Eden Jerusalem Hotel: Boka nu

Mycket bra
Baserat på 49 omdömenSe vad andra gäster sa
7,7
92 % skulle rekommendera boendet till en vän

Verifierade omdömen från resenärer

Omdömen från Agoda (49)Omdömen från Booking.com (114)
7,7
Mycket bra
Baserat på 49 omdömen
Välj typ av resenär
Renlighet7,7
Faciliteter6,2
Läge7,5
Komfort och kvalitet7,2
Service8,7
Valuta för pengarna8,2
Från verifierade gäster hos Agoda
Filtrera gästkommentarer baserat på:
Språk
English
עברית
Deutsch
Nederlands
mer
Rumstyp
Enkelrum
Tvåbäddsrum
Dubbelrum
Trebäddsrum
mer
Sortera efter
Visar 43 verifierade gästkommentarer
8,8
Fantastiskt
Gerard från Nederländerna
Par
Dubbelrum
Bodde i 4 nätter i november 2017
Prima verblijfsplaats”
Het hotel is een wat ouder hotel, zou wel een renovatie kunnen gebruiken. Maar daar staat tegenover: een uitstekende ligging in een rustige buurt op loopafstand van de oude stad, met voldoende parkeermogelijkheden. Winkels in de nabijheid. En bovenal een warme sfeer door het vriendelijke personeel. Een aanrader, en bij ons volgende bezoek aan Jeruzalem gaan we zeker weer hierheen.
Recenserad 25 november 2017
6,7
Trevligt
Carel från Nederländerna
Affärsresenär
Tvåbäddsrum
Bodde i 2 nätter i september 2014
Een gemiddeld hotel op een rustige locatie”
Personeel vriendelijk en behulpzaam. Parkeren geen enkel probleem
Op zich een prima verblijf. Kamer eenvoudig en kwaliteit van gebruikte materialen, met name de badkamer niet overtuigend. Douchedeur viel bij het verschuiven uit de sponning. Personeel is vriendelijk en behulpzaam.
Recenserad 08 september 2014
10,0
Utmärkt
paul från Frankrike
Par
Tvåbäddsrum
Bodde i 8 nätter i juni 2011
Hotel calme, familial, serviable avec sourire”
situation près de tout, bus proches, calme, propre et bon matelas
Accueil très sympathique et serviable. Calme dans la verdure tout en étant près des bus pour le centre. Propreté. Matelas très bon. petit déjeuner israelien : fruits, fromages, salades, pains, gateaux, confiture, céréales etc... Tout est impeccable. Nous reviendrons.
Recenserad 18 juli 2011
6,0
Tytti från Finland
Ensamresenär
Dubbelrum Economy
Bodde i 2 nätter i december 2016
Ok hotelli. Sijainniltaan vähän kaukana”
Loistava henkilökunta ja huoneissa kaikki tarvittava. Näin talviaikaan plussaa lämmityksestä kylpyhuoneessa. Sijainniltaan kuitenkin kaukana kaikista palveluista. Keskustaan pääsee toki julkisilla tai taksilla (n 36-40nis), kävellen n 40 min.
Recenserad 16 december 2016
7,0
Mycket bra
Pekka från Finland
Par
Dubbelrum Economy
Bodde en natt i oktober 2015
siisti ja rauhallinen, etäällä keskustasta”
siisteys ja rauhallisuus
Recenserad 24 oktober 2015
8,8
Fantastiskt
Susan från Israel
Par
Dubbelrum
Bodde en natt i oktober 2016
תמורה מצויינת למחיר”
המלון ישן והתחזוקה איננה במצב מעולה. ארוחת הבוקר בסדר אבל מינימלי. האווירה נעימה, אנשי הצוות חביבים.. המיקום מצויין באזור שקט מוקף עצים וללא בעיית חנייה. קל להגיע משם לכל מקום שרוצים. המחיר היה מצויין ולנו זה היה נוח.
Recenserad 25 oktober 2016
7,2
Mycket bra
Meirav från Israel
Par
Dubbelrum
Bodde en natt i oktober 2016
מלון פשוט - שרות מצוין ”
המלון ממוקם במקום שקט ונעים, יש חניה רבה במידה ומגיעים ברכב. החדרים עצמם פשוטים מאד אבל בהחלט מספקים לצורך לינה. ארוחת בוקר בסיסית אבל טעימה. אנשי הצוות שרותיים ונעימים :-)
Recenserad 22 oktober 2016
8,0
Fantastiskt
sara från Israel
Par
Dubbelrum Economy
Bodde en natt i oktober 2016
מיקום מרכזי, מלון קטן ונחמד, חדר בסיסי ”
מזרון זקוק לשיפור
Recenserad 22 oktober 2016
9,2
Utmärkt
SARAH från Israel
Par
Dubbelrum
Bodde en natt i oktober 2016
בהחלט ענה לצרכים ולציפיות. ”
חפשנו מקום לישון ולאכול ארוחת בקר - מצאנו!
Recenserad 18 oktober 2016
2,0
david från Israel
Ensamresenär
Enkelrum
Bodde en natt i juli 2016
לא מתקרב למלון הזה יותר”
חוצפה של מנכלית המלון.
Recenserad 29 juli 2016
7,0
Mycket bra
amotzs från Israel
Par
Dubbelrum Economy
Bodde en natt i november 2015
לא מספיק”
לא רועש. איזור נעים. לא יקר
מדובר בבניין שהפכו אותו למלון דירות. המזגן לא מאוד חימם, ובמקלחת לא היו מים חיים ממש, ולא היה שלט לטלויזיה. לכן ביקשנו לעבור לחדר אחר. דם שם המזגן לא חימם מאוד וגם לא היו מים חמים מאוד. וחבל.
Recenserad 22 november 2015
9,7
Utmärkt
Joel från Israel
Par
Tvåbäddsrum
Bodde en natt i november 2015
מלון נחמד נוח וידידותי”
חדרים נוחים, מיקום מצוין, מחיר מעולה
בהחלט אמליץ לחברי לבחור במלון זה , ארוחת בוקר טובה , עונה על הציפיות , מצדיקה את המחיר, צוות ידידותי
Recenserad 09 november 2015
7,7
Mycket bra
Arnon från Israel
Par
Dubbelrum Economy
Bodde en natt i augusti 2015
מלון נחמד, החוות ידידותי, חדרים קצת קטנים אך סבס"ה”
מלון נחמד בסה"כ. החדרים קצת קטנים וקצת מוזנחים(אפשר קצת להשקיע יותר בתחזוקה)גבולי לשלושה כוכבים.
המיקום טוב, הצוות מאוד נחמד ונותן שירות מצויין
Recenserad 11 augusti 2015
10,0
Utmärkt
Dalia från Israel
Par
Dubbelrum Economy
Bodde en natt i juni 2015
קטן ונחמד”
נקיון אוירה נעימה ארוחת בוקר מצויינת
שהינו לילה אחד בלבד. חדר קטן נקי ומסודר. חסר שולחן בחדר צוות נעים ומסביר פנים. חזור לשם שנית.
Recenserad 05 juni 2015
7,3
Mycket bra
Ori från Israel
Par
Dubbelrum
Bodde i 2 nätter i april 2015
מלון פשוט וטוב”
מחיר, אדיבות הצוות, נוחות
Recenserad 14 april 2015
8,0
Fantastiskt
netta från Israel
Ensamresenär
Enkelrum
Bodde en natt i november 2014
ממש שווה”
שכונה ירושלמית מלאת אווירה, יש חניה, מחיר טוב, יחס ועזרה
טובה מאד, צוות תמיד מסייע ומלא רצון
Recenserad 05 november 2014
7,3
Mycket bra
shosh från Israel
Par
Tvåbäddsrum
Bodde en natt i oktober 2014
מלון נחמד נותן ערך לעלות”
נקיון, מיקום, קבלה
Recenserad 04 november 2014
8,0
Fantastiskt
Elior från Israel
Par
Dubbelrum
Bodde en natt i oktober 2013
מלון חביב. לא יותר מזה”
נחמד, נקי, די ממוצע
מלון נחמד. חדר נקי אך לא גדול במיוחד או מפואר. ארוחת בוקר טובה.
Recenserad 12 oktober 2013
9,0
Utmärkt
Lior från Israel
Familj med äldre barn
Svit för 4 vuxna
Bodde en natt i september 2013
נוח וידידותי ”
נקי
Recenserad 08 oktober 2013
8,3
Fantastiskt
Lior från Israel
Familj med äldre barn
Dubbelrum
Bodde en natt i september 2013
מלון נחמד לבלות בו את הלילה לשינה ולארוחת בוקר . ”
חדר נוח , ארוחת בוקר טובה , צוות ידידותי ומאיר פנים
. בהחלט אמליץ לחברי לחזור למלון ארוחת בוקר מצויינת , עונה על הציפיות , מצדיקה את המחיר
Recenserad 01 oktober 2013
8,0
Fantastiskt
Veronika från Ryssland
Par
Dubbelrum
Bodde i 2 nätter i januari 2015
лаконично”
обслуживание, отзывчивость, порядочность
чисто, спокойно, приятно
Recenserad 18 januari 2015
8,0
Fantastiskt
Firas från Israel
Familj med små barn
Dubbelrum
Bodde en natt i december 2014
مكان هادئ وطاقم مميز”
الطاقم، الهدوئ، التعامل
Recenserad 07 januari 2015
7,2
Mycket bra
YAN från Kina
Ensamresenär
Dubbelrum Economy
Bodde i 4 nätter i januari 2017
还不错”
住在犹太人居住区,很生活化,也很安静。早餐很好
Recenserad 18 december 2017