Utmärkt 8,1
baserat på 6829 omdömen

Senaste omdömena

Välj typ av resenär
Utmärkt



baserat på 6829 omdömen
  • Renlighet 8,3
  • Faciliteter 7,7
  • Läge 9,4
  • Bekvämligheter på rummet 8,2
  • Personal 8,1
  • Valuta för pengarna 7,5
  • Mat/Middag 7,3
Sortera efter

mohd från Brunei
Familj med småbarn
Bodde i 4 nätter i december 2015
Excellent
Near shopping mall
Recenserad 21 september 2016

lawson från Singapore
Affärsresenär
Bodde en natt i maj 2016
Nil
Nil
Recenserad 20 september 2016

Esther från Singapore
Reste med partner
Bodde en natt i november 2015
Need improvement
My 2nd visit the hotel room was not well maintain, very dusty and dirty. Disappointment
Recenserad 19 september 2016

Jenny från Indonesien
Reste med partner
Deluxe med extra förmåner
Bodde i 2 nätter i maj 2016
Nice Hotel
Nicely located at Orchard road, this hotel is equipped with handy phone that can be used throughout our stay in Singapore. The room is clean
Recenserad 19 september 2016

Pooi från Malaysia
Reste med partner
Deluxe med extra förmåner
Bodde i 2 nätter i december 2015
Great Location
The the middle of Orchard Road, easy excess to Shopping Malls, MRT and Restaurants. Spoil for choices.
Recenserad 19 september 2016

sunee från Thailand
Gruppresenär
Deluxe med extra förmåner
Bodde en natt i september 2016
good
good
Recenserad 19 september 2016

WAN från Malaysia
Affärsresenär
Deluxerum - Hett erbjudande
Bodde en natt i september 2016
Good location
Easy to access the shopping centre
Recenserad 18 september 2016

Fook från Singapore
Affärsresenär
Deluxe med extra förmåner
Bodde i 4 nätter i september 2016
Meets my needs.
Only breakfast needs to be a little more creatives.
Recenserad 18 september 2016

THUY från Vietnam
Familj med småbarn
Premier med extra förmåner
Bodde i 7 nätter i augusti 2016
Beyond expectation
The hotel location is supper ideal,the hotel staff is very helpful and friendly. Will stay again for sure. Great value of momey. Thumb up
Recenserad 18 september 2016

Yin från Brunei
Ensamresenär
Deluxe med extra förmåner
Bodde i 2 nätter i juni 2016
Excellent location, new facilities
Excellent location for Orchard room, provide the use of local mobile phone....
Recenserad 18 september 2016


1

Välj ditt lojalitetsprogram

Högst upp på sidan kan du klicka på PointsMAX så ser du många populära lojalitetsprogram som du kan välja mellan.

2

Välj ett rum med poäng

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Tjäna upp till 4900 poäng

Varje valbart rum kommer att visa de poäng som du kommer att tjäna på att göra bokningen.

3

Logga in och tjäna poäng!

  • Medlemsprogram ID
  • Jag ska inte övernatta på något rum för den här bokningen. Jag gör bokningen åt någon annan.

Ange ditt medlems-ID för ditt valda program när du gör din bokning. Du kommer att tjäna den summan som visas när du slutför din bokning. Det är så pass enkelt!

Börja här och välj det program som du helst föredrar: