Mycket bra 7,7
baserat på 5365 omdömen

Senaste omdömena

Välj typ av resenär
Mycket bra



baserat på 5365 omdömen
  • Renlighet 7,9
  • Faciliteter 7,6
  • Läge 8,3
  • Bekvämligheter på rummet 7,8
  • Personal 7,7
  • Valuta för pengarna 7,7
  • Mat/Middag 7,0
Sortera efter

Beng från Thailand
Ensamresenär
Deluxerum mot sjö
Bodde en natt i juni 2016
Rather good location
Walking distance to Gurney Plaza and the street food in front
Recenserad 15 juli 2016

Ching från Malaysia
Familj med små barn
Superior-rum med utsikt över staden
Bodde i 3 nätter i juli 2016
A pleaSent stay, however, the service & attitude of the Housekeeping staffs were really disappointin
A pleaSent stay, however, the service & attitude of the Housekeeping staffs were really disappointingly rude
Recenserad 14 juli 2016

M från Malaysia
Familj med små barn
Deluxerum mot sjö
Bodde en natt i juli 2016
Will be back.
Always enjoyed the hotel.
Recenserad 12 juli 2016

Christine från Malaysia
Par
Superior-rum med utsikt över staden
Bodde en natt i juli 2016
Poor service
left my body shampoo and cleanser call up and check with them..poor house Keeping department and cashier department. through away my thing gave me stupid answer, wasting my time for waiting
Recenserad 11 juli 2016

Li från USA
Ensamresenär
Deluxerum mot sjö
Bodde i 2 nätter i juni 2016
Good value
The hotel is in perfect location. You can walk to the night market near Gurney Plaza, you also can walk to the Pulau Tikus market in the morning for breakfast. The hotel is a little old, but maintained well. I will stay here again next time.
Recenserad 05 juli 2016

Tan från Singapore
Grupp
Superior-rum med utsikt över staden
Bodde i 3 nätter i juli 2016
leisure holiday
Enjoy my stay..complimentry drinks in the refrigerator is great. Carpark is no problem at all.
Recenserad 05 juli 2016

Steven från Kina
Par
Deluxerum mot sjö
Bodde i 2 nätter i juli 2016
Complaint
The hotel location is not so good , room sound proof system is poor can heard guest next room conversation . The room air-conditioning FCU is noisy , toilet water tap pressure is low . Transportation catering service is too costly .
Recenserad 04 juli 2016

YI från Singapore
Par
Deluxerum mot sjö
Bodde en natt i juni 2016
Vacation trip
The sink at room 1212 failed to drain water or so. As a result, my girlfriend and I couldn't brush our teeth and clean our face properly during our stay. I am not sure whether there is a button to press or what so that the sink can drain water out of it.
Recenserad 30 juni 2016

JOS från Indonesien
Affärsresenär
Deluxerum mot sjö
Bodde i 2 nätter i november 2015
Nice Breakfast, and Good Location
Good located and can find many local dishes
Recenserad 30 juni 2016

Crystal från Malaysia
Familj med äldre barn
Superior-rum med utsikt över staden
Bodde i 2 nätter i juni 2016
Always this hotel when we visit Penang
Location is good. Near to the local delicacies. Comfortable bed and clean room.
Recenserad 30 juni 2016


1

Välj lojalitetsprogram

PointsMAX
Språk
Lojalitetsprogram A Lojalitetsprogram A
Lojalitetsprogram B

I menyn, klicka på PointsMAX och välj det lojalitetsprogram du helst använder.

2

Välj poängerbjudande

Hotellrum A
Rumsinformation
Tjäna
5 000 poäng

Välj rum och poängalternativ för ditt valda boende.

3

Ange medlems-ID

Nationalitet (angivet i pass)
Medlemsprogram ID
1234

Ange ditt medlemsnummer för ditt valda program när du slutför din bokning. Poängen kommer att läggas till på ditt konto efter att du checkat ut från hotellet.

Börja här och välj det program som du helst föredrar: