Mycket bra 7,7
baserat på 14040 omdömen

Senaste omdömena

Välj typ av resenär
Mycket bra



baserat på 14040 omdömen
  • Renlighet 8,0
  • Faciliteter 7,7
  • Läge 7,7
  • Bekvämligheter på rummet 7,9
  • Service 7,9
  • Valuta för pengarna 7,9
  • Mat/Middag 7,2
Sortera efter

Eva från Sverige
Reste med partner
Deluxerum
Bodde en natt i januari 2015
Rent, bekvämt, bra
Prisvärt
Trevligt
Recenserad 14 januari 2015
Tycker du omdömet är användbart?

Nina från Sverige
Reste med partner
Superior-rum
Bodde i 2 nätter i augusti 2014
Mycket trevlig hotell en liten bit från stadskärna
Vänlig och hjälpsam personal, rent och fräscht, prisvärt boende
Jag och min väninna bodde två nätter på hotellet och vi hade en mycket angenäm vistelse. Det enda negativa var att det var rätt hög ljudnivå i frukostsalen och att wifi inte var inkluderat i rumspriset. Man kan med lätthet gå in till centrumkärnan men man kan även ta deras "sky train", en hållplats fanns ett stenkast bort från hotellet.
Recenserad 21 augusti 2014
Tycker du omdömet är användbart?

Asa från Sverige
Familj med äldre barn
Superior-rum
Bodde i 3 nätter i juni 2014
Lyxigt hotell med stora rum
Frukostbuffen,rummen,lyxkänsla
Bra hotell till priset,hade bokat 3 bäddsrum och fick både sovrum och vardagsrum. Beställde roomservice några gg,helt ok.
Recenserad 30 juli 2014
Tycker du omdömet är användbart?

Simon från Sverige
Reste med partner
Executive Svit
Bodde i 3 nätter i juni 2014
Trevlig personal!
Personalen, rummet, frukosten
Furama Hotel är ett riktigt fint hotel. Vi bodde i en club svite, ca 50kvm. Mycket fräsch inredning. DET NEGATIVA tyvärr var att vi hittade små myror överallt, speciellt på alla bord. När vi påtalade det för personalen så fick vi byta rum omgående, suverän service! Dock så fanns det fortfarande småmyror i det nya rummet, dock inte lika mycket så vi valde att inte påpeka det till personalen. Annars så var hotellet riktigt fint med suverän personal!
Recenserad 04 juli 2014
Tycker du omdömet är användbart?

roah från Sverige
Reste med partner
Deluxerum
Bodde i 7 nätter i juni 2014
Bra service nära till stan och god frukost
Läge, service och wifi (deluxerum)
Recenserad 15 juni 2014
Tycker du omdömet är användbart?

Annika från Sverige
Reste med partner
Executive Svit
Bodde i 4 nätter i mars 2014
Mycket bra cityhotel. Bra läge!
Nära Monorailen ( MRT). Bra läge centralt. Trevlig personal.
Bode i exekutive svit. Perfekt med tillträde till clubvåning. Frukost o Kvälls cocktail serverades där. Mycket trevlig personal. Perfekt service. Nära till MRT. Snabba hissar,bra då vi bodde på 26 våningen. Utsikten var fantastisk såg både tv tornet och Petronas Towers. Ett perfekt hotel för en vistelse i Kuala Lumpur.
Recenserad 01 april 2014
Tycker du omdömet är användbart?

Jan från Sverige
Reste med partner
Superior-rum
Bodde i 2 nätter i februari 2014
Prisvärt hotell nära shopping
Priset, renlighet och läge
Recenserad 24 februari 2014
Tycker du omdömet är användbart?

Tomas från Sverige
Reste med partner
Superior-rum
Bodde i 2 nätter i februari 2014
Lyxig känsla
Trevlig och hjälpsam personal, rent, bra mat
Vi blev glatt överraskade när vi kom in på hotellrummet. Ljust och trevligt. Morgonrock och mjuk härlig säng.
Recenserad 12 februari 2014
Tycker du omdömet är användbart?

Johan från Sverige
Familj med småbarn
Superior-rum
Bodde en natt i januari 2014
Ok, lite sunkig standard.
Personalen, poolen, lobbyn
Recenserad 08 januari 2014
Tycker du omdömet är användbart?

Robert från Sverige
Ensamresenär
Superior-rum
Bodde en natt i maj 2013
Perfekt läge för att se staden
Läget, rummet, hög standard
Avkopplande stort hotell med ett perfekt läge för utflykter och närheten till city
Recenserad 18 juni 2013
Tycker du omdömet är användbart?


1

Välj lojalitetsprogram

PointsMAX
Språk
Lojalitetsprogram A Lojalitetsprogram A
Lojalitetsprogram B

I menyn, klicka på PointsMAX och välj det lojalitetsprogram du helst använder.

2

Välj poängerbjudande

Hotellrum A
Rumsinformation
Tjäna
5000 poäng

Välj rum och poängalternativ för ditt valda boende.

3

Ange medlems-ID

Nationalitet (angivet i pass)
Medlemsprogram ID
1234

Ange ditt medlemsnummer för ditt valda program när du slutför din bokning. Poängen kommer att läggas till på ditt konto efter att du checkat ut från hotellet.

Börja här och välj det program som du helst föredrar: