Hard Rock Hotel Pattaya: Boka nu

Ypperlig
Baserat på 6314 omdömenSe vad andra gäster sa
8,4
/
10
93 % skulle rekommendera boendet till en vän

Reviews of Omdömen för Hard Rock Hotel Pattaya from real guests

Från verifierade gäster hos Agoda
Omdömen från Agoda (6318)Omdömen från Booking.com (347)
8,4
/
10
Ypperlig
Renlighet8,5
Faciliteter8,7
Läge8,8
Komfort och kvalitet8,3
Service8,4
Valuta för pengarna8,0
Alla språk
Alla typer av resenärer (6318)
Alla rumstyper

Visa omdömen som nämner 

Visar 5151 verifierade gästkommentarer
8,4
Ypperlig
Michael från Sverige
Familj med små barn
Barnsvit med havsutsikt - Inkl. frukost
Bodde i 2 nätter i januari 2016

Bra hotell ”

Hotellet är bra, vi bodde här i 2 nätter innan vi åkte tillbaka till Sverige efter en 3 veckor lång semester, är du party sugen är detta hotell perfekt, reser du med barn kan jag rekomendera Centara Grand i norra pattaya istället, högre standard (5 star) till ett lägre pris. Besöker du detta hotell ska du veta att under veckan är det ganska lugnt men fredag-söndag är det event hela dagarna för stora som små.

Recenserad 27 januari 2016
10,0
Enastående
Tomas från Sverige
Ensamresenär
Deluxe med havsutsikt
Bodde i 3 nätter i juli 2014

Bästa upplevelsen någonsinq”

Poolen, designen och bemötandet

Kan verkligen rekommendera detta hotell på alla sätt o vis, har varit sugen på att bo där länge men först nu det blev av. Hade höga förväntningar men känslan när man kom dit slog förväntningarna med råge :) Kan starkt rekommenderas, särskilt om ni gillar musik och design. Även för barnfamiljer är det perfekt med bra pool för barn och mycket aktiviteter samt 2 badvakter som höll bra koll.

Recenserad 19 juli 2014
9,0
Enastående
Eivor från Sverige
Familj med äldre barn
Rum Rock Royalty med stadsutsikt
Bodde i 2 nätter i april 2013

En underbar överraskning!”

Alla aktiviteter för barn, ungdomar och vuxna, maten1

Det var den bästa upplevelsen på mycket länge! Vi reser mycket och har höga krav på boendet. Hard Rock Hotel motsvarade alla våra krav med råge. Personalen var så vänlig och hjälpsam. Poolområdet en dröm. Det bästa var dock alla aktiviteter under både dagar och kvällar - lekar och tävlingar där borde barn, ungdomar och vuxna kunde delta och ha lika kul!

Recenserad 24 juli 2013
9,3
Enastående
Carina från Sverige
Par
Deluxe med havsutsikt
Bodde i 5 nätter i mars 2012

Ett komplett Hotell”

Här händer saker hela tiden. Nyrenoverat fint Hotell

Ett komplett Hotell där inget fattades.Man kunde ligga och njuta i solstolarna och bli underhållen om man ville eller tom delta. Simmade till poolbaren för något svalkande och härlig lunch på flera ställen. På kvällen kunde manvälja på flera stållen och äta och vår favorit var på platån ut med havet. Hotellet ligger centralt och utanför är du direkt inne i Pattayas "puls". På lördagen grillades det helstekt gris och en eftermiddag spelade ett rockband vid poolen. Som sagt ett komplett hotell.

Recenserad 12 april 2012
9,7
Enastående
Kjell från Sverige
Familj med äldre barn
Deluxe med stadsutsikt
Bodde i 2 nätter i november 2011

Lyxhotell med otroligt trevlig personal”

Bra läge

Ett hotell som har allt men att äta alla målen på hotellet kommer att kosta, det finns dock gott om restauranger i området. Läget är bra med havet utanför entren och shoppingen likaså. Personalen är helt fantastisk och man möts alltid av ett leende. Bästa maten finns på Hard Rock Cafe som ligger på hotellområdet. Vi rekomenderar varmt detta hotell.

Recenserad 16 november 2011
9,0
Enastående
Bo från Sverige
Par
Bodde i 4 nätter i augusti 2011

Häftigt hotell med bra poolområde”

Lyxig känsla med tysta rum

Hotellet ligger bra till mellan Beach- och 2nd road. Mottagandet var mycket bra med fuktiga handdukar och dryck och vi fick t.o.m. titta på två olika rum och välja själva. Det är ovanligt på hotell för 700kr natten. Det nyrenoverade rummet med havsutsikt var lagom stort med ett fint duschrum. Frukosten är bra med allt man kan begära utom möjligen sushi. Poolanläggningen är mycket trevligt ordnad med tillräckligt många solstolar och t.o.m. en konstgjord sandstrand och bassäng med sandbotten. Hela hotellet ger ett lyxigt intryck och det är mycket välisolerade och tysta rum.

Recenserad 19 augusti 2011
10,0
Enastående
Mikael från Sverige
Familj med äldre barn
Bodde i 7 nätter i april 2011

Bäst på allt”

Rent och snyggt

Personalen på hotellet gjorde detta till en super semester trots pågående renovering i hotellet En pool som måste tillhöra Thailands absolut bästa Maten är en klass bättre på allt underbar frukost buffé och det bästa av allt riktigt kaffe du kan få vad du vill till frukosten espresso latte capucino himelsk Kan varmt rekommendera detta hotel

Recenserad 01 maj 2011
8,0
Ypperlig
Hans från Sverige
Par
Bodde i 2 nätter i februari 2010

Rätt pris efter rabatt”

Bra läge. Fin utsikt. Läcker buffé
Stökigt i poolen

Hotellet har ett bra läge i Pattaya, Denn dagliga buffén är läcker. och prisvärd. Rummen är bra och de mot havet har en fantastisk utsikt över beacken och havet. Det är stökigt i poolen med alla aktiviteter och överdrivet höga ljudvolymer. Ingen duschar före poolbesöken vilket gör att vattnet fort blir oaptitligt oligt av sololja mm. I

Recenserad 11 mars 2010
8,0
Ypperlig
Hans från Sverige
Par
Bodde i 2 nätter i januari 2010

Intressant miljö, Fint läge”

utsikten och maten
poolen är stökig

Hard Rock är ett trevligt och lite annorlunda hotell eftersom det har ett intressant tema: Musik. Utställningen i foajen är kul att titta på. maten är utmärkt. Buffén är utsökt och prisvärd. Rummen på havssidan har en strålande utsikt över havet. Tyvärr är det stökigt i poolen med alltför höga lljudnivåer i samband med aktiviteter. I stort sett ett hotell som är intressant ochhar ett bra läge nära shopping och beachen. Prisvärt efter rabatt.

Recenserad 11 mars 2010
9,7
Enastående
Erik från Sverige
Ensamresenär
Deluxe med stadsutsikt
Bodde i 2 nätter i januari 2016

Bästa hotellet i Pattaya”

Live musik, bra pool, fräscha rum

Gillar man musik så är nog det här det bästa hotellet i Pattaya

Recenserad 19 januari 2016
9,0
Enastående
Kennet från Sverige
Ensamresenär
Deluxe med havsutsikt
Bodde i 5 nätter i december 2015

Hotell som sticker ut !”

Perfekt läge , mängder av hotell aktiviter för alla åldrar , utomordentligt poolområde .

Mycket bra vistelse och trevlig personal !

Recenserad 05 januari 2016
6,0
uraiwan från Thailand
Par
Deluxe med stadsutsikt
Bodde i 2 nätter i februari 2016

Höga förväntningar ”

Swimmingpoolen

Efter vi läst om hotellet på agoda hade vi höga förväntningar men redan när vi kom så försvann dom i receptionen. Dom sa att dom inte hade något rum med stor säng, men om vi betalade mer så fanns det såna rum? Efter ett tag så fick vi ett rum, men när vi kom upp på rummet så var det inte utrustad som i beskrivningen det fanns ingen balkong eller terras ,minibar kylskåp m m.Nästa dag påpekade jag det och vi fick ett nytt rum med en liten balkong men där gick det inte att sitta på grund av oljud från en massa fläktar från flera hotell. Vi kommer inte att bo på det hotellet något mera.

Recenserad 07 februari 2016
6,7
Bra
Mattias från Sverige
Par
Deluxe med havsutsikt
Bodde en natt i april 2015

Bra hotell men rummet var inte imponerande ”

Poolen, läget,

En bra vistelse men tyvärr så var rummet väldigt slitet med en jättefläck av Cola? mitt i rummet. Luktade surt i rummet och ett stort hotellbygge precis bredvid som förstörde utsikt samt lät en hel del. Från bygget luktade det även mycket starkt av målarfärg. Annars är läget toppen, personsal trevlig och sängen var jätteskön.

Recenserad 02 maj 2015
6,7
Bra
Rolf från Sverige
Ensamresenär
Bodde i 9 nätter i januari 2012

Ok Hotell men fr dyrt i baren”

Bra service, fr dyrt i baren, ex en kopp te 140 bath. Sänk priser och sälj mer.

Ofatst saknas platser vid polen. Fr dyra drinkar. Bra vakthållning. Synnerligen korrekt uppträdande av receptionspersonal, bra skolade.Generellt: Vaket ,alertt uppträdande av samtliga personalkategorier. Goda engleska språkunskaper. Hogt fläktljud på plan 2. Det som det infrmeras om vid inflytt br också finnas med på webbsidan exempelvis att visistors debiteras 1000 bath... nu skedde inte detta i praktiken.

Recenserad 05 februari 2012
9,6
Enastående
Patrik från Sverige
Familj med små barn
Deluxe med stadsutsikt
Bodde i 3 nätter i juni 2016

Kul för hela familjen”

Trevlig personal och nära Central Festival

Recenserad 01 juli 2016
9,3
Enastående
Hans från Sverige
Par
Deluxe med stadsutsikt
Bodde i 2 nätter i februari 2016

Bästa läget”

Läget Maten Personalen

Mycket positivt. Vi har bott här många gånger och återkommer gärna. Maten med fin buffé och dito frukost är suverän. Poolen perfekt och hotellet ligger bra till för shopping och nattliv ..

Recenserad 06 februari 2016
9,7
Enastående
Carina från Sverige
Familj med äldre barn
Deluxe med stadsutsikt
Bodde i 2 nätter i juli 2015

Lyxigt!”

Pool, frukost, personal

Fräsch hotell med bra läge. God frukostbuffé. Gott om personal som alla är trevliga och måna om att gästerna trivs. Fin pool och trevliga aktiviteter i poolen för barnen.

Recenserad 07 juli 2015
9,0
Enastående
Marianne från Sverige
Par
Rum Rock Royalty med stadsutsikt
Bodde en natt i januari 2015

Nära prisvärt hotel”

Party, bra pool och bra personal
Recenserad 09 juni 2015
10,0
Enastående
Kifah från Sverige
Par
Deluxe med havsutsikt
Bodde i 4 nätter i december 2014

den bäste hotel någon sin vi haft”

service. comfort. trevligt läge

Kort sagt. Den bäste

Recenserad 14 december 2014
9,3
Enastående
Kenneth från Sverige
Familj med små barn
Deluxe med stadsutsikt
Bodde en natt i juli 2014

Ett mkt trevligt hotell”

Den glada Personalen Den höga standarden Sköna sängar
Recenserad 22 juli 2014
9,7
Enastående
Marianne från Sverige
Par
Rum Rock Royalty med stadsutsikt
Bodde i 2 nätter i april 2013

Roligt, bra personal ”

läget,poolen, personalen

Bra kommer åka tillbaks...

Recenserad 09 juni 2013
9,7
Enastående
Timothy från Sverige
Ensamresenär
Deluxe med havsutsikt
Bodde i 2 nätter i september 2012

Utmärkt läge”

Poolen och rummen

Trevlig personal med väldigt bra läge och fina rum. Kommer absolut tillbaka!

Recenserad 19 september 2012
8,7
Ypperlig
Tony från Sverige
Familj med äldre barn
Deluxe med havsutsikt
Bodde i 2 nätter i april 2012

Bra läge i Pattaya”

Pool området är kanon , trevlig personal

Vi ville vara här en helg när det var skumparty, vilket var en häftig upplevelse. Och Songkrang var helt galet.

Recenserad 26 april 2012
10,0
Enastående
Kari från Finland
Par
Bodde i 3 nätter i februari 2011

Tjusigt hotell och trevlig personal, Utmärkt läge ”

Bra rum, bra pool, 1:a klass mat och dryck.

Vårat bästa mottagande, vistelse och avfärdsservice hitills av ca 15 besök i Thailand,

Recenserad 24 februari 2011
6,3
Bra
claes från Sverige
Familj med äldre barn
Deluxe med stadsutsikt
Bodde i 3 nätter i juli 2013

okey”

swimmingpollen,frukosten,läget

bra,förutom att utcheckningen tog 20.min

Recenserad 06 augusti 2013
7,7
Mycket bra
Goran från Sverige
Par
Deluxe med stadsutsikt
Bodde en natt i juli 2013

En övernattning - inget att klaga på”

Vi fick ett flasdeal - fantastiskt pris för ett bra hotel

Short an sweet, one night before we went to Bangkock

Recenserad 05 augusti 2013
7,3
Mycket bra
magnus från Sverige
Ensamresenär
Deluxe med stadsutsikt
Bodde i 2 nätter i januari 2012

poolområdet frukosten är kanon”

poolområdet

poolområdet är fantastiskt underhållning ok vackert bra mat frukost i världsklass ,rummen helt ok ,läget vid beachroad är aldrig fel ca 30 m till havet

Recenserad 19 januari 2012
7,7
Mycket bra
Lars-Ake från Sverige
Par
Bodde i 2 nätter i augusti 2009

Mycket bra”

läget nära stranden med vacker omgivning bra poolområde och restaurang och bar
badrummet kändes slitet priset lite för högt jämfört med kvaliteten lite omständigt att ta sig in och ut med bil som jag gjorde kanske 10 ggr om dagen då det skulle skriva ner färg och reg nr och och vapenkontroll
Recenserad 15 augusti 2009
8,4
Ypperlig
Joao från Singapore
Par
Deluxe med stadsutsikt
Bodde i 3 nätter i maj 2019

Good Hotel but some noisy guests”

Overall its a great hotel, with good facilities and things to do. Location is good as well. There are some issues with noisy guests in the middle of the night as it has happened the 2 times we stayed at Hard Rock. Also although the hotel rules says it is not allowed, some guests were dive-bombing in the swimming pool next to other people but the lifeguards would not do anything.

Recenserad 20 maj 2019
8,0
Ypperlig
Sunee från Thailand
Par
Deluxe med stadsutsikt
Bodde en natt i maj 2019

I’ll be back for sure ”

<3

Recenserad 21 maj 2019
8,8
Ypperlig
Erica från Thailand
Familj med små barn
Barnsvit trädgårdsutsikt inkl. frukost
Bodde en natt i maj 2019

Underwater speakers were the highlight!”

We had a great time here... our daughter lived in the pool and loved the underwater speakers. The staff were friendly but we felt the pool bar staff were a little lacking in enthusiasm. We stayed in the family suite which was fun for our daughter as she loved her bunk beds and kids robe! The staff on level 9 lounge were very nice and accommodating. We will be back! Thanks!

Recenserad 08 maj 2019
9,6
Enastående
Matthew från USA
Ensamresenär
Deluxe med stadsutsikt
Bodde i 2 nätter i april 2019

Exceptional Rock Hotel Experience”

In the theme of all Hard Rock properties, Hard Rock Pattaya delivers an exceptional Rock Hotel Experience. Historic rock 'n roll artifacts, photos & memorabilia adorn the property | the rooms are clean & comfortable with small balconies | Mini Bose Bluetooth Speaker in all rooms | Rock Star Reserved Parking via License Plate # | and large well-designed swimming pool and high quality, engaged staff all contribute to The Experience. HR Pa

Recenserad 30 april 2019
10,0
Enastående
Atsushi från Vietnam
Par
Deluxe med stadsutsikt
Bodde en natt i april 2019

Must try it in Pattaya ”

Hard Rock Hotel is perfect choice for family and couple. Friendly staff, great location in beach road, many attractions for kids in the pool and their interesting concept. If you stay here, strongly recommend the room with sea view and king bed.

Recenserad 18 april 2019
10,0
Enastående
NOOR från Singapore
Par
Deluxe med havsutsikt
Bodde i 5 nätter i mars 2019

Overall stay”

👍Best hard rock spa; Ms Junior & Ms Awe. 👍Big and spacious deluxe room 👍Friendly, cheerful and helpful reception; Ms Megan. 👍Best swimming pool. Breakfast spread can be improved with different menu daily. It will be good if halal food is available for Muslim guests. Thank you Hard Rock Pattaya for making my 20th anniversary stay a memorable ones.🤝

Recenserad 05 april 2019
8,4
Ypperlig
Jenny från Thailand
Familj med små barn
Rum Deluxe
Bodde i 2 nätter i januari 2019

Ypperlig”

This Hard Rock property, like others I have been to, have the BEST staff!!! They are well trained, friendly and attentive to your every need. The biggest flaw at this hotel is that you have to pay for the kids club! This is the fist hotel I have been at where this has happened. When I asked about this issue, I was told that I should have gotten a package.

Recenserad 05 februari 2019
8,8
Ypperlig
JOHN från Australien
Familj med små barn
Deluxe med havsutsikt
Bodde i 5 nätter i december 2018

Good Hotel with Great staff”

We only stayed 5 days and had a great time in Pattaya, hotel was great, staff fantastic, food and beverages on the high side, any while the facilities are great, its very hard to get a place to lay around the pool.

Recenserad 03 januari 2019
9,6
Enastående
mohamad från Malaysia
Familj med små barn
Deluxe med stadsutsikt
Bodde en natt i december 2018

value for money”

everything is great...the only thing hotel should be kids friendly...breakfast for kids should be included in hotel room price..kids just eat 2 pcs of bread & a bowl of cereal..shouldn't be extra charges

Recenserad 29 december 2018
10,0
Enastående
Kate från Malaysia
Familj med små barn
Rum Deluxe
Bodde i 2 nätter i november 2018

If you are coming to Pattaya, this place is great for kids”

I wouldn't put Pattaya in the bracket of family holiday kind of place, but we were meeting some family from far away so came for 2 nights. This place is perfect for kids and the pool/ activities they have going on daily are great. The location seems pretty peaceful, considering the mayhem of the area. Pattaya is rammed full of bars/ restaurants/ clubs etc. It is not the most child friendly area (because most people seem to be visiting for drunken hedonism) although the Hard Rock was spot on. I have visited the Hard Rock in many locations and it does what it says on the tin. Clean and lots for kids.

Recenserad 30 november 2018
7,6
Mycket bra
Randeep från Indien
Par
Deluxe med stadsutsikt
Bodde en natt i maj 2019

High on expectations and low on quality ”

Location is the biggest plus of this property but they do not do justice with the hard rock brand. Specifically, I am not happy with their front desk staff and customer management as well as with their breakfast management. They need to manage it more professionally. We requested late check out, denied. Breakfast was supposed to be till 10.30 am but was a near chaos at 10. There were only leftovers items on the breakfast table. Had to ask for coffee thrice before being served. Drinking water delivery to the room took two reminders. Checkout was time consuming and big queue with just two staff members manning about 50-60 check in and check out

Recenserad 16 maj 2019
8,4
Ypperlig
sutjipto från Indonesien
Par
Deluxe med stadsutsikt
Bodde en natt i april 2019

good”

good

Recenserad 06 maj 2019
9,6
Enastående
HJ från Brunei
Par
Rum Rock Royalty med havsutsikt
Bodde en natt i april 2019

Nice location ”

Great location, nice too cafe n club n music much better

Recenserad 02 maj 2019
9,2
Enastående
ELIAS från Brasilien
Par
Deluxe med stadsutsikt
Bodde i 2 nätter i april 2019

Enastående”

Nice hotel, good location near to the beach and shopping mall, there are restaurants around, staff are amazing, swimpool and gym are great.

Recenserad 27 april 2019
8,0
Ypperlig
Varisara från Thailand
Familj med små barn
Deluxe med havsutsikt
Bodde en natt i mars 2019

Nice stay with kids”

We stayed only one night and it's good experience. The hotel is located in the heart of Pattaya city and closed to the beach. We enjoyed facilities especially foam party for kids on Saturday is awesome. Highly recommend for family vacation.

Recenserad 09 april 2019
9,2
Enastående
JungA från Sydkorea
Familj med små barn
Rum Deluxe
Bodde i 2 nätter i november 2018

A good hotel for children”

It was good to have a program to participate with my child and a safety agent in the pool. The room was clean and I heard a song, but I didn't feel uncomfortable relaxing. The hotel was close to the shopping center, so eating and shopping were convenient.

Recenserad 23 november 2018
10,0
Enastående
Alex från Nya Zeeland
Par
Deluxe med stadsutsikt
Bodde i 2 nätter i september 2018

Hard Rock is the Best”

I stayed here for my birthday, and although I didn't get the birthday package they still gave me a small cake with a chocolate electric guitar on it -and it was delicious. Love the pool area and the gym. Best location.

Recenserad 31 oktober 2018
10,0
Enastående
Alex från Nya Zeeland
Familj med små barn
Rum Deluxe
Bodde en natt i september 2018

Excellent Service”

I booked this room for my in-laws, who arrived with two children. They upgraded their room to one with a fantastic view and provided extra bedding without charge. Everyone had a wonderful time in the pool.

Recenserad 31 oktober 2018
8,8
Ypperlig
Norsez från Thailand
Par
Deluxe med stadsutsikt
Bodde i 2 nätter i oktober 2018

Ypperlig”

Pattaya can be too shallow and touristy as workers here are overwhelmed with the number of tourists each day. But the staff here at Hard Rock Hotel seems to be unaffected by that! They seem willing and helpful while keeping up the spirits despite everything. I’m properly impressed as a Thai and a frequent Pattaya visitor.

Recenserad 11 oktober 2018
9,6
Enastående
Preben från Australien
Par
Deluxe med havsutsikt
Bodde i 4 nätter i augusti 2018

My Favourite Hotel”

I have reviewed Hard Rock before, but here is another, as I keep staying here. This is hands down my favourite hotel in Thailand. I love the room (deluxe sea view), bathroom, view from the room, the pool, pool side activities, breakfast buffet (amazing buffet!), dinner buffet (especially the grill!!!) and the really cheerful staff with can do attitudes. I sometimes query whether I should leave positive comments for this place as it just increases its popularity, when in reality I want to keep it just for myself!

Recenserad 05 oktober 2018
8,4
Ypperlig
Sirikarn från Thailand
Par
Deluxe med stadsutsikt
Bodde en natt i september 2018

Good location and Service ”

Location was great in the middle of central pattaya. Surrounding with many convenient store and can be able to walk to the beach and walking street. Unfortunately the beach in front of hotel is under renovate for another 6 months. I have booked city view room but hotel upgrade my room for ocean views. Hotel even provide me the complementary chocolate. Room was nice and clean. Pool is very nice and great service. Will difinately go back here again.

Recenserad 21 september 2018
8,8
Ypperlig
Caphine från Singapore
Familj med små barn
Rum Deluxe
Bodde i 2 nätter i september 2018

Excellent location and child firendly facilities”

Pro: Very near the beach (but currently under renovation). A stone throw to various type of food establishments to suit diff budget. Good security if driving. Room is clean with huge beds (my twin bed room is actually 2 queen size bed). Cons: Cant really think of, maybe the bf offer varieties but lack quality n taste.

Recenserad 13 september 2018
9,6
Enastående
CHUI från Hongkong
Familj med små barn
Deluxe med havsutsikt
Bodde i 3 nätter i augusti 2018

Enastående”

Staff is nice especially those at the pool really create lots of fun during the day with different games and activities. my kids eventually spent most of the time at the pool, play slides and games. Room are spacious. The only downside is the breakfast. It is not bad but can be much better to catch up the good rating from other hotel services and facilitate.

Recenserad 12 september 2018
9,6
Enastående
Shek från Hongkong
Familj med små barn
Deluxe med havsutsikt
Bodde en natt i augusti 2018

Good service, clean and excellent location”

Excellent staff attitude, they always smile and helpful. The swimming pool is so great. But I recommend write down the time of foan party for kids. I asked about the information about foan party when I checked in in the afternoon, the staff told me will held at 8:30pm, but she didn’t tell me have a foan party for kids held at 4pm, finally we missed the party, my children felt so disappointed. So I think that the hotel can have clear notifications on web site, poster in the lobby. And remind the staffs tell us.

Recenserad 13 augusti 2018
8,0
Ypperlig
TSE från Hongkong
Familj med små barn
Deluxe med havsutsikt
Bodde i 3 nätter i augusti 2018

Room for disable ”

After checked in, just realized my room was for disable person such that the bathroom is totally out of my expectation. But after speaking to reception, they changed my room on the second night. Good and quick response to clients.

Recenserad 06 augusti 2018
10,0
Enastående
Alex från Nya Zeeland
Par
Deluxe med stadsutsikt
Bodde en natt i juli 2018

Great Hotel”

It has a nice pool area, a well equipped and maintained gym, friendly staff and comfortable rooms. I like the rock n roll theme, too. It is also in a great location, right across from the beach and close to everything.

Recenserad 01 augusti 2018
9,6
Enastående
DAVID från Australien
Ensamresenär
Rum Deluxe med havsutsikt
Bodde en natt i juli 2018

Enastående”

Great location and place to stay. Very friendly and helpful staff. Food and beverage prices a little high though. Breakfast had plenty to choose from. Beers 2-3 times the price of other hotels however perhaps there is a price to pay when you have such a great pool to enjoy. There did id seem to be a lot of rude Chinese families here with many not seeming to have any manners in regards to pushing in front of you at the elevators and restaurants.

Recenserad 24 juli 2018
9,6
Enastående
Colin från Kina
Familj med äldre barn
Deluxe med stadsutsikt
Bodde i 7 nätter i juli 2018

Still my favorite hotel in Pattaya ”

I’ve stayed here about 6 or 7 times. It’s still my favorite hotel in Pattaya. I come to Pattaya about 3 or 4 times a year and have stayed at a range of hotels but for facilities, staff, rooms, and food, Hard Rock is the best. My only fear is that as I see some recent renovations happening and rebranding of the room types, I also notice the price going up. I’m trying to book for April and I see the prices are moving beyond my budget. Such a shame to think that one day the Hard Rock will outprice themselves. Still, thanks for the awesome experiences Hard Rock hotel and staff!

Recenserad 17 juli 2018
8,0
Ypperlig
Yvonne från Singapore
Par
Deluxe med havsutsikt
Bodde i 3 nätter i juli 2018

Excellent Service ”

Excellent service by 2 staffs, namely Joker and Kim. Very friendly, made our stay felt homely. All staffs communicated in decent level of English and displayed professionalism throughout out entire stay. We asked for a few rounds of room service and all the request were well met. There was the pool party on Friday the 13th during our stay con incidentally, which was amazing. In addition, other than the above two staffs, all other staffs were very attentive, including our check-in desk staff and the lift service/ bell-boy. Furthermore, staffs will make effort to connect with you as you enter/ exit the hotel which made the whole experience a pleasant and delightful one. If you are looking for a relaxing time where you can be free of worries and receive outstanding services, Hard Rock Pattaya should be your go-to choice.

Recenserad 16 juli 2018
9,6
Enastående
Wing från Hongkong
Par
Deluxe med havsutsikt
Bodde i 2 nätter i juni 2018

Enastående”

we booked for a sea view room and got a little balcany facing the Pattaya beach and swimming pool, it was so relexing location is convenient all staff in the hotel are friendly and nice, appreciated!! the dinner buffet at the restaurant was great too, and not expensive, bbq chicken wings are good haha would definately come back next time!!

Recenserad 09 juni 2018
8,0
Ypperlig
Liow från Singapore
Familj med små barn
Deluxe med havsutsikt
Bodde i 5 nätter i maj 2018

5 nights stay in Pattaya”

Pros: Breakfast is good. Children's rate for breakfast is not expensive. Walking distance to Central Festival shopping centre. Boats to Koh Larn island is available just outside. Sofa bed is not chargeable except that first night the sofa is not available/missing. Nice 2 free drinks at Hard Rock Cafe. Cons: Inconsiderate neighbours talking in middle of the night for 3 nights. Sofa bed is not available/missing in the room for the first night. Staff agreed to change room only on the next day.

Recenserad 05 juni 2018
9,2
Enastående
Ben från Thailand
Grupp
Deluxe med havsutsikt
Bodde en natt i juni 2018

Enastående”

My group had a great time at the Hard rock Pattaya hotel. We stayed only for a night and while short, it was enuff to leave a great impression on each of us to leave us wanting to return soon. Special shout out to the reception staff who were ever so friendly and tried to accommodate our request while checking in and even gave us a fantastic upgrade when she saw tat we had a young boy with us— she upgraded us to the suite with kids beds in a small seperate room (for families with little kids we would recommend booking this room). Overall the staff were friendly and always made us feel comfortable and leaving with a feeling tat we we were friends! Cheers! And well done ..

Recenserad 04 juni 2018
9,6
Enastående
Angela från Malaysia
Par
Deluxe med stadsutsikt
Bodde en natt i maj 2019

Awesome stay at Hard Rock Hotel”

The staff were super-friendly, the hotel had amazing pool, value for money Rock Spa and definitely a cool place to stay in Pattaya!

Recenserad 12 maj 2019
6,0
mary från Filippinerna
Familj med små barn
Barnsvit trädgårdsutsikt inkl. frukost
Bodde i 2 nätter i februari 2019

Stranger ringing bell at midnight”

Booked for 2 nights. The room is nice and spacious. During the last night of our stay, around 1am, there was a drunk stranger ( Middle East looking guy) keep ringing the bell. We didn’t open the door, Upon asking him he said he wants to go inside our room to fix the hose. Very disturbing and scary. I should have reported it to the front desk.

Recenserad 15 februari 2019
9,6
Enastående
Gloria från Thailand
Grupp
Deluxe med stadsutsikt
Bodde en natt i december 2018

Great Hotel!”

A friend and I stayed at the Hard Rock Hotel in Pattaya last month. This is a great hotel perfectly located on the main beach road in Pattaya. The hotel is clean, the rooms are well equipped, staff are great. When I made the reservation, I mentioned that it was my friend’s birthday. We arrived in the room to find a lovely piece of chocolate cake with. birthday card for my friend.

Recenserad 22 januari 2019
10,0
Enastående
Chirine från Qatar
Familj med små barn
Rum Deluxe
Bodde i 5 nätter i december 2018

One of the best hotel I’ve been to!”

From receptionist, to call center, to the breakfast, to the room service to everything, this hotel has an excellent service and will make anything to make your stay pleasant. You can keep your child all day long at the kids club for $ 19/day, for 1 hour for $3 or stay with them by the pool there r games for kids and parents every hour the entire day. Hotel location is exceptional! In front of the beach, next to all shopping destinations, massages, water attractions, tours, you name it! Breakfast is huge, you are full for the day, live cooking and Asian dishes available as much as croissants and waffles! Pool is big with a kids section, water temperature is perfect. Beds are so comfy and so are the cousins! Everything just amazing! Ève, please email me!

Recenserad 25 december 2018
6,0
Wee från Malaysia
Par
Rum Rock Royalty med havsutsikt
Bodde i 2 nätter i november 2018

Disappointing ........ ”

I choose to stay in Hard Rock Pattaya during my visit this time as to compare the Hard Rock Pattaya with other Hard Rock Hotel, I am quite disappointed with my 2 nights stay here. I choose to stay in the suites room so that I can gain access to the Rock Royalty Club there. Anyway, this hard rock hotel is not that worth staying as with the same amount of money I paid, I think I can stay in other hotel with better service and facilities. The food at the Rock Royalty Club is not that good compared to Penang Hard Rock and Bali Hard Rock. Even the breakfast too is not up to the standard. I am quite disappointed indeed. And the service from the Rock Royalty Club is not that good. Wondering why so much difference. from others........

Recenserad 13 december 2018
9,6
Enastående
NADER från Storbritannien
Par
Deluxe med stadsutsikt
Bodde en natt i april 2019

Enastående”

Amazing value. Very good staff. Check in and out was slow, could he improved.

Recenserad 14 april 2019
10,0
Enastående
usman från Australien
Affärsresenär
Deluxerum med stadsutsikt
Bodde i 2 nätter i december 2018

Cant Get Enough of this place...Heaven in Pattaya ”

I wash they let me use my membership on Agoda bookings.

Recenserad 21 mars 2019
8,0
Ypperlig
Somchai från Thailand
Par
Deluxe med havsutsikt
Bodde i 2 nätter i mars 2019

Big pool with guard..”

There are lots of activities to attend. Nice big swimming pool for children and adult. Breakfast are variety of choice both of Asian and western style.

Recenserad 15 mars 2019
9,2
Enastående
MICHAEL från Storbritannien
Par
Dubbelrum/Tvåbäddsrum Deluxe med utsikt över staden
Bodde en natt i mars 2019

Fantastic.”

Wonderful happy staff, fantastic breakfast selection and great poolside bar. X

Recenserad 13 mars 2019
8,0
Ypperlig
kah från Malaysia
Par
Deluxe med havsutsikt
Bodde i 2 nätter i mars 2019

good”

clean

Recenserad 08 mars 2019