Bra 7,1
baserat på 747 omdömen

Senaste omdömena

Välj typ av resenär
Bra



baserat på 747 omdömen
  • Renlighet 6,9
  • Läge 7,4
  • Bekvämligheter på rummet 7,1
  • Service 7,1
  • Valuta för pengarna 7,2
  • Mat/Middag 6,6
Sortera efter

TAN från Indonesien
Par
Standardrum - Inklusive frukost
Bodde en natt i juli 2013
So far so good
Location near china town
Near Chinatown and in the night many buy the local food and restaurant
Recenserad 10 oktober 2013

LEE från Malaysia
Grupp
Standardrum
Bodde en natt i mars 2013
Great Shopping
Nearby shopping, local restaurant & good communication skill
Hotel located a few hundred metres away from China town. Very easy and convenient to go for Chinese food and local food. Also have great variety of Chinese and local food available. Massage centre also easily available for good price.
Recenserad 13 september 2013

JOSEPH från Malaysia
Par
Standardrum
Bodde i 4 nätter i mars 2013
good hotel .. will come again
clean ... location .. friendly
stayed there few nights.. very near to night life.. no problem with transportation.. love the large room.. very clean hotel
Recenserad 23 augusti 2013

Cheung från Hongkong
Affärsresenär
Standardrum
Bodde i 2 nätter i mars 2013
cheap only
cheap rate , room size is big ,
Not recommend . Nothing good, only cheap prices but acceptable .
Recenserad 03 augusti 2013

kridsadakorn från Irland
Familj med äldre barn
Superior-rum
Bodde i 2 nätter i juli 2013
nice area
convenince
Recenserad 07 juli 2013

Mohan från Indonesien
Affärsresenär
Superior-rum - Inklusive frukost
Bodde i 2 nätter i juli 2012
Quite impressed with the hotel
Good location, easy to find food, nice room
Recenserad 10 juni 2013

Joanne från Australien
Grupp
Superior-rum
Bodde en natt i maj 2013
Great value for a cheap Hotel
Price, Breakfast and staff friendliness
We had a pleasant stay. No complaints, the breakfast was good and the staff friendly and very efficient.
Recenserad 03 juni 2013

Peter från Australien
Familj med små barn
Juniorsvit - Inklusive frukost
Bodde en natt i maj 2013
Comfortable beds and excellent views from the roof
comfortabe beds view from the roof
Restaurant staff don't appear to understand English. Food was so-so with traditional thai food brought out on a bed of chips (fries) instead of rice. Large drinks menu but told that only beer and lemon juice were available. Fantastic view from the restaurant.
Recenserad 18 maj 2013

Niraj från Indien
Affärsresenär
Superior-rum
Bodde i 5 nätter i februari 2013
good
comfortable room
Recenserad 16 maj 2013

Niraj från Indien
Affärsresenär
Standardrum
Bodde i 6 nätter i januari 2013
good
comfort, cleanliness
everything is good except they don't give early check-in and they don't offer free wifi in room
Recenserad 16 maj 2013


1

Välj lojalitetsprogram

PointsMAX
Språk
Lojalitetsprogram A Lojalitetsprogram A
Lojalitetsprogram B

I menyn, klicka på PointsMAX och välj det lojalitetsprogram du helst använder.

2

Välj poängerbjudande

Hotellrum A
Rumsinformation
Tjäna
5000 poäng

Välj rum och poängalternativ för ditt valda boende.

3

Ange medlems-ID

Nationalitet (angivet i pass)
Medlemsprogram ID
1234

Ange ditt medlemsnummer för ditt valda program när du slutför din bokning. Poängen kommer att läggas till på ditt konto efter att du checkat ut från hotellet.

Börja här och välj det program som du helst föredrar: