Senaste omdömena

Välj typ av resenär
Mycket bra



baserat på 767 omdömen
  • Renlighet 8,0
  • Faciliteter 6,7
  • Läge 8,6
  • Bekvämligheter på rummet 8,1
  • Service 8,2
  • Valuta för pengarna 8,1
  • Mat/Middag 6,8
Sortera efter

Charles från USA
Par
Superior-rum med utsikt över staden
Bodde en natt i oktober 2014
Clean, good location, highly recommended
Clean, breakfast, location
I've stayed here several times and considering you get the hotel for a good price I would highly recommend it. Good location, good breakfast, very clean, nice staff.
Recenserad 07 oktober 2014
Tycker du omdömet är användbart?

Marjorie från Kanada
Grupp
Superior-rum med utsikt över staden
Bodde i 7 nätter i september 2014
Very comfortable, and clean.
Cleanliness, great staff, good location.
No issues at all. We enjoyed our stay very much.
Recenserad 02 oktober 2014
Tycker du omdömet är användbart?

Carmelita från Malaysia
Par
Svit med utsikt mot floden
Bodde i 2 nätter i september 2014
good!
convenient, comfortable, clean
The room, furniture was clean. I slept well but my husband could not sleep, he said the bed was uncomfortable. The breakfast provided was so-so. The staff was friendly and email replies regarding airport pick up was prompt. We arrived late in the airport and the driver waited for us almost 1.5h! When I called the hotel to enquire regarding the driver, they were so polite and helpful. Very convenient to the Hoan Kiem Lake, at the same time not the most busy noisy area, so our stay was great!
Recenserad 30 september 2014
Tycker du omdömet är användbart?

CHENWEI från Kina
Par
Deluxerum med utsikt över staden
Bodde en natt i september 2014
very friendly staffs, but deluxe room is small
staff, location, service
it's great to be back to this hotel after we left for Halong for 3 days. but the deluxe room is much much smaller than the executive room. nevertheless, i like the experience here.
Recenserad 29 september 2014
Tycker du omdömet är användbart?

CHENWEI från Kina
Par
Deluxerum med utsikt över staden
Bodde i 2 nätter i september 2014
really good location with friendly staffs
staff, location, room
it was such a pleasant experience staying in this hotel. the staffs were really friendly and solved all the issues/enquiries/problems we had. highly recommended!
Recenserad 25 september 2014
Tycker du omdömet är användbart?

Bing från Malaysia
Affärsresenär
Bodde en natt i september 2014
value for money hotel in strategic location
location, cleanliness, friendly staff
Recenserad 19 september 2014
Tycker du omdömet är användbart?

Ong från Singapore
Par
Executive Svit - Jacuzzi
Bodde i 5 nätter i september 2014
It's a Good Stay
Customer Service is fast, location it's good to me, feel comfortable
Good
Recenserad 16 september 2014
Tycker du omdömet är användbart?

CHONG från Malaysia
Affärsresenär
Deluxerum med utsikt över staden
Bodde i 4 nätter i augusti 2014
clean Hotel
clean,quiet,comfortable.
good staff,good food.nice location.
Recenserad 14 september 2014
Tycker du omdömet är användbart?

Farant från Singapore
Affärsresenär
Deluxerum med utsikt över staden
Bodde i 3 nätter i december 2013
Comfortable & Clean
Comfortable & Clean
Comfortable & Clean
Recenserad 22 augusti 2014
Tycker du omdömet är användbart?

HA från Vietnam
Affärsresenär
Superior-rum med utsikt över staden
Bodde i 2 nätter i september 2013
Convenient location; value for money
Location; friendly staff; clean room
I was quite happy with my stay at this hotel. Even though there were not many facilities however I enjoyed staying there.
Recenserad 13 augusti 2014
Tycker du omdömet är användbart?


1

Välj lojalitetsprogram

PointsMAX
Språk
Lojalitetsprogram A Lojalitetsprogram A
Lojalitetsprogram B

I menyn, klicka på PointsMAX och välj det lojalitetsprogram du helst använder.

2

Välj poängerbjudande

Hotellrum A
Rumsinformation
Tjäna
5 000 poäng

Välj rum och poängalternativ för ditt valda boende.

3

Ange medlems-ID

Nationalitet (angivet i pass)
Medlemsprogram ID
1234

Ange ditt medlemsnummer för ditt valda program när du slutför din bokning. Poängen kommer att läggas till på ditt konto efter att du checkat ut från hotellet.

Börja här och välj det program som du helst föredrar: