Trevligt 6,9
baserat på 5884 omdömen

Senaste omdömena

Välj typ av resenär
Trevligt



baserat på 5884 omdömen
  • Renlighet 7,1
  • Faciliteter 6,7
  • Läge 6,9
  • Bekvämligheter på rummet 7,0
  • Service 7,1
  • Valuta för pengarna 7,5
  • Mat/Middag 5,5
Sortera efter

Cha från Thailand
Familj med äldre barn
Deluxe Familjerum
Bodde i 3 nätter i september 2016
Value for every penny I pay
room is very very small and I had suffered from the noise from other rooms
Recenserad 25 september 2016

Carmela från Filippinerna
Grupp
Deluxe Familjerum
Bodde i 4 nätter i september 2016
For backpackers
Just a 5-minute walk from Aljunied station. Accessible via bus. No meals. Good for backpackers who don't really plan on staying in the hotel, just for sleeping.
Recenserad 24 september 2016

Wong från Malaysia
Affärsresenär
Bodde en natt i maj 2016
Great stay
Value for money and location is great. Many food places to eat and easy to get around the city with public transport. Will definitely come back.
Recenserad 24 september 2016

Jeffry från Filippinerna
Par
Superior-rum
Bodde i 2 nätter i augusti 2016
Lousy magnetic card to enter the room
Every time we came back late at night @ the hotel room, we need to inform the staff that the door cannot open coz the magnetic card not working. Hopefully don't have happen to others travellers too.
Recenserad 20 september 2016

Andrew från Thailand
Par
Superior-rum
Bodde en natt i september 2016
Great choice in Singapore!
The staff were really friendly and helpful, the room good and clean and they gave us a free upgrade which was really nice, great views of Singapore and in a good location, good standards and quality throughout, room a bit small but for Singapore it's normal and the price was great, highly recommend! Commonsensible.org
Recenserad 19 september 2016

Rudy från Indonesien
Par
Superior-rum
Bodde i 2 nätter i september 2016
the bed was dirty
the bed was dirty and the room smelled sedap.sudah not complain to the cleaning service but remain so
Recenserad 18 september 2016

Muhammad från Singapore
Par
Superior-rum
Bodde en natt i juli 2016
Frequent Fragrance Stayer
You can never be disappointed with Fragrance.
Recenserad 18 september 2016

Laurece från Filippinerna
Grupp
Familjedeluxe-rum
Bodde en natt i september 2016
Just right for budget tourist
Pros-near the mrt, bus station and food stalls Cons-red light district
Recenserad 16 september 2016

Ruzila från Singapore
Affärsresenär
Superior-rum
Bodde en natt i september 2016
Nice cosy hotel with nice friendly staffs
Value for money & pleasant transit stay.
Recenserad 13 september 2016

Kai från Hongkong
Affärsresenär
Superior-rum
Bodde i 2 nätter i september 2016
not good
not good
Recenserad 09 september 2016


1

Välj lojalitetsprogram

PointsMAX
Språk
Lojalitetsprogram A Lojalitetsprogram A
Lojalitetsprogram B

I menyn, klicka på PointsMAX och välj det lojalitetsprogram du helst använder.

2

Välj poängerbjudande

Hotellrum A
Rumsinformation
Tjäna
5 000 poäng

Välj rum och poängalternativ för ditt valda boende.

3

Ange medlems-ID

Nationalitet (angivet i pass)
Medlemsprogram ID
1234

Ange ditt medlemsnummer för ditt valda program när du slutför din bokning. Poängen kommer att läggas till på ditt konto efter att du checkat ut från hotellet.

Börja här och välj det program som du helst föredrar: