Senaste omdömena

Välj typ av resenär
Utmärkt



baserat på 483 omdömen
  • Renlighet 8,6
  • Faciliteter 7,6
  • Läge 8,9
  • Bekvämligheter på rummet 8,5
  • Service 8,6
  • Valuta för pengarna 8,7
  • Mat/Middag 7,4
Sortera efter

Arthur från Australien
Reste med partner
Deluxerum med utsikt över staden
Bodde i 2 nätter i mars 2016
Great Location
Room was clean & tidy. The location is walking distance to main attractions. Close to shopping streets and restaurants.
Enjoyed our stay. Nice value for money hotel.
Recenserad 09 mars 2016
Tycker du omdömet är användbart?

WON från Sydkorea
Ensamresenär
Superior-rum
Bodde i 4 nätter i februari 2016
1. Kindly Staff
KIND, CLEAN, POSITION
Recenserad 01 mars 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Stephen från Irland
Reste med partner
Deluxe ingen utsikt
Bodde i 2 nätter i februari 2016
Good hotel fo rprice
Location, staff, value for money
Staff were very helpful and gave us a lot of useful information when was checking in. The hotel location in the old town makes it very easy to get around, but the old town is extremely busy so can be a bit noisy sometimes early in the morning
Recenserad 26 februari 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Linh från Vietnam
Gruppresenär
Superior-rum
Bodde i 3 nätter i februari 2016
Good
Good
Recenserad 16 februari 2016
Tycker du omdömet är användbart?

WARIS från Thailand
Ensamresenär
Superior-rum
Bodde en natt i februari 2016
Location, Clean room
Location is close to shopping and night life area. Breakfast is ok. Room is comfortable for 1 person.
Recenserad 14 februari 2016
Tycker du omdömet är användbart?

KAH från Malaysia
Ensamresenär
Superior-rum
Bodde i 3 nätter i februari 2016
New hotel and clean hotel.
New. Lift. Clean
Had a wonderful stay here. The hotel is rather new. Lift available. Adequate breakfast. Good room size. appreciate the windows facing the ventilation shafts as they try their best to provide this being in the old quarters where the houses are usually long with limited window space. Clean bathroom and house keeping do come in daily for replenishing stuffs in the room. Location in the heart of old quarters.
Recenserad 08 februari 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Calum från Australien
Ensamresenär
Deluxe ingen utsikt
Bodde i 3 nätter i januari 2016
Perfect
Fantastic little boutique hotel. Lovely staff...great central location in quiet street...modern clean rooms. Everything was perfect! This place is above all in its league and I will definitely stay here again.
Recenserad 30 januari 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Jason från USA
Affärsresenär
Superior-rum
Bodde i 3 nätter i januari 2016
Best staff in Viet Nam
The staff, the breakfast, the location
Bellman went way above and beyond to retrieve my iPhone that accidentally fell down 4 floors into an air conditioning passageway. Breakfast was good, location is excellent. Only weak point was the bed was a bit hard. But at this price point and comparing to many other local hotels, the Hanoi Romance is a winner!
Recenserad 13 januari 2016
Tycker du omdömet är användbart?

pascal från Australien
Affärsresenär
Deluxe ingen utsikt
Bodde en natt i december 2015
Staff will rip you off read the fine print
Not the staff
Hotel itself was good but IF you book a trip read and re read the fine print otherwise they will rip you off
Recenserad 03 januari 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Phung från Vietnam
Affärsresenär
Superior-rum
Bodde i 4 nätter i december 2015
Nice hotel with great location
Lovely boutique hotel. Staff are very polite. Great location
I stay at Hanoi Romance hotel every time travel to Hanoi for business. Nice hotel with great location just few steps from Hoan Kiem lake. Excellent staff, good breakfast, clean. I love this hotel.
Recenserad 02 januari 2016
Tycker du omdömet är användbart?


1

Välj ditt lojalitetsprogram

Högst upp på sidan kan du klicka på PointsMAX så ser du många populära lojalitetsprogram som du kan välja mellan.

2

Välj ett rum med poäng

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Tjäna upp till 4900 poäng

Varje valbart rum kommer att visa de poäng som du kommer att tjäna på att göra bokningen.

3

Logga in och tjäna poäng!

  • Medlemsprogram ID
  • Jag är inte hotellgästen. Bokningen görs åt någon annan.

Ange ditt medlems-ID för ditt valda program när du gör din bokning. Du kommer att tjäna den summan som visas när du slutför din bokning. Det är så pass enkelt!

Börja här och välj det program som du helst föredrar: