)
Bodde i 6 nätter i november 2014
Uma semana bem passada no Dubai :)”
Praia / piscina, localização e suite
Recenserad 23 november 2014
8,8
Fantastiskt
Julien från Frankrike
Ensamresenär
One Bedroom Family Suite
Bodde i 4 nätter i maj 2018
Fantastiskt”
Très bon rapport qualité/prix car en promo (saison basse + ramadan). Chambre non faite deux jours de suite (le personnel d'entretien est finalement venu faire la chambre sur demande de ma part après mon retour à 23H passées..). Mis à part ce (gros) bémol, rien à redire. Mention spéciale au buffet/petit déjeuner et au chef cuisinier Arul très sympathique et professionnel.
Recenserad 23 maj 2018
7,6
Mycket bra
Abdullah från Saudiarabien
Grupp
Familjesvit med 2 sovrum
Bodde i 7 nätter i september 2017
جميل ولكن كن حذر من اجودا فهي سوف تحدث لك مشكلة مع الفندق ”
كنت حاجز غرفتين مع المطبخ ولكن صدمت عند الفندق بان الحجز من دون مطبخ ولما تواصلت مع اجودا ردت علي موظفة وقالت انت ما حجزت مطبخ وكل ذلك لكي لا يكون لهم مشكلة مع الفندق فالفندق اولى لديهم من العميل ولكن كان هناك موظف جدا مهذب من موظفين الاستقبال اسمه جورج لما رأى حجزي قال الخطأ من اجودا وقام بترقية حجزي الى غرفتين ومطبخ واجودا التي كانت هي الاساس لم تقم بتقديري علما ان حجوزاتي لديهم بالسنه اكثر من اربع مرات كما احب التنبية تاكد ان الحجز مع الضرايب فليس جميع الحجوزات لديهم شاملة الضرائب لا انسى الموظف عوض علي قمة وقامة في الاخلاق الان اقوم بمراسلة اجودا لحذف الحساب فهم غير احترافين والبدائل كثيرة ولله الحمد
Recenserad 08 oktober 2017
4,0
Nada från Saudiarabien
Familj med små barn
Familjesvit med 2 sovrum
Bodde i 6 nätter i september 2017
فندق سئ وغير نظيف ”
الجناح كان في الدور السابع رائحة الدور بالكامل مجاري اعزكم الله الخدمة سيئة بعد يومين غيرت الجناح الفندق قديم ومستهلك عند الخروج لم يرجعوا الا ١٥ درهم من التأمين ٥٠٠ درهم وبعد التدقيق في الفاتوره محسوب اشياء لم استخدمها ورجعوا ٢٠٠ اول فندق سئ اراه واتعامل معه في دبي لا انصح بالسكن فيه ولايوجد تبريد في مياه دورة المياه
Recenserad 16 september 2017
6,4
Trevligt
ibrahim från Saudiarabien
Affärsresenär
Svit med 3 sovrum
Bodde i 2 nätter i oktober 2016
النظافة اقل من المتوقع”
النظافة اقل من المتوقع
Recenserad 23 oktober 2016
8,8
Fantastiskt
fahad från Saudiarabien
Grupp
Svit med 3 sovrum
Bodde i 5 nätter i augusti 2016
Fantastiskt”
اقامة جميلة
Recenserad 27 augusti 2016
5,6
nasser från Saudiarabien
Familj med små barn
Familjesvit med 2 sovrum
Bodde i 4 nätter i juli 2016
استقبال سيئ ولايحترمون العرب ”
موظفين الاستقبال بعضهم سيئ وايضا استقبال المطعم وايضا وقعت في مشكله بين موقع اقودا والفندق حجزت غرفتين وصاله لاربع اشخاص كبار مع الافطار وتفجأت ان الحجز لشخص واحد
Recenserad 01 augusti 2016
8,4
Fantastiskt
mohand från Saudiarabien
Familj med äldre barn
Familjesvit med 2 sovrum
Bodde i 2 nätter i juni 2015
ا”
موقع جميل و فندق ممتاز
Recenserad 08 maj 2016
7,6
Mycket bra
khalid från Saudiarabien
Familj med äldre barn
Familjesvit med 2 sovrum
Bodde i 5 nätter i mars 2016
الموقع ممتاز لمن يبحث عن الموقع والهدوء ”
أفضل مكان السكن من حيث الموقع لمن أراد السكن بجانب الممشى فهناك كل شيء ممكن الحصول عليه فالفندق يقع في آخر الممشى تستطيع من خلاله أن تصل للجيش بي آر بسهوله وتمشي من بدايته بعيد عن موج الازعاج فعلا موقع أكثر من ممتاز والغرف أكثر من ممتازه وخاصة المطلة على البحر والعلوية فالجلسه في البلكونه صباحا شي لايوصف
Recenserad 16 mars 2016
8,7
Fantastiskt
Mona från Saudiarabien
Familj med små barn
Svit (2 sovrum med King size-säng)
Bodde i 4 nätter i mars 2015
افضل اوتيل في دبي ”
الموقع مساحة الشقه تعامل الموظف الراقي عوض
اللهم لك الحمد والشكر للمره الثانيه بنفس الاوتيل وسوف لان اغير الفندق بالمرات الاخر والتجربه كانت اكثر من رائعه وممتعه
Recenserad 22 mars 2015
4,0
AHMED från Förenade Arabemiraten
Familj med äldre barn
Svit med 3 sovrum
Bodde i 2 nätter i december 2014
فندق عائلي مريح ”
2- الاطله على البحر 3- المسابح كبيره 1- الشقه واسعه
عاستقبال راقي واعطاء الكوكيز كضيافه للفندق
Recenserad 28 december 2014
9,0
Utmärkt
Faiza från Saudiarabien
Familj med äldre barn
Familjesvit med 2 sovrum
Bodde i 3 nätter i november 2014
أقامه مريحة ورائعة”
موقع ممتاز ، مسكن واسع ونظيف، استقبال وتعامل ممتاز
اكثر من ممتازة لتميزه بموقع ممتاز وخدمه راقيه ونظافه ووسع في المكان مما يتيح راحة للعائلة
Recenserad 30 november 2014
7,3
Mycket bra
fatmah från Saudiarabien
Familj med små barn
Svit med 3 sovrum
Bodde i 7 nätter i september 2014
p.o.box 15100 jeddah 21444”
الراحه النظافه موقه ممتاز للاطفال
الاقامه كانت جدا ممتازه ولاكن كانت هناك ملاحظه على جرس الانذار يجب ابلاغ النزلاء في حال وجود اختبار للجرس حيث حدث ذلك مرتين دون علمنا مما اخاف لاطفال واثر ذلك في نفسياتهم ولو كنت موجود مع عائلتي لكنت قاضيت الفندق ولكم جزيل الشكر والتقدير
Recenserad 05 oktober 2014
9,7
Utmärkt
Hanan från Kuwait
Familj med äldre barn
Svit med 3 sovrum
Bodde i 7 nätter i juli 2014
ممتاز”
الموقع النظافه التعاون
اقامه رائعه ولكن في يوم تجربة انذار الحريق ازعاج
Recenserad 10 september 2014
8,3
Fantastiskt
Nasser från Saudiarabien
Familj med äldre barn
One Bedroom Family Suite
Bodde i 3 nätter i september 2014
يستحق التجربة”
موقعة مساحة الجناح النظافة والديكور
ممتازة موقع جيد جيداً مساحة الجناح رائعة اختيارهم للأثاث ممتاز نظافة الجناح ربما لأن الفندق جديد فلا استطيع الحكم
Recenserad 10 september 2014
9,3
Utmärkt
IBRAHIM från Saudiarabien
Grupp
Familjesvit med 2 sovrum
Bodde i 7 nätter i juli 2014
مماز ككل”
ككل ممتاز
فندق جميل نظيف عائلي بسعر مناسب وسعر ممتاز انصح به
Recenserad 07 september 2014
8,7
Fantastiskt
mohammad från Saudiarabien
Familj med små barn
Familjesvit med 2 sovrum
Bodde en natt i juli 2014
فندق جديد ”
فخم كبر حجم السويت
الاقامة مريحة وجميلة كل شي ممتاز
Recenserad 04 september 2014