Mycket bra 7,7
baserat på 3424 omdömen

Senaste omdömena

Välj typ av resenär
Mycket bra



baserat på 3424 omdömen
  • Renlighet 7,8
  • Faciliteter 7,3
  • Läge 7,0
  • Bekvämligheter på rummet 7,8
  • Service 8,0
  • Valuta för pengarna 8,0
  • Mat/Middag 7,5
Sortera efter

NGAMIHI från Nya Zeeland
Familj med småbarn
Deluxerum med poolutsikt
Bodde i 7 nätter i september 2016
Thanks for the great stay
Love staying here
Recenserad 20 september 2016

Filip från Kroatien
Reste med partner
Deluxerum
Bodde i 5 nätter i september 2016
Nice hotel
Room was ok, advertised city view but had no view, bathroom was not clean, breakfast staff very nice
Recenserad 18 september 2016

PYAE från Myanmar
Reste med partner
Deluxerum med poolutsikt
Bodde i 3 nätter i september 2016
7 out of 10
Value for money. far from beach or shops. Some staffs are not friendly. Anyway, breakfast is really nice.
Recenserad 18 september 2016

Amir från Brunei
Reste med partner
Deluxerum med poolutsikt
Bodde i 3 nätter i januari 2016
Great Hotel
We had a wonderful time there but the only problem was there were many flies at the lobby/dining area when we were having breakfast. Great staffs, very helpful and polite.
Recenserad 17 september 2016

Delwyn från Nya Zeeland
Ensamresenär
Deluxerum med poolutsikt
Bodde i 7 nätter i september 2016
Del W.
Staff are just wonderful, they help with anything you ask, even how much a taxi should cost you to get somewhere. The food is absolutely safe. And its so inexpensive for the quality. Cheers Grand Mega
Recenserad 11 september 2016

Thong från Malaysia
Ensamresenär
Deluxerum med poolutsikt
Bodde i 3 nätter i september 2016
Good location, nice deco, and friendly staff
Good place to stay if you have no idea where to go, located near to airport as well as shopping districts.. The bathtub could be better if it does dispense both hot and cold water through the faucets.
Recenserad 08 september 2016

Siew från Malaysia
Reste med partner
Deluxerum
Bodde en natt i september 2016
Value for money
location abit far from beach
Recenserad 06 september 2016

debbie från Australien
Reste med partner
Deluxerum med poolutsikt
Bodde i 7 nätter i augusti 2016
great value hotel
the hotel is great, big rooms, great bathroom, loved the buffet breakfast every day, local mini marts next door and across the road...galleria shopping and movies almost across the road.....would defiantly stay again !
Recenserad 05 september 2016

sulyono från Indonesien
Affärsresenär
Deluxerum
Bodde en natt i augusti 2016
Nice
Nice hote
Recenserad 30 augusti 2016

Haitange från Namibia
Reste med partner
Deluxerum
Bodde en natt i augusti 2016
Good place
Friendly stuff and good atmosphere
Recenserad 17 augusti 2016


1

Välj lojalitetsprogram

PointsMAX
Språk
Lojalitetsprogram A Lojalitetsprogram A
Lojalitetsprogram B

I menyn, klicka på PointsMAX och välj det lojalitetsprogram du helst använder.

2

Välj poängerbjudande

Hotellrum A
Rumsinformation
Tjäna
5 000 poäng

Välj rum och poängalternativ för ditt valda boende.

3

Ange medlems-ID

Nationalitet (angivet i pass)
Medlemsprogram ID
1234

Ange ditt medlemsnummer för ditt valda program när du slutför din bokning. Poängen kommer att läggas till på ditt konto efter att du checkat ut från hotellet.

Börja här och välj det program som du helst föredrar: