2015
Mycket bra 7,7
baserat på 8001 omdömen

Senaste omdömena

Välj typ av resenär
Mycket bra



baserat på 8001 omdömen
  • Renlighet 7,3
  • Faciliteter 6,9
  • Läge 8,9
  • Bekvämligheter på rummet 7,5
  • Personal 7,5
  • Valuta för pengarna 7,5
  • Mat/Middag 7,3
Sortera efter

Leif från Sverige
Familj med äldre barn
Executive Svit med 2 sovrum
Bodde i 3 nätter i februari 2015
Shoppingvistelse.
Standarden. Läget. Priset.
Vi är mycket nöjda.
Recenserad 02 mars 2015

Yaowaret från Sverige
Familj med småbarn
Svit med 1 sovrum
Bodde i 3 nätter i februari 2015
Dåligt hotell.
Man blev besviken, slöseri med pengar då det var gammalt. Det var sunkigt. Stämde inte överens med bilderna på nätet på hotellet, heller inte familje vänligt.
Recenserad 24 februari 2015

conny från Sverige
Reste med partner
Svit med 1 sovrum
Bodde en natt i februari 2015
Bra men sämta gången av 4 tidigar vistelser på hot
Läge mat och tryggt
Har bott här flera gånge gillar hotellet och kommer gärna hit igen (denna gång var dock rummet det sämsta lite unket förövrikt nöjd)...
Recenserad 09 februari 2015

Carina från Sverige
Reste med partner
Svit med 1 sovrum
Bodde i 2 nätter i december 2014
Trevliga suites
Frukosten superb
Trevliga suiter ganska bra läge saknar dock hotellkänslan då hela entrén blivit en shoppingmall. Mycket prisvärt.
Recenserad 05 december 2014

Farhang från Sverige
Familj med småbarn
Deluxe Svit med 2 sovrum
Bodde i 3 nätter i november 2014
väldig bra
läge, personal, mat
4 of 5
Recenserad 24 november 2014

Per från Sverige
Reste med partner
Svit med 1 sovrum
Bodde i 2 nätter i oktober 2014
Kändes lyxigt
Standard, frukost, läge
Hotellet kändes lyxigt, personalens engelskakunskaper kunde vara bättre Frukosten var gigantisk men innehöll många saker som kanske vi svenskar normalt inte äter till frukost
Recenserad 19 oktober 2014

jan från Sverige
Familj med äldre barn
Svit med 1 sovrum
Bodde i 2 nätter i juli 2014
Bra läge bra frukost
Läget frukosten service vid vistelsen
Läget frukosten service vid vistelsen efter utcheckningen (bagage service dusch använda pool osv.) något slitna rum med heltäckningsmatta i vårt rum
Recenserad 16 juli 2014

Peter från Sverige
Reste med partner
Svit med 1 sovrum
Bodde en natt i juli 2014
Jättebra hotell med suverän frukost centralt i Ban
Centralt, hög standard,
Utmärkt hotell med hög klass på mat och personal
Recenserad 08 juli 2014

Monica från Sverige
Familj med småbarn
Svit med 1 sovrum
Bodde i 3 nätter i januari 2014
Hotell med närhet till allt
Frukosten, Stora rum, Snabbt internet
Stora rum med stort badrum innehållande både badkar och dusch. Sköna sängar. Poolen var dock en besvikelse, det var alldeles för kallt i vattnet och solen nådde poolen bara under en kort tid. (Stort minus eftersom vi valde detta hotell eftersom de hade en pool och bilden visade en solig pool) Små myror på rummet som det gick bra att samsas med bara man inte kom åt dem för då "brändes" det ordentligt. För övrigt ett hotell med otroligt trevlig och tjänstvillig pesonal. Snabbt internet som fler kunde använda samtidigt ett stort plus och som uppsakattades av tonåringen:-)
Recenserad 02 februari 2014

magnus från Sverige
Affärsresenär
Svit med 1 sovrum
Bodde i 2 nätter i juli 2013
bra lage for shopping
laget,personalen,maten
bra lage for shopping,stora och manga shoppingcenter,narhet till skytrain etc
Recenserad 08 juli 2013


1

Välj lojalitetsprogram

PointsMAX
Språk
Lojalitetsprogram A Lojalitetsprogram A
Lojalitetsprogram B

I menyn, klicka på PointsMAX och välj det lojalitetsprogram du helst använder.

2

Välj poängerbjudande

Hotellrum A
Rumsinformation
Tjäna
5 000 poäng

Välj rum och poängalternativ för ditt valda boende.

3

Ange medlems-ID

Nationalitet (angivet i pass)
Medlemsprogram ID
1234

Ange ditt medlemsnummer för ditt valda program när du slutför din bokning. Poängen kommer att läggas till på ditt konto efter att du checkat ut från hotellet.

Börja här och välj det program som du helst föredrar: