Haffa House Salalah: Boka nu

Trevligt
Baserat på 47 omdömenSe vad andra gäster sa
6,9
86 % skulle rekommendera boendet till en vän

Verifierade omdömen från resenärer

Omdömen från Agoda (47)Omdömen från Booking.com (67)
6,9
Trevligt
Baserat på 47 omdömen
Välj typ av resenär
Renlighet6,7
Faciliteter6,6
Läge8,2
Komfort och kvalitet6,1
Service7,2
Valuta för pengarna6,4
Från verifierade gäster hos Agoda
Filtrera gästkommentarer baserat på:
Språk
English
العربية
Rumstyp
Dubbel- eller Tvåbäddsrum Standard
Svit - 1 sovrum
Sortera efter
Visar 35 verifierade gästkommentarer
5,7
Mazin från Oman
Par
Dubbel- eller Tvåbäddsrum Standard
Bodde i 4 nätter i augusti 2013
Needs renovation”
Central location.
Nothing really particular to mention. Internet connections are soooooo slow. Basic bathroom
Recenserad 18 augusti 2013
8,7
Fantastiskt
Himanshu från Indien
Affärsresenär
Bodde en natt i oktober 2012
Good Location & Large Rooms”
Centrally located between the Airport & Business area
The room was Large & Clean, a peaceful place given its location, whats more, I was allowed to check in early (at about 10 AM) & Check out at 4PM the following day at no extra cost & service with a smile
Recenserad 14 oktober 2012
6,0
Anand från Indien
Par
Bodde i 3 nätter i oktober 2007
Sallah a place to relax”
Hotel is located just opposite Sallah airport so honestly one can just walk 1 K.m. Vegetarian food is available. Gym and Swimming pool is there.
Hotel is very old fashioned and needs better maintenance. We found flyers in the room and after requesting to staff they were not able to do much about it. Altimately we changed the room
Basically Sallah is place popular for local Arabs rather than Asians especially the places where there is rain. Apart from few spots there is nothing much to see. Even 2 days are enough, in that case u can relax at hotel. Only basic facilities are there in Hotel Haffa house. Basically place is like a village so not many urban entertainment outlets are there like Theaters, disco, restaurants, bars or Malls. Relaxation with family can only be the motto.
Recenserad 28 augusti 2008
6,0
Hamad från Saudiarabien
Ensamresenär
Dubbel- eller Tvåbäddsrum Standard
Bodde en natt i augusti 2017
جيد مقابل السعر”
من سلبيات الفندق : اعمال هدم وبناء وصيانه وازعاج ،، دورات المياه لا يوجد بها تهويه جيده ولا تصريف جيد للمياه في منطقه الاستحمام ...افطار الفندق جيد بس غير متنوع بشكل يومي ... الايجابيات : انترنت سريع ، غرف بمساحه كبيره ، موظفوا الاستقبال ذو لباقه ومتعاونين..
Recenserad 29 augusti 2017
9,6
Utmärkt
mohamad från Qatar
Familj med små barn
Dubbel- eller Tvåbäddsrum Standard
Bodde i 2 nätter i augusti 2017
ممتاز”
الفندق رائع والموقع متميز وبجانبه كل شيء
Recenserad 11 augusti 2017
10,0
Utmärkt
Mohammed från Förenade Arabemiraten
Familj med små barn
Dubbel- eller Tvåbäddsrum Standard
Bodde i 3 nätter i juli 2017
خدمه العملاء والاستقبال”
خدمه سريعهً وأسلوب رائع جدا في التعامل وانصح فيه للكل قريب موقع متميز قريب من المدينه والأسواق وأثاث جديد وسرير مريح
Recenserad 03 augusti 2017
6,0
MOHAMED från Förenade Arabemiraten
Familj med små barn
Dubbel- eller Tvåbäddsrum Standard
Bodde i 2 nätter i september 2015
جيد”
قربه من المطار والسوق والمواقع السياحية
جيدة والحمدلله
Recenserad 11 november 2015
6,3
Trevligt
abdulrahman från Saudiarabien
Familj med äldre barn
Dubbel- eller Tvåbäddsrum Standard
Bodde i 4 nätter i juli 2015
جيد”
الافطار والموقع وتعامل طاقم الفندق
جيدة الى حداً ما
Recenserad 21 augusti 2015
4,3
Khalifa från Oman
Familj med äldre barn
Dubbel- eller Tvåbäddsrum Standard
Bodde i 4 nätter i augusti 2015
فندق بيت الحافة”
الموقع ، موظفين الاستقبال ، الفطور
الفندق قديم ولم يتم ترميمه منذ فترة طويلة ، اعرف هذا الفندق منذ ما يقارب ٢٥ سننة تقريباً ، ولكن تفاجأة لما ريته من مستوى ما ال له هذا الفندق ، الاثاث قديم ، والخدمات الموجودة في الغرف اخلبها عطلان ، اتمنى ان يتم ترميم هذا الفندق ، كما ان السعر مبالغ فيه مع مستواه
Recenserad 14 augusti 2015
7,3
Mycket bra
Ahmed från Oman
Affärsresenär
Dubbel- eller Tvåbäddsrum Standard
Bodde en natt i december 2014
جيد”
النظافة والموقع والحوض
Recenserad 16 december 2014
5,7
khalfan från Oman
Par
Dubbel- eller Tvåbäddsrum Standard
Bodde i 9 nätter i augusti 2014
جيد ولكن سعرة مرتفع”
الموقع النظافة المطعم
جيدة
Recenserad 13 november 2014
5,0
khaled från Saudiarabien
Grupp
Dubbel- eller Tvåbäddsrum Standard
Bodde i 3 nätter i september 2014
موقع متميز وإدارة سيئة”
الموقع فقط
لابأس بها من ناحية قربه من المطار وتوسطه المناطق السياحيةوالنظافةالعامة لكن روائح الغرف و الفندق عامة غير مريحة وهناك مبالغة في إطفاء الانارة ليلا داخل الفندق و كأنك تسير في أحد الشوارع وليس داخل فندق اربع نجوم
Recenserad 27 september 2014
2,0
Ahmed från Oman
Par
Dubbel- eller Tvåbäddsrum Standard
Bodde i 6 nätter i augusti 2014
فندق سيئ ”
لا خدمات ولاشي
Recenserad 04 september 2014
8,3
Fantastiskt
sameeh från Egypten
Familj med äldre barn
Dubbel- eller Tvåbäddsrum Standard
Bodde i 2 nätter i juli 2014
فندق رائع ”
الموقع .النظافة.الهدوء
Recenserad 01 augusti 2014
2,0
Yahya från Oman
Affärsresenär
Dubbel- eller Tvåbäddsrum Standard
Bodde en natt i juni 2014
لا ينفع”
كرون
Recenserad 15 juni 2014