Senaste omdömena

Välj typ av resenär
Mycket bra



baserat på 767 omdömen
  • Renlighet 8,0
  • Faciliteter 6,7
  • Läge 8,6
  • Bekvämligheter på rummet 8,1
  • Personal 8,2
  • Valuta för pengarna 8,1
  • Mat/Middag 6,8
Sortera efter

Zul från Indonesien
Grupp
Superior-rum med utsikt över staden
Bodde i 2 nätter i augusti 2013
Helpful Staff and very attentive
Inside the shopping area and attentive staff
Recenserad 05 september 2013
Tycker du omdömet är användbart?

Anan från Laos
Familj med äldre barn
Bodde i 2 nätter i juli 2013
Good
Room location
It's very good hotel in my trip to vietnam and easy to find out every thing
Recenserad 01 september 2013
Tycker du omdömet är användbart?

TSZ från Hongkong
Ensamresenär
Familjesvit
Bodde en natt i augusti 2013
great for shopping
great location, big room, nice staff
it has a big room and the hotels located in the centre of the city.
Recenserad 31 augusti 2013
Tycker du omdömet är användbart?

Keisuke från Japan
Affärsresenär
Superior-rum med utsikt över staden
Bodde i 3 nätter i augusti 2013
conveniently located
free wifi avaialble,various selection for breakfast,pleasant staff performance
The room has a window, however, it was middle floor, I could see the next house and no city view is available. When they introduce the condition of the room, this should be specified. Hotel airport pick up service is US$20.- and the transportation arranged by the hotel to the airport is US$16.-, which is more economical than meter taxi.
Recenserad 31 augusti 2013
Tycker du omdömet är användbart?

Thanh från Vietnam
Affärsresenär
Bodde en natt i juli 2013
Nice room and good location but quite expensive
Big room. Big bathroom. Friendly staffs
The staffs were friendly and I got fast check in. My booking room weren't available so they upgrade my accommodation for free! I got bigger room for 2 nights. Room has nice design and even have a bath. Good location for restaurants, business, and sightseeing. I would definitively stay in this hotel again if I find the discount in agoda for this again. Quite expensive the original price..
Recenserad 29 augusti 2013
Tycker du omdömet är användbart?

Alanna från Australien
Par
Executive Svit med utsikt över staden
Bodde i 2 nätter i juli 2013
Nice hotel in the old quarter
Central, clean, nice room with proper style bar!
Comfortable clean and central. Staff were friendly and helpful, allowed us to store our suitcases while on our trip to sapa for 4 days with no issues.
Recenserad 28 augusti 2013
Tycker du omdömet är användbart?

HO från Kina
Familj med äldre barn
Bodde i 3 nätter i augusti 2013
good service
They gave us a lot of patient , especially last time they help us for translated to vietnamese people
Recenserad 28 augusti 2013
Tycker du omdömet är användbart?

Sylvain från Kanada
Familj med äldre barn
Bodde i 3 nätter i augusti 2013
Very comfortable at 2min walk from Hoan Kiem Lake
Location, clean, helpful staff
Shuttle from and to airport was efficient and a good idea. Staff very friendly. Breakfast simple but good.
Recenserad 25 augusti 2013
Tycker du omdömet är användbart?

Leong från Malaysia
Par
Deluxerum med utsikt över staden
Bodde en natt i augusti 2013
hotel is good,cleanliness need to upgrade
the staffs are friendly,value for money,convenient
Average are ok,the best thing is the hotel free upgrade for us the room
Recenserad 23 augusti 2013
Tycker du omdömet är användbart?

Zaki från Singapore
Par
Bodde i 2 nätter i augusti 2013
Clean room but twin bed joined together uncomfort
Location, clean, bathroom.
Room is very nice for its great value but the twin beds were put together and made to look as if its 1 King size bed so the middle was the bed frames that was hard to sleep on.
Recenserad 22 augusti 2013
Tycker du omdömet är användbart?


1

Välj lojalitetsprogram

PointsMAX
Språk
Lojalitetsprogram A Lojalitetsprogram A
Lojalitetsprogram B

I menyn, klicka på PointsMAX och välj det lojalitetsprogram du helst använder.

2

Välj poängerbjudande

Hotellrum A
Rumsinformation
Tjäna
5000 poäng

Välj rum och poängalternativ för ditt valda boende.

3

Ange medlems-ID

Nationalitet (angivet i pass)
Medlemsprogram ID
1234

Ange ditt medlemsnummer för ditt valda program när du slutför din bokning. Poängen kommer att läggas till på ditt konto efter att du checkat ut från hotellet.

Börja här och välj det program som du helst föredrar: