2015
Utmärkt 8,7
baserat på 2480 omdömen

Senaste omdömena

Välj typ av resenär
Utmärkt



baserat på 2480 omdömen
  • Renlighet 8,9
  • Faciliteter 8,7
  • Läge 9,3
  • Bekvämligheter på rummet 8,9
  • Personal 8,8
  • Valuta för pengarna 8,1
  • Mat/Middag 7,9
Sortera efter

Felisia från Indonesien
Reste med partner
Deluxerum
Bodde i 2 nätter i december 2015
love it!
great room, location was near the shopping area.
Recenserad 07 september 2016

limi från Indonesien
Familj med småbarn
Fairmont Premierrum
Bodde i 3 nätter i augusti 2016
location
excellent
Recenserad 06 september 2016

Melanie från Filippinerna
Familj med småbarn
Deluxerum
Bodde i 2 nätter i mars 2016
great hotel
The hotel was clean. center of the city. if we will go back to Singapore , we will stay again at Fairmont
Recenserad 05 september 2016

Suet från Hongkong
Familj med småbarn
Fairmont Premierrum
Bodde i 3 nätter i augusti 2016
Good location with high quality of service
Room is spacious and very clean. Staff are polite and professional. The hotel locates nearby Raffles city and MRT. Will recommend my friends to stay.
Recenserad 03 september 2016

Faisal från Kuwait
Familj med äldre barn
Fairmont Premierrum
Bodde i 3 nätter i augusti 2016
love it
great spacious rooms
Recenserad 03 september 2016

Hyo från Sydkorea
Ensamresenär
Deluxerum med utsikt mot hamnen
Bodde en natt i augusti 2016
Wonderful!!!!
Nice view~~
Recenserad 01 september 2016

Chung från Sydkorea
Gruppresenär
Deluxerum
Bodde en natt i augusti 2016
Enjoyable Stay
Great location, service and room.
Recenserad 01 september 2016

Lam från Hongkong
Reste med partner
Fairmont Premierrum
Bodde i 2 nätter i augusti 2016
Nice hotel to stay at
The location is extremely convenient. The room is clear with a view looking at the Raffle Hotels. It is a nice hotel to stay at. Highly recommended.
Recenserad 31 augusti 2016

LIU från Hongkong
Affärsresenär
Deluxerum
Bodde en natt i augusti 2016
Great Stay
overall a great stay.
Recenserad 30 augusti 2016

Sushma från Storbritannien
Familj med äldre barn
Deluxerum
Bodde i 4 nätter i augusti 2016
Perfect location
Most impressive aspects of the hotel were location, wide variety at breakfast and the spa facilities! Would definitely recommend this hotel to anyone visiting Singapore for the first time.
Recenserad 29 augusti 2016


1

Välj lojalitetsprogram

PointsMAX
Språk
Lojalitetsprogram A Lojalitetsprogram A
Lojalitetsprogram B

I menyn, klicka på PointsMAX och välj det lojalitetsprogram du helst använder.

2

Välj poängerbjudande

Hotellrum A
Rumsinformation
Tjäna
5 000 poäng

Välj rum och poängalternativ för ditt valda boende.

3

Ange medlems-ID

Nationalitet (angivet i pass)
Medlemsprogram ID
1234

Ange ditt medlemsnummer för ditt valda program när du slutför din bokning. Poängen kommer att läggas till på ditt konto efter att du checkat ut från hotellet.

Börja här och välj det program som du helst föredrar: