Dream House Apartment: Boka nu

Omdömen för Dream House Apartment

Mycket bra
Baserat på 69 omdömenSe vad andra gäster sa
7,2

Verifierade omdömen från resenärer

Omdömen från Agoda (69)Omdömen från Booking.com (61)
7,2
Mycket bra
Baserat på 69 omdömen
Välj typ av resenär
Renlighet7,5
Faciliteter6,7
Läge7,0
Komfort och kvalitet7,7
Service7,7
Valuta för pengarna7,5
Från verifierade gäster hos Agoda
Filtrera gästkommentarer baserat på:
Språk
English
Deutsch
العربية
Français
mer
Rumstyp
Lägenhet med 1 sovrum
Lägenhet med 2 sovrum
Sortera efter
Visar 55 verifierade gästkommentarer
8,0
Fantastiskt
Camden från Storbritannien
Par
Lägenhet med 1 sovrum
Bodde en natt i mars 2014
Comfortable hotel good location”
Location, room size, relatively new
Comfortable, reasonably new hotel in the centre of town. Facilities are quite basic but has kitchen faciliities so good for groups or families.
Recenserad 17 maj 2014
7,7
Mycket bra
Yap från Malaysia
Familj med små barn
Lägenhet med 2 sovrum
Bodde i 2 nätter i november 2013
Unforgettable time spent with family ”
Clean and spacious room with internet and good customer service
All staffs are very helpful
Recenserad 20 april 2014
7,3
Mycket bra
Torzin från Thailand
Grupp
Lägenhet med 2 sovrum
Bodde i 2 nätter i februari 2014
Nice Service Apartment”
Large room, near supermarket, clean
The hotel is nice. The room is very large and clean, but the bed is quite hard and i don't like two styles toilet in the bathroom, the hot water for shower is ver hard to manage and adjust, in peak time almost no water come out the tap! The breakfast buffet seem to be OK with few choices but nice quality. The hotel is very near to Lulu hypermarket so easy to go and buy food and snack for dinner. Wifi is very nice and strong.
Recenserad 16 februari 2014
6,3
Trevligt
Martina från Tyskland
Ensamresenär
Lägenhet med 1 sovrum
Bodde i 2 nätter i december 2013
convient hotel for exploring the area”
easily accessible, restaurant, large apartment
The apartment was a large room without (!) any natural light, but with a large kitchen. Breakfast was ok, staff tried hard to meet all requests; bathroom was a misconstruction as the bathroom was totally flooded after every shower; location is about 10 km to downtown Nizwa (unfortunately there are currently roadworks going on and there can be quite some stop-n-go traffic to/from Nizwa; very practically located, large shopping mall (LuLu Hypermarket) quite close
Recenserad 05 januari 2014
9,3
Utmärkt
Helen från Kanada
Par
Lägenhet med 2 sovrum
Bodde i 2 nätter i december 2013
Convenient and quiet place to rest after day trips”
Comfortable beds, cleanliness, quiet
The internet speed was very slow--a bit frustrating.
Recenserad 01 januari 2014
5,3
Stancle från USA
Par
Lägenhet med 1 sovrum
Bodde en natt i november 2013
Mountain drive and views were fabuolous. ”
Staff, availability, availability
Very claustrophobic. The two windows look into the building walls. The rooms are small and close. The design of the toilet drainage causes the whole place to smell like urine even though it looks clean. The kitchen is the largest area without table or chairs and with only a small two-burner hot-plate and small refrigerator. Thankfully, we only stayed one night. The room service lunch of two sandwiches and a salad took more than 1 hour to arrive and was incorrect.
Recenserad 08 december 2013
6,7
Trevligt
VINESH från Indien
Familj med små barn
Lägenhet med 2 sovrum
Bodde en natt i oktober 2013
OK”
OK
Location was good, new hotel apartment... hence the neatness is good.... breakfast was hopeless.
Recenserad 26 oktober 2013
4,0
Patricia från Nya Zeeland
Par
Lägenhet med 1 sovrum
Bodde en natt i oktober 2013
Disappointing”
nothing
We were probably the only people staying at this hotel. Our room had two small windows looking at a brick wall, so very dark. There was nowhere to eat within walking distance. The kitchen had no dishes or cooking utensils, so no use at all.
Recenserad 06 oktober 2013
6,0
NIDHAL från Oman
Familj med små barn
Lägenhet med 1 sovrum
Bodde i 3 nätter i augusti 2013
New clean”
New, clean, quite area
Used for only sleeping and getting ready for next day sightseeing . It is good new choice added to nizwa which lack varity of hotel choice. It is clean and still new but the wireless internet is very slow. The restuarant is very limited and surf only breakfast at this time.one bedroom apartement was chosen but the sitting room design is very stubid and small
Recenserad 24 augusti 2013
8,7
Fantastiskt
KOMAL från Indien
Familj med små barn
Lägenhet med 2 sovrum
Bodde en natt i augusti 2013
wonderful stay at Dreamshouse”
cleanliness, nice rooms and courtesy of the staff
Very comfortable stay and Dreams house, Specall aall are nice good to stay for short while and lookforward onwards journey to destination. Good value for money
Recenserad 14 augusti 2013
6,4
Trevligt
Bettina från Tyskland
Par
Lägenhet med 1 sovrum
Bodde i 2 nätter i februari 2018
Empfehlenswert: sauberes Appartement”
Großzügiges Appartement an einer der Zufahrtsstraßen nach Nizwa. Guter Ausgangspunkt für Nizwa und Umgebung.
Recenserad 03 mars 2018
8,0
Fantastiskt
Kristian från Tyskland
Familj med äldre barn
Lägenhet med 2 sovrum
Bodde i 2 nätter i december 2016
Sehr gutes Apartment”
Wir hatten ein 2-Zimmer-Apartment mit 2 Bädern. Es war groß und sehr sauber und wir haben uns dort wohl gefühlt. Die Küche haben wir nicht benutzt. Die Lage war für unsere Zwecke gut, es sind ca. 10 Minuten mit dem Auto ins Zentrum von Nizwa (Fort, Souk). Das Frühstück war einfach.
Recenserad 16 januari 2017
8,8
Fantastiskt
Valérie från Schweiz
Par
Lägenhet med 1 sovrum
Bodde en natt i november 2016
Einfaches sauberes Hotel ausserhalb der Stadt”
Nicht zentral gelegen, aber mit dem Auto in ca. 10min am Souq von Nizwa. Ruhige einfache Wohnung. Frühstück gut. Für Durchreisende zu empfehlen.
Recenserad 04 december 2016
7,2
Mycket bra
Heike från Tyskland
Par
Lägenhet med 1 sovrum
Bodde i 2 nätter i oktober 2016
Einfaches Hotel”
Man darf keinen großen Luxus erwarten, aber sauber war alles. Nachdem wir sowieso den ganzen Tag unterwegs waren, hat uns das Hotel für 2 Nächte total ausgereicht. Das Frühstück war simpel, war wir fühlten uns dennoch gut versorgt.
Recenserad 20 november 2016
8,0
Fantastiskt
Volker från Tyskland
Grupp
Lägenhet med 2 sovrum
Bodde i 4 nätter i november 2014
OK”
Lage, Personal, Frühstück
Für unsere Rundreise und den Besuch des Marktes in Nizwa hatte das Hotel die ideale Lage!!
Recenserad 01 november 2015
6,0
Sandra från Tyskland
Par
Lägenhet med 1 sovrum
Bodde i 2 nätter i november 2014
Nette Unterkunft fuer Rundreise”
grosses Zimmer, gute Lage fuer Ausfluege, Preis Leistung
Wir hatten das Apartment fuer 2 Tage gebucht. Waren zufrieden mit der Ausstattung des Zimmers. Guter Ausgangspunkt fuer Ausfluege in der Region. Fruehstuck sehr mager. Aufgusskaffee, /Toastbrot Aber fuer den Preis vollkkommen OK.
Recenserad 29 november 2014
2,0
Ernesto från Italien
Par
Lägenhet med 1 sovrum
Bodde i 2 nätter i december 2017
Semplicemente squallido”
Le zanzare, i servizi vecchi. Purtoppo per Nizwa non ci sono grandi alternative. Bisogna armarsi di forte spirito di adattamento.
Recenserad 05 januari 2018
8,4
Fantastiskt
chiara från Italien
Par
Lägenhet med 1 sovrum
Bodde en natt i oktober 2016
Ottimo”
ottima posizione vicino a grandi centri commerciali e a 8 km dal forte di Nizwa.
Recenserad 24 oktober 2016
8,3
Fantastiskt
Geert från Nederländerna
Par
Lägenhet med 1 sovrum
Bodde i 2 nätter i mars 2015
prima verblijf met ruime appartments”
grote kamers, uitzicht en ligging
uitstekend. kamer gevraagd aan de voorkant en schitterend uitzicht. erg vriendelijk personeel. kom er graag terug. ontbijt is ok,
Recenserad 14 mars 2015
8,0
Fantastiskt
Wil från Nederländerna
Ensamresenär
Lägenhet med 1 sovrum
Bodde i 3 nätter i november 2014
ontzettend grote kamer”
Ruime kamers, vriendelijk personeel en goed ontbijt
De kamers die we kregen voor 2 personen was ontzettend groot. Twee slaapkamers, twee badkamers, keuken en apart woongedeelte. Behulpzaam personeel aan de receptie. Prima ontbijt buffet met brood, muesli,fruit en warme gerechten. Hotel ligt op 5 minuten lopen van een Mall / grote Lulu supermarkt (iets verderop is het busstation voor de bus naar Muscat). Het centrum van Nizwa ligt op 5-8 km en is dus alleen te bereiken per taxi (met wat geluk/goed onderhandelen 2 OR, vragen standaard 3 of 4). Soms kun je ook een gedeelde minibus treffen voor slechts 0,5 OR.
Recenserad 26 november 2014
8,0
Fantastiskt
richard från Nederländerna
Par
Lägenhet med 1 sovrum
Bodde en natt i augusti 2013
Geitenmarkt op vrijdagmorgen!”
groot apartement, parkeergelegenheid en gratis wifi
Het appartement had geen ramen! Wel grote flatscreentelevisies en schone ruimten met een grote koelkast
Recenserad 26 augusti 2013
9,6
Utmärkt
samia från Frankrike
Familj med äldre barn
Lägenhet med 1 sovrum
Bodde en natt i april 2018
Hotel tres propre, personnel sympa, à une dizaine de kms du centre ville.”
j'y retournerais
Recenserad 09 april 2018
7,2
Mycket bra
Mathieu från Frankrike
Familj med små barn
Lägenhet med 1 sovrum
Bodde i 2 nätter i januari 2018
Appartement à 10 min du vieux nizwa (en voiture)”
Confortable, spacieux Attention assez eloigné quand meme des sites touristiques (bien que 10 minutes en voitures... pas mal d aller retour au final) Parfait pour des familles (2 chambres par appartement avec un salon + cuisine peu equipée)
Recenserad 14 januari 2018
6,8
Trevligt
Fabrice från Frankrike
Familj med äldre barn
Lägenhet med 2 sovrum
Bodde en natt i december 2016
Halte d'un soir”
L'hôtel est de bonne qualité. Sanitaires et literies correctes. Petit déjeuner très complet Seul bémol : le bruit de la route qui n'est pas très loin. Mais l'ensemble reste de qualité pour une halte d'une nuit
Recenserad 29 december 2016
7,7
Mycket bra
Yassine från Frankrike
Familj med små barn
Lägenhet med 1 sovrum
Bodde i 2 nätter i mars 2014
TRES BIEN”
ESPACE, EQUIPEMENTS,PROPRETE
exellent hotel/appart, un peu excentré mais pratique pour les déplacement. appartement peut accueillir deux couples
Recenserad 25 mars 2014
7,3
Mycket bra
EL från Frankrike
Familj med små barn
Lägenhet med 1 sovrum
Bodde i 3 nätter i november 2013
séjour agréable”
espace, situation
le sejour etait agreable. l hotel est bien situé meme s il n est pas a nizwa meme mais a firq. le personnel est disponible et reactif.
Recenserad 17 november 2013
7,2
Mycket bra
Othman från Oman
Par
Lägenhet med 1 sovrum
Bodde en natt i augusti 2016
شقة جميلة”
الشقة عبارة غرفة نوم وصالة و دورات مياة و مطبخ .. الشقة نظيفة وسعه وتستحق المبلغ
Recenserad 26 september 2016
7,2
Mycket bra
ALI från Förenade Arabemiraten
Familj med små barn
Lägenhet med 2 sovrum
Bodde en natt i augusti 2016
هادئ وأقتصادي”
الشقق الفندقية كانت هادئة وجيدة وتصلح للعوئل
Recenserad 07 augusti 2016
10,0
Utmärkt
Hamed från Oman
Affärsresenär
Lägenhet med 1 sovrum
Bodde i 2 nätter i juli 2016
التراث ”
التراث والثقافة
Recenserad 10 juli 2016
8,0
Fantastiskt
Mazin från Oman
Familj med äldre barn
Lägenhet med 2 sovrum
Bodde en natt i juli 2015
مكان مناسب”
الهدوء وقربه من الاماكن السياحية
Recenserad 07 augusti 2015
7,0
Mycket bra
Saud från Saudiarabien
Familj med äldre barn
Lägenhet med 2 sovrum
Bodde en natt i augusti 2013
كانت ليلة استراحة فقط”
يتوفر فطور بسيط، هادئ
Recenserad 25 augusti 2013
8,0
Fantastiskt
Rashed från Storbritannien
Familj med små barn
Lägenhet med 2 sovrum
Bodde en natt i augusti 2013
فندق نظيف ويمتاز بحسن الاستقبال والخدمة السريعه”
النظافه ، قربه من الطريق المؤدي الى مسقط وصلاله ، الافطار
كانت اقامة جيدة بصفه عامة لاستراحه يوم لمواصلة السفر لولاية صلاله
Recenserad 14 augusti 2013
6,7
Trevligt
Tomoyo från Japan
Ensamresenär
Lägenhet med 1 sovrum
Bodde en natt i december 2014
場所が不便でなかったら、、”
無駄のない造り、そこそこ清潔、ホテルのスタッフは親切
ホテルそのものは良いと思うが、場所が不便でタクシードライバーも知らないと言われること多く、結果タクシー料金もふっかけられ、移動するのに難儀した
Recenserad 30 december 2014
6,7
Trevligt
aoki från Japan
Ensamresenär
Lägenhet med 1 sovrum
Bodde i 3 nätter i december 2013
ニズワの見どころ「ニズワスーク」旧市街地周辺にホテルはないので7km手前のここに宿泊。”
①アパート形式の部屋で「寝室」「キッチン」「バス」「居間」と別れており広々快適。②大画面衛星放送TVが2つついている。③徒歩5分ほどで大型ショッピングセンターがあり便利
快適に宿泊できた。ニズワフォートまではタクシーでOR2または乗合TAXIでRO0.3。約10分。hotelのすぐ近くの大型ショッピングの超大型スーパーで買い出し(飲食)が大変便利。難点は価格…
Recenserad 07 januari 2014
6,0
Azmi från Malaysia
Par
Lägenhet med 1 sovrum
Bodde i 2 nätter i september 2017
Bersih dan selesa”
Dekat dengan lulu
Recenserad 10 september 2017