Utmärkt 8,5
baserat på 3715 omdömen

Senaste omdömena

Välj typ av resenär
Utmärkt



baserat på 3715 omdömen
  • Renlighet 9,0
  • Faciliteter 8,4
  • Läge 9,0
  • Bekvämligheter på rummet 8,9
  • Personal 8,6
  • Valuta för pengarna 8,5
  • Mat/Middag 7,2
Sortera efter

Emma från Sverige
Par
Bodde en natt i januari 2013
Fräscht lägenhetshotell men dålig frukost
Ljusa fräscha rum, modernt, väldigt revlig och genuint hjälpsam personal.
Hotellet var inte riktigt det lyxhotell vi trodde efter att ha läst recensionerna. Det var mer ett lägenhetshotell. Rummet var jättefint, ljust och trevligt, rent och snyggt och lobbyn (som är på 2:a våningen) var väldigt rent fräsch och gav ett modernt uttryck. Poolen är liten men man har häftig utsikt. Den hade blivit ännu häftigare om de haft en liten poolbar eller så. Inomhuspoolen/bubbelpoolen var väldigt fin och basun och ångbastun fräsch. Observera dock att män och kvinnor inte har någon gemensam inomhuspool eller bastu utan de är separata. Men frukostbuffén var under all kritik. Den höll verkligen inte måttet med tanke på vad hotellet kostade. Brödet måste ha legat för länge i mikron för det var stenhård och påminde mest om ett baseballträ, de stekta äggen och omeletten smakade fisk (troligtvis hade de använt oljan till någon fiskrätt innan) och köttpålägget (mald kalkonkorv?) var oätligt för svenska smaklökar. Jag hoppas att kökspersonalen hade en dålig dag när vi var där för i övrigt var hotellet bra.
Recenserad 08 januari 2013

Bird från Sverige
Par
Bodde i 2 nätter i december 2012
Ren och nice!
Bra sang, rent och bra faciliteter
Rummet var riktigt trevlig, sangen var bra och service toppen!
Recenserad 07 december 2012

Mr från Sverige
Familj med små barn
Bodde i 4 nätter i september 2011
Fint hotell,bra läge
Fina stora rum,väldigt hjälpsam och trevlig personal
bokade ett rum för en vecka. bra storlek på 65 kvadrat på 25 våningen. rummen är väldigt rena och fina, men kanske lite opersonligt vita i sin inredning. lite mer mysbelysning hade varit trevligt. fantastiskt takpool, bra gym och bubbelpool,bastu. finns även tvättmaskinsrum för dom som vill tvätta själva. frukosten var väldigt dålig. ta med en varm tröja om du ska sitta där, dom blåser på rätt bra med ac. den restaurangen som gör frukosten ägs inte av hotellet, och är överlag rätt risig.
Recenserad 23 september 2011

Bendik från Sverige
Par
Deluxerum med 1 sovrum
Bodde i 2 nätter i januari 2011
Trevligt hotell i bra läge men med urusel frukost
Trevliga rum och centralt läge nära Petronas Towers
Vi gillade hotellets rum, reception och service men var mycket besvikna på frukosten. Få saker att välja på, man fick betala extra om man ville ha annat kaffe än blasket som serverades, bullarna smakade mögel.
Recenserad 26 januari 2011

Richard från Sverige
Familj med små barn
Deluxerum med 1 sovrum
Bodde i 3 nätter i januari 2011
stilrent hotell med god service
bra läge och fina rum
Att det byggdes mycket runt omkring vilket är lite störande, totalt sätt var allting bra.
Vi besökte hotellet andra veckan i januari 2011. Hotellet ligger bra och det är nära till såväl restauranger, shopping som turist attraktioner. Hotellet är mer anpassat för affärsresenärer än barnfamiljer Negativt att det bygger mycket i området, då detta kan upplevas lite störande. Personalen var mycket tillmötesgående och vi fick möjlighet att använda relaxavdelningen när checkat ut och väntade på att åka till flygplatsen. Så helhetens upplevelsen är helt klart mycket positiv.
Recenserad 16 januari 2011

Ingemar från Sverige
Familj med äldre barn
Bodde i 2 nätter i januari 2010
Centralt och smakfullt
Trivsamma rum
Frasers Shanghai har en mycket mer prisvärd frukost. Eftersom vi trodde att den skulle hålla samma nivå blev vi besvikna. Kanske är anledningen att hotellet precis hade öppnat.
Rummen var inredda i en trivsam minimalism, snygg design för att vara ett hotell med andra ord. Sängarna sköna men inte superbehagliga som de ibland kan vara på den här hotellnivån. Poolen på artonde våningen var behaglig, inte för varm utan precis rätt i temperatur. Hyfsad poolutsikt också, om än inte mot Petronas. Prisvärt: Det skall sägas att vi bodde här med rabatt p g a nybyggnation - vilket kanske för upp betyget något. Sammantaget en riktigt trevlig vistelse.
Recenserad 22 januari 2010

SHARIL från Malaysia
Ensamresenär
Deluxerum med 1 sovrum
Bodde en natt i december 2015
Nice room
location for food and shopping
Recenserad 24 september 2016

SINAN från Malaysia
Par
Deluxerum med 1 sovrum
Bodde i 2 nätter i september 2016
NICE TRIP
CLEAN, LOCATION, STAFF
Recenserad 24 september 2016

Yannick från Schweiz
Affärsresenär
Deluxerum med 1 sovrum
Bodde i 2 nätter i september 2016
Nice Big Room, Basic Decoration/Atmosphere
The room was basically a one piece apartment what was the highlight of the stay. The pool was closed for renovation while i was there and they didn't even give a discount or do something for that. The breakfast is really standard one, i will say even disappointing for a 5 stars hotels in Asia... OverAll OK.
Recenserad 23 september 2016

Siti från Brunei
Ensamresenär
Studio deluxerum
Bodde i 3 nätter i september 2016
Great Location, Comfortable and Best Service
Location is centrally located, cleanliness is great and best thing is, I get to use the facility (swimming pool, showers, sauna, gym etc) even after check out while waiting for my late night flight
Recenserad 23 september 2016


1

Välj lojalitetsprogram

PointsMAX
Språk
Lojalitetsprogram A Lojalitetsprogram A
Lojalitetsprogram B

I menyn, klicka på PointsMAX och välj det lojalitetsprogram du helst använder.

2

Välj poängerbjudande

Hotellrum A
Rumsinformation
Tjäna
5000 poäng

Välj rum och poängalternativ för ditt valda boende.

3

Ange medlems-ID

Nationalitet (angivet i pass)
Medlemsprogram ID
1234

Ange ditt medlemsnummer för ditt valda program när du slutför din bokning. Poängen kommer att läggas till på ditt konto efter att du checkat ut från hotellet.

Börja här och välj det program som du helst föredrar: