Över medel 5,7
baserat på 295 omdömen

Senaste omdömena

Välj typ av resenär
Över medel



baserat på 295 omdömen
  • Renlighet 5,7
  • Faciliteter 6,4
  • Läge 5,9
  • Bekvämligheter på rummet 5,4
  • Personal 6,0
  • Valuta för pengarna 6,4
  • Mat/Middag 4,4
Sortera efter

Ahamed från Singapore
Grupp
Trebäddsrum
Bodde i 3 nätter i maj 2016
Nice comfortable
Good stay
Recenserad 24 maj 2016

john från Storbritannien
Ensamresenär
Enkelrum
Bodde i 6 nätter i maj 2016
excellent value
good hotel more for business than holiday as its a little far out though there are good links to all major attractions
Recenserad 17 maj 2016

john från Storbritannien
Affärsresenär
Dubbelrum
Bodde i 7 nätter i april 2016
great value hotel
good facilities and friendly staff neaeby to transport to central london
Recenserad 03 maj 2016

john från Storbritannien
Ensamresenär
Tvåbäddsrum
Bodde i 3 nätter i april 2016
good vale
we enjoyed our stay and with the good transport links we where able to visit all the tourist sites
Recenserad 26 april 2016

john från Storbritannien
Affärsresenär
Tvåbäddsrum
Bodde i 3 nätter i april 2016
good value
great if you are here in London working or business not far from train and bus station
Recenserad 26 april 2016

john från Storbritannien
Affärsresenär
Dubbelrum
Bodde i 3 nätter i april 2016
good value
great value if you are in London for business not so go if you are a tourist all down to its location
Recenserad 25 april 2016

Andrew från Storbritannien
Ensamresenär
Enkelrum
Bodde i 2 nätter i april 2016
Guards with stab proof vests
'Security guards' with stab proof vest speaks volumes. This place is not the ritz - you get what you pay for. If you just need a bed for the night then it's fine but I personally wouldn't want to stay here for anymore than two nights which is a shame as the area is nice and from the outside you can tell that this was once a real grand old place. A real shame what it's been turned into.
Recenserad 22 april 2016

john från Storbritannien
Ensamresenär
Tvåbäddsrum
Bodde i 4 nätter i april 2016
good value
a little far out but very good value and its easy to get into central london
Recenserad 20 april 2016

john från Storbritannien
Ensamresenär
Dubbelrum
Bodde i 2 nätter i april 2016
good value
not centaly located for the tourist sights but a great place to base yourself from
Recenserad 18 april 2016

john från Storbritannien
Ensamresenär
Dubbelrum
Bodde i 6 nätter i april 2016
good value
although its not in central London its still easy to access as there is a good train and bus service clean and friendly staff
Recenserad 14 april 2016


1

Välj lojalitetsprogram

PointsMAX
Språk
Lojalitetsprogram A Lojalitetsprogram A
Lojalitetsprogram B

I menyn, klicka på PointsMAX och välj det lojalitetsprogram du helst använder.

2

Välj poängerbjudande

Hotellrum A
Rumsinformation
Tjäna
5000 poäng

Välj rum och poängalternativ för ditt valda boende.

3

Ange medlems-ID

Nationalitet (angivet i pass)
Medlemsprogram ID
1234

Ange ditt medlemsnummer för ditt valda program när du slutför din bokning. Poängen kommer att läggas till på ditt konto efter att du checkat ut från hotellet.

Börja här och välj det program som du helst föredrar: