Senaste omdömena

Välj typ av resenär
Mycket bra



baserat på 1327 omdömen
  • Renlighet 7,3
  • Faciliteter 5,4
  • Läge 7,4
  • Bekvämligheter på rummet 7,7
  • Service 7,3
  • Valuta för pengarna 7,3
  • Mat/Middag 7,0
Sortera efter

Mohamad från Malaysia
Familj med små barn
Komfort-rum
Bodde en natt i september 2016
Good service
Nice to stay
Recenserad 20 september 2016

Farah från Malaysia
Familj med små barn
Komfort-rum
Bodde en natt i september 2016
Spacios room
The room is spacious which we love it soo much. though it is managed by a different company now, the room is still the same. the staff was helpful despite our very late check in. breakfast spread was okay.
Recenserad 17 september 2016

Ting från Malaysia
Affärsresenär
Komfort-rum
Bodde en natt i september 2016
Hotel slightly dirty, facilities no good
Room is not in tip top shape - ants in the bathtub, shower head does not hang properly, rain shower does not work, sink faucet will close on its own, some lightbulbs burnt. Can see that the hotel is deteriorating with lack of maintenance.
Recenserad 16 september 2016

KWANG från Malaysia
Ensamresenär
Komfort-rum
Bodde en natt i september 2016
Nearby Airport
Hotel facilities a bit run down. It is very near to airport & convenience to find food just in front of hotel
Recenserad 15 september 2016

YONG från Malaysia
Familj med små barn
Komfort-rum
Bodde i 2 nätter i september 2016
Too bad, no light on that hotel at night ,too save energy
If want to rate this Century Hotel Kuching, 2 star only, bad room service , lobby bad lighting, close main auto door, only can using side door,.too bad too bad too bad, every time call taxi thru hotel staff,.very expensive due to I think taxi driver take.care hotel staff,.bad bad bad
Recenserad 14 september 2016

Chan från Malaysia
Affärsresenär
Komfort-rum
Bodde en natt i maj 2016
Huge room but need to touch up
Very run down hotel.
Recenserad 13 september 2016

CHANG från Malaysia
Affärsresenär
Komfort-rum
Bodde i 3 nätter i september 2016
COMMENTS
THE WHOLE BUILDING IS VERY DARK, NO LIGHT SEEMS UNOCCUPIED HOTEL.
Recenserad 13 september 2016

Poh från Malaysia
Affärsresenär
Komfort-rum
Bodde i 2 nätter i augusti 2016
Near airport
Near airport , value for money.
Recenserad 12 september 2016

Poh från Malaysia
Affärsresenär
Komfort-rum
Bodde i 2 nätter i juli 2016
Near airport
Near airport, value for money
Recenserad 12 september 2016

Poh från Malaysia
Affärsresenär
Komfort-rum
Bodde en natt i augusti 2016
Near airport
Near airport, value for money
Recenserad 12 september 2016


1

Välj lojalitetsprogram

PointsMAX
Språk
Lojalitetsprogram A Lojalitetsprogram A
Lojalitetsprogram B

I menyn, klicka på PointsMAX och välj det lojalitetsprogram du helst använder.

2

Välj poängerbjudande

Hotellrum A
Rumsinformation
Tjäna
5 000 poäng

Välj rum och poängalternativ för ditt valda boende.

3

Ange medlems-ID

Nationalitet (angivet i pass)
Medlemsprogram ID
1234

Ange ditt medlemsnummer för ditt valda program när du slutför din bokning. Poängen kommer att läggas till på ditt konto efter att du checkat ut från hotellet.

Börja här och välj det program som du helst föredrar: