Senaste omdömena

Välj typ av resenär
Fantastiskt



baserat på 1507 omdömen
  • Renlighet 9,4
  • Faciliteter 8,9
  • Läge 9,3
  • Bekvämligheter på rummet 9,5
  • Personal 9,3
  • Valuta för pengarna 9,3
  • Mat/Middag 8,8
Sortera efter

Mengxuan från Kina
Familj med äldre barn
Familj
Bodde en natt i augusti 2016
Best hotel ever!
3-star price, 5-star experience!
Recenserad 21 augusti 2016
Tycker du omdömet är användbart?

CHANG från Sydkorea
Affärsresenär
Deluxerum
Bodde i 2 nätter i augusti 2016
real hanoi CBD
You can easily access to many important office located in Hanoi
Recenserad 18 augusti 2016
Tycker du omdömet är användbart?

tze från Malaysia
Grupp
Deluxerum
Bodde i 2 nätter i augusti 2016
Excellent services
the hotel exceeded our expectations. it was in a good location just minutes away from the popular tourist attractions, and there were lots of eateries in the area. rooms were clean and tidy. most of all, the hotel staff were excellent! they speak great english and were very attentive to details of their guests. overall, it was a pleasant stay with them!
Recenserad 15 augusti 2016
Tycker du omdömet är användbart?

mohammad från Egypten
Affärsresenär
Deluxerum
Bodde en natt i augusti 2016
Very good and comfortable place to stay in
Breakfast is very nice.staff are very friendly.
Recenserad 11 augusti 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Philip från Australien
Par
Deluxerum
Bodde en natt i augusti 2016
Excellent
This Hotel is extremely good, all the staff very friendly and can speak English. The rooms are very clean and the Bed is very comfortable. Breakfast is also extremely good.
Recenserad 10 augusti 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Ming från Hongkong
Par
Deluxerum
Bodde i 3 nätter i augusti 2016
Great service
Nice SPA, breakfast with different choice, excellent service. A wonderful experience in Hanoi
Recenserad 08 augusti 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Christopher från USA
Ensamresenär
Deluxerum
Bodde i 5 nätter i juli 2016
Outstanding Staff
Great customer service, very comfortable and high-end bedding, very good breakfast, good location as close to old quarter. Recommend!
Recenserad 06 augusti 2016
Tycker du omdömet är användbart?

HYEIN från Japan
Ensamresenär
Deluxerum
Bodde i 4 nätter i juli 2016
Amazing!
Everything was just so perfect! I would recommend this hotel to anyone who travels to Hanoi! Must try the massage and the restaurant (besides breakfast) there!!
Recenserad 04 augusti 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Natalia från Indonesien
Familj med äldre barn
Executive Svit
Bodde i 2 nätter i juli 2016
Pleasant Stay at Hanoi Elegance Diamond Hotel
Location just perfect. Located at Old Quarter which walking distance to many good places, Such as great Resto, shops, and some interesting places to visit. Staffs are excellent, they are so helpful. We plan to visit Ha long Bay for 2 days and we can leave our luggage at hotel without any cost. Therefore after Ha Long Bay trip, we back again to Hanoi Elegance to stay another couple days. Breakfast Have good selections, food is very good. The only complain will be bad signal for wifi and tv channels. Could been better if they can resolves those issues. Anyway, such a pleasant stay at Hanoi Elegance.
Recenserad 25 juli 2016
Tycker du omdömet är användbart?

yeji från Sydkorea
Ensamresenär
Deluxerum
Bodde i 4 nätter i juli 2016
Good
Very good
Recenserad 22 juli 2016
Tycker du omdömet är användbart?


1

Välj lojalitetsprogram

PointsMAX
Språk
Lojalitetsprogram A Lojalitetsprogram A
Lojalitetsprogram B

I menyn, klicka på PointsMAX och välj det lojalitetsprogram du helst använder.

2

Välj poängerbjudande

Hotellrum A
Rumsinformation
Tjäna
5 000 poäng

Välj rum och poängalternativ för ditt valda boende.

3

Ange medlems-ID

Nationalitet (angivet i pass)
Medlemsprogram ID
1234

Ange ditt medlemsnummer för ditt valda program när du slutför din bokning. Poängen kommer att läggas till på ditt konto efter att du checkat ut från hotellet.

Börja här och välj det program som du helst föredrar: