Senaste omdömena

Välj typ av resenär
Mycket bra



baserat på 767 omdömen
  • Renlighet 8,0
  • Faciliteter 6,7
  • Läge 8,6
  • Bekvämligheter på rummet 8,1
  • Service 8,2
  • Valuta för pengarna 8,1
  • Mat/Middag 6,8
Sortera efter

Mai från USA
Familj med småbarn
Superior-rum med utsikt över staden
Bodde i 2 nätter i juli 2015
Nice hotel to stay in Hanoi old town!
Location, very nice staff, spacious deluxe room
The hotel is nice and the front desk & staff is really nice and friendly specially Trinh & Ha. We had a Halong bay tour and they kept our luggage before staying at the hotel no problem at all. The space in deluxe room is really spacious compare to the normal room.
Recenserad 26 juli 2015
Tycker du omdömet är användbart?

Phan från Vietnam
Reste med partner
Superior-rum med utsikt över staden
Bodde en natt i juni 2013
Ok
Uok
Ok
Recenserad 25 juli 2015
Tycker du omdömet är användbart?

Robert från Nya Zeeland
Reste med partner
Superior-rum med utsikt över staden
Bodde en natt i juli 2015
10 out of 10 again
staff, clean and tidy. comfortable.
Another great stay. Staff are fantastic. The hotel is modern, clean and tidy. Everything in the room worked. Bed was very comfortable. WiFi good. Breakfast very good.
Recenserad 15 juli 2015
Tycker du omdömet är användbart?

Duc från Vietnam
Affärsresenär
Superior-rum med utsikt över staden
Bodde i 2 nätter i juli 2015
clean hotel, small room, good location
clean, location, food
Internet is very bad
Recenserad 13 juli 2015
Tycker du omdömet är användbart?

Robert från Nya Zeeland
Reste med partner
Superior-rum med utsikt över staden
Bodde en natt i juli 2015
best stay ever
Everything. Staff, Breakfast. Quiet and comfortable. Nice bed and very clean.
Stayed a few nights earlier and gave a 10 out of 10. Same this time. Upon arrival, staff make you feel welcome and speak good English. Hotel is clean and tidy. Everything works as it should. Shower is the best yet with even pressure and temperature. Comfortable bed. Had good sleep. Quite room with good view. Great free WiFi. Will be staying again.
Recenserad 12 juli 2015
Tycker du omdömet är användbart?

Robert från Nya Zeeland
Reste med partner
Superior-rum med utsikt över staden
Bodde i 2 nätter i juli 2015
best stay ever
service room breakfast
Best hotel yet! Friendly staff on arrival. Hotel is clean and pest free. Room far exceeded expectations with good view. Comfortable bed. Shower excellent pressure and temperature control. Very good WiFi and amenities.
Recenserad 10 juli 2015
Tycker du omdömet är användbart?

SIEW från Singapore
Familj med äldre barn
Superior-rum med utsikt över staden
Bodde en natt i juni 2015
Hotel location is good, staff very good .
Staff service , Hotel location , value for money
Stay was good and pleasant and staff very helpful
Recenserad 28 juni 2015
Tycker du omdömet är användbart?

YEACHAN från Sydkorea
Ensamresenär
Superior-rum med utsikt över staden
Bodde i 4 nätter i juni 2015
not a 4 star hotel.
location. price.
it is worth the price, but can't say it is a 4 star hotel. just like an average 3 star hotel.
Recenserad 27 juni 2015
Tycker du omdömet är användbart?

azri från Singapore
Reste med partner
Superior-rum med utsikt över staden
Bodde en natt i juni 2015
Staff service was excellent and friendly.
Location, cleanliness and service.
Recenserad 23 juni 2015
Tycker du omdömet är användbart?

Kok från Singapore
Affärsresenär
Superior-rum med utsikt över staden
Bodde i 3 nätter i juni 2015
power failure. weak Wi-Fi
staff upgrade the room for me
There was a power failure for a few times at night. The surrounding were dark. However they upgraded the room for me. The Wi-Fi was unstable; at times it will be weak and occasionally strong. The breakfast were served individually. Overall I was disappointed.
Recenserad 14 juni 2015
Tycker du omdömet är användbart?


1

Välj lojalitetsprogram

PointsMAX
Språk
Lojalitetsprogram A Lojalitetsprogram A
Lojalitetsprogram B

I menyn, klicka på PointsMAX och välj det lojalitetsprogram du helst använder.

2

Välj poängerbjudande

Hotellrum A
Rumsinformation
Tjäna
5000 poäng

Välj rum och poängalternativ för ditt valda boende.

3

Ange medlems-ID

Nationalitet (angivet i pass)
Medlemsprogram ID
1234

Ange ditt medlemsnummer för ditt valda program när du slutför din bokning. Poängen kommer att läggas till på ditt konto efter att du checkat ut från hotellet.

Börja här och välj det program som du helst föredrar: