2015
Mycket bra 7,8
baserat på 3247 omdömen

Senaste omdömena

Välj typ av resenär
Mycket bra



baserat på 3247 omdömen
  • Renlighet 7,8
  • Faciliteter 6,7
  • Läge 8,6
  • Bekvämligheter på rummet 7,8
  • Service 7,9
  • Valuta för pengarna 7,4
  • Mat/Middag 7,2
Sortera efter

Casey från Filippinerna
Reste med partner
Club Deluxe
Bodde en natt i september 2016
Friendly and courteous staff
The staff is very helpful and friendly
Recenserad 24 september 2016

Emilyn från Singapore
Reste med partner
Bodde i 2 nätter i mars 2016
great amenities
a little old but well maintained
Recenserad 19 september 2016

Nick från Singapore
Reste med partner
Deluxerum - Gratis internet
Bodde en natt i juni 2016
weekend switch off
we were having a very hectic fortnight and need a place to relax and unwind. and so we picked here because of the deal that was offered by agoda.
Recenserad 14 september 2016

AI från Malaysia
Affärsresenär
Deluxerum - Gratis internet
Bodde i 2 nätter i september 2016
The worst hotel I've ever stayed in Singapore.
The room is dirty and stinks. No water for shower in the morning. Internet was cut off suddenly for >1 hour. Cochroach in the toilet. The flooring is slippery near the bathroom. Overall, it's lousy and not worth the money.
Recenserad 14 september 2016

Victor från Singapore
Familj med småbarn
Deluxerum - Gratis internet
Bodde en natt i september 2016
Enjoyable Staycation
Celebrated 7th year wedding anniversary with family!!
Recenserad 13 september 2016

Judith från Tyskland
Affärsresenär
Deluxerum - Gratis internet
Bodde i 4 nätter i december 2015
Great location and very nice breakfast
Great location and breakfast menu. Entire facility requires some maintenance which I think they currently do.
Recenserad 13 september 2016

Saffron från Australien
Reste med partner
Deluxerum - Gratis internet
Bodde i 2 nätter i september 2016
Very helpful staff, clean rooms. Easy location.
We booked this hotel to enjoy the pool but unfortunately it was under renovation. They were very helpful and arranged for us to use the pool at the hotel next door (which they paid the fees for), they also gave us free breakfast and use of the club lounge. I was happy they could accommodate my needs as I didn't see anywhere on tripadvisor that the hotel is under renovation.
Recenserad 12 september 2016

Guan från Malaysia
Affärsresenär
Club Deluxe
Bodde i 2 nätter i september 2016
Nice Stay. Freindly Staff. Will stay again for future visit.
Recommeded!
Recenserad 12 september 2016

Peng från Kina
Ensamresenär
Deluxerum - Gratis internet
Bodde i 3 nätter i september 2016
under renovation very nosiy wifi is not stable carpet smelly
under renovation very nosiy wifi is not stable carpet smelly
Recenserad 12 september 2016

Prakash från Nepal
Affärsresenär
Deluxerum - Gratis internet
Bodde i 2 nätter i september 2016
NOT AGAIN
CANNOT STAY THERE AGAIN
Recenserad 12 september 2016


1

Välj lojalitetsprogram

PointsMAX
Språk
Lojalitetsprogram A Lojalitetsprogram A
Lojalitetsprogram B

I menyn, klicka på PointsMAX och välj det lojalitetsprogram du helst använder.

2

Välj poängerbjudande

Hotellrum A
Rumsinformation
Tjäna
5 000 poäng

Välj rum och poängalternativ för ditt valda boende.

3

Ange medlems-ID

Nationalitet (angivet i pass)
Medlemsprogram ID
1234

Ange ditt medlemsnummer för ditt valda program när du slutför din bokning. Poängen kommer att läggas till på ditt konto efter att du checkat ut från hotellet.

Börja här och välj det program som du helst föredrar: