2015
Mycket bra 7,9
baserat på 2076 omdömen

Senaste omdömena

Välj typ av resenär
Mycket bra



baserat på 2076 omdömen
  • Renlighet 7,8
  • Faciliteter 7,8
  • Läge 8,8
  • Bekvämligheter på rummet 7,9
  • Service 7,8
  • Valuta för pengarna 7,8
  • Mat/Middag 7,5
Sortera efter

Khyam från Australien
Ensamresenär
Superior-rum
Bodde i 8 nätter i september 2016
very good value for money. perfect position.
Toilets on the ground floor need to be inspected and cleaned every minute because of heavy usage. I have to avoid it several times because it was very smelly.
Recenserad 25 september 2016

Yew från Malaysia
Affärsresenär
Superior-rum
Bodde en natt i september 2016
Clean and comfortable
The room is clean and bright, feel comfortable to stay for business.
Recenserad 25 september 2016

Frederick från Australien
Ensamresenär
Bodde i 3 nätter i september 2016
Convenient and decent
Great location, didn't really go for the facilities so didn't really access them. A little dated and some items were not functioning (iron, safe) but it is clean and the room size is generous.
Recenserad 24 september 2016

Drahman från Malaysia
Familj med äldre barn
Executive-rum med frukost
Bodde i 3 nätter i september 2016
Room maintenance check and daily supervisor facilities check were poor
1. Stand light and entrance light bulbs no longer work . 2. Bidet pipe continuously leaks 3. Window locks broken
Recenserad 22 september 2016

Wen från Malaysia
Gruppresenär
Superior-rum
Bodde i 2 nätter i juni 2016
Decent Stay
Hotel may look old outside but the rooms n interior are refurbished and looks brand new. Only one slightly less advantage is the parking is limited and it open air parking. Will consider to stay there again.
Recenserad 22 september 2016

Diana från Malaysia
Ensamresenär
Superior-rum
Bodde en natt i september 2016
Great Stay
Strategic location. Easy access to banks, shops, kopitiams etc. The newly renovated room was superb too.
Recenserad 21 september 2016

MOHAMMAD från Malaysia
Affärsresenär
Juniorsvit - Inklusive frukost
Bodde i 2 nätter i juli 2016
good
convinience
Recenserad 21 september 2016

Hiew från Malaysia
Reste med partner
Superior-rum
Bodde i 2 nätter i september 2016
Hotel is claen and money value
Hotel is clean and the staff is okay. However the hotel building seems old and needs some renovation.
Recenserad 19 september 2016

Bernard från Malaysia
Affärsresenär
Superior-rum
Bodde en natt i september 2016
Good
Good hotel and location, plenty of shops and eating places around
Recenserad 19 september 2016

Amrul från Malaysia
Affärsresenär
Superior-rum
Bodde en natt i augusti 2016
Locatiob
Good location and suitable for business travaller
Recenserad 17 september 2016


1

Välj lojalitetsprogram

PointsMAX
Språk
Lojalitetsprogram A Lojalitetsprogram A
Lojalitetsprogram B

I menyn, klicka på PointsMAX och välj det lojalitetsprogram du helst använder.

2

Välj poängerbjudande

Hotellrum A
Rumsinformation
Tjäna
5 000 poäng

Välj rum och poängalternativ för ditt valda boende.

3

Ange medlems-ID

Nationalitet (angivet i pass)
Medlemsprogram ID
1234

Ange ditt medlemsnummer för ditt valda program när du slutför din bokning. Poängen kommer att läggas till på ditt konto efter att du checkat ut från hotellet.

Börja här och välj det program som du helst föredrar: