Utmärkt 8,5
baserat på 593 omdömen

Senaste omdömena

Välj typ av resenär
Utmärkt



baserat på 593 omdömen
  • Renlighet 8,6
  • Faciliteter 6,8
  • Läge 9,0
  • Bekvämligheter på rummet 8,7
  • Personal 8,7
  • Valuta för pengarna 8,5
  • Mat/Middag 7,5
Sortera efter

Constance från Singapore
Familj med små barn
Deluxerum med utsikt över staden
Bodde en natt i juni 2015
Walking distance to shopping area
Location
Nice facilities but average service
Recenserad 11 augusti 2015

Luddawadee från Thailand
Par
Superior dubbel med sjöutsikt eller fönster
Bodde en natt i augusti 2015
nice location hopte
location, staff, clean room
near the lake, at night can walk many restaurant Vietnam style. clean and buatiful room, but the room have little window little view. staff is very nice.
Recenserad 05 augusti 2015

Felicia från Nya Zeeland
Par
Superior dubbel med sjöutsikt eller fönster
Bodde en natt i juli 2015
but just breakfast could be a lot better
licstion, staff & cleanliness
Recenserad 22 juli 2015

Maria från Filippinerna
Ensamresenär
Superior dubbel med sjöutsikt eller fönster
Bodde i 2 nätter i april 2015
I'm back!
Good location, friendly staffs and clean room!
Came back to this hotel because the hotel is clean, friendly staffs and located at the center. The area is quiet and can comfortable rest.
Recenserad 21 juli 2015

Maria från Filippinerna
Ensamresenär
Superior dubbel med sjöutsikt eller fönster
Bodde i 2 nätter i januari 2015
Good hotel
Nice and clean hotel, good location, friendly staffs
Wonderful stay! The staffs welcome me warmly, they are friendly. The room is nice and clean.
Recenserad 21 juli 2015

MAI från Vietnam
Par
Superior dubbel med sjöutsikt eller fönster
Bodde i 2 nätter i juli 2015
Great for foreign travellers
City Centre, Clean, Friendly Staffs
Recenserad 20 juli 2015

Mai från Vietnam
Par
Superior dubbel med sjöutsikt eller fönster
Bodde en natt i juli 2015
Comfortable stay
Convenient location, new and modern design, great food
This was my second time staying in this hotel. The room is well decorated and nicely maintained with cleanliness. We had room service at quite reasonable price and the food was well prepared. The only thing made us not so pleased was the way the receptionist ask us "what are you going to do tomorrow morning?". It seems like we have to report our plan to her but it's not something we need to answer.
Recenserad 13 juli 2015

Tam från USA
Par
Superior dubbel med sjöutsikt eller fönster
Bodde en natt i juli 2015
Great service.
Service, spoke English, air conditioning, location
Very accommodating. I had to book it last minute and they picked me up from the airport at 11:30pm.
Recenserad 11 juli 2015

BRYAN från Australien
Ensamresenär
Superior dubbel med sjöutsikt eller fönster
Bodde i 3 nätter i juni 2015
Great Location and Service
Central Location near Hoan Kiem Lake and Cathedral, fantastic service by all staff and reasonable prices for food and drinks especially in the rooftop bar, Cielo.
I can't say enough about how accommodating the staff were from the minute I checked in to the moment I got in the car to leave. Great job, guys!
Recenserad 30 juni 2015

Stein från Norge
Par
Superior dubbel med sjöutsikt eller fönster
Bodde en natt i juni 2015
Great hotel - Good service
1) Cleaniness in room and hotel in general. 2) location of htel in the old part and the pulsing restaurant / bar are of Hanoi - ok for us. 3) The staff service was good.
This was a good experience and we enjoyed this short stay in an old and pulsing part of Hanoi. Good service and fine attitude from staff. Clean hotel and location was good for us.
Recenserad 27 juni 2015


1

Välj ditt lojalitetsprogram

Högst upp på sidan kan du klicka på PointsMAX så ser du många populära lojalitetsprogram som du kan välja mellan.

2

Välj ett rum med poäng

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Tjäna upp till 4900 poäng

Varje valbart rum kommer att visa de poäng som du kommer att tjäna på att göra bokningen.

3

Logga in och tjäna poäng!

  • Medlemsprogram ID
  • Jag är inte hotellgästen. Bokningen görs åt någon annan.

Ange ditt medlems-ID för ditt valda program när du gör din bokning. Du kommer att tjäna den summan som visas när du slutför din bokning. Det är så pass enkelt!

Börja här och välj det program som du helst föredrar: