Mycket bra 7,9
baserat på 777 omdömen

Senaste omdömena

Välj typ av resenär
Mycket bra



baserat på 777 omdömen
  • Renlighet 7,9
  • Faciliteter 7,4
  • Läge 8,9
  • Bekvämligheter på rummet 8,2
  • Service 8,0
  • Valuta för pengarna 8,0
  • Mat/Middag 6,7
Sortera efter

LESLIE från Filippinerna
Familj med småbarn
Superior-rum (tyst)
Bodde en natt i maj 2013
friendly hotel staff
Friendly staff. Cleanliness of the room. Location wise.
i have a great stay at this hotel. friendly staff , quick to give you details about sightseeing in north vietnam. the breakfast really nice a lot of choices. good foods and attentive waiters.i will be back to stay at this hotel when i come back
Recenserad 26 maj 2013

Tan från Malaysia
Reste med partner
Superior-rum (tyst)
Bodde i 2 nätter i maj 2013
Friendly and helpful staff
Centrally located to tourist attraction area, friendly and flexible staff, satisfactory with the breakfast
Recenserad 22 maj 2013

Vanity från Filippinerna
Ensamresenär
Superior-rum (tyst)
Bodde en natt i maj 2013
It was a comfortable stay.
Fast internet connection. Close to shopping areas. Friendly staff.
Recenserad 22 maj 2013

Jian från Singapore
Affärsresenär
Svit med utsikt över staden
Bodde i 2 nätter i maj 2013
A decent budget hotel
Except the location of the hotel, nothing much to shout about
Recenserad 17 maj 2013

Vicki från Australien
Reste med partner
Superior-rum (tyst)
Bodde i 6 nätter i maj 2013
Great location, friendly staff, clean comfortable
location shopping comfort
Very enjoyable, staff were very friendly and helpful. Clean at a reasonable price.
Recenserad 14 maj 2013

attapong från Thailand
Ensamresenär
Deluxe tyst rum
Bodde i 2 nätter i maj 2013
Hanoi Royal View Hotel
The hotel was very nice, great location, was able
Recenserad 14 maj 2013

Deborah från Nederländerna
Gruppresenär
Deluxe tyst rum
Bodde i 2 nätter i maj 2013
Very friendly staff, big and comfortable room
When we checked in there was a problem with the room we booked, so they gave us an upgrade to a suite.
Recenserad 12 maj 2013

Martina från Tjeckien
Ensamresenär
Superior-rum (tyst)
Bodde i 2 nätter i mars 2013
standard hotel for friendly budget
location,location, location
Recenserad 08 maj 2013

Brian från USA
Reste med partner
Superior-rum (tyst)
Bodde en natt i april 2013
Staff eager to help
Location, staff, cleanliness
Recenserad 02 maj 2013

Peter från Australien
Reste med partner
Svit med utsikt över staden
Bodde en natt i april 2013
spacious comfortable room
Very friendly accomodating staff, spacious comfortable room and huge lounge area.
We found the staff very helpful with sight seeing and places to eat. Initial reaction was WOW as there was a large plush 3 seater and 2x 2seater lounge chairs in the lounge area. They do a private pick up and drop off to the airport which saved us money. Wished we had of known about it when we arrived.
Recenserad 24 april 2013


1

Välj lojalitetsprogram

PointsMAX
Språk
Lojalitetsprogram A Lojalitetsprogram A
Lojalitetsprogram B

I menyn, klicka på PointsMAX och välj det lojalitetsprogram du helst använder.

2

Välj poängerbjudande

Hotellrum A
Rumsinformation
Tjäna
5 000 poäng

Välj rum och poängalternativ för ditt valda boende.

3

Ange medlems-ID

Nationalitet (angivet i pass)
Medlemsprogram ID
1234

Ange ditt medlemsnummer för ditt valda program när du slutför din bokning. Poängen kommer att läggas till på ditt konto efter att du checkat ut från hotellet.

Börja här och välj det program som du helst föredrar: