Utmärkt 8,2
baserat på 4229 omdömen

Senaste omdömena

Välj typ av resenär
Utmärkt



baserat på 4229 omdömen
  • Renlighet 8,3
  • Faciliteter 8,4
  • Läge 8,7
  • Bekvämligheter på rummet 8,3
  • Service 8,3
  • Valuta för pengarna 7,8
  • Mat/Middag 7,9
Sortera efter

Kenneth från Sverige
Familj med små barn
Deluxerum med utsikt över staden
Bodde en natt i juli 2014
Ett mkt trevligt hotell
Den glada Personalen Den höga standarden Sköna sängar
Recenserad 22 juli 2014

Tomas från Sverige
Ensamresenär
Deluxerum med havsutsikt
Bodde i 3 nätter i juli 2014
Bästa upplevelsen någonsinq
Poolen, designen och bemötandet
Kan verkligen rekommendera detta hotell på alla sätt o vis, har varit sugen på att bo där länge men först nu det blev av. Hade höga förväntningar men känslan när man kom dit slog förväntningarna med råge :) Kan starkt rekommenderas, särskilt om ni gillar musik och design. Även för barnfamiljer är det perfekt med bra pool för barn och mycket aktiviteter samt 2 badvakter som höll bra koll.
Recenserad 19 juli 2014

claes från Sverige
Familj med äldre barn
Deluxerum med utsikt över staden
Bodde i 3 nätter i juli 2013
okey
swimmingpollen,frukosten,läget
bra,förutom att utcheckningen tog 20.min
Recenserad 06 augusti 2013

Goran från Sverige
Par
Deluxerum med utsikt över staden
Bodde en natt i juli 2013
En övernattning - inget att klaga på
Vi fick ett flasdeal - fantastiskt pris för ett bra hotel
Short an sweet, one night before we went to Bangkock
Recenserad 05 augusti 2013

Eivor från Sverige
Familj med äldre barn
King Club stadsutsikt inkl. frukost
Bodde i 2 nätter i april 2013
En underbar överraskning!
Alla aktiviteter för barn, ungdomar och vuxna, maten1
Det var den bästa upplevelsen på mycket länge! Vi reser mycket och har höga krav på boendet. Hard Rock Hotel motsvarade alla våra krav med råge. Personalen var så vänlig och hjälpsam. Poolområdet en dröm. Det bästa var dock alla aktiviteter under både dagar och kvällar - lekar och tävlingar där borde barn, ungdomar och vuxna kunde delta och ha lika kul!
Recenserad 24 juli 2013

Marianne från Sverige
Par
King Club stadsutsikt inkl. frukost
Bodde i 2 nätter i april 2013
Roligt, bra personal
läget,poolen, personalen
Bra kommer åka tillbaks...
Recenserad 09 juni 2013

Timothy från Sverige
Ensamresenär
Deluxerum med havsutsikt
Bodde i 2 nätter i september 2012
Utmärkt läge
Poolen och rummen
Trevlig personal med väldigt bra läge och fina rum. Kommer absolut tillbaka!
Recenserad 19 september 2012

Tony från Sverige
Familj med äldre barn
Deluxerum med havsutsikt
Bodde i 2 nätter i april 2012
Bra läge i Pattaya
Pool området är kanon , trevlig personal
Vi ville vara här en helg när det var skumparty, vilket var en häftig upplevelse. Och Songkrang var helt galet.
Recenserad 26 april 2012

Carina från Sverige
Par
Deluxerum med havsutsikt
Bodde i 5 nätter i mars 2012
Ett komplett Hotell
Här händer saker hela tiden. Nyrenoverat fint Hotell
Ett komplett Hotell där inget fattades.Man kunde ligga och njuta i solstolarna och bli underhållen om man ville eller tom delta. Simmade till poolbaren för något svalkande och härlig lunch på flera ställen. På kvällen kunde manvälja på flera stållen och äta och vår favorit var på platån ut med havet. Hotellet ligger centralt och utanför är du direkt inne i Pattayas "puls". På lördagen grillades det helstekt gris och en eftermiddag spelade ett rockband vid poolen. Som sagt ett komplett hotell.
Recenserad 12 april 2012

Rolf från Sverige
Ensamresenär
Bodde i 9 nätter i januari 2012
Ok Hotell men fr dyrt i baren
Bra service, fr dyrt i baren, ex en kopp te 140 bath. Sänk priser och sälj mer.
Ofatst saknas platser vid polen. Fr dyra drinkar. Bra vakthållning. Synnerligen korrekt uppträdande av receptionspersonal, bra skolade.Generellt: Vaket ,alertt uppträdande av samtliga personalkategorier. Goda engleska språkunskaper. Hogt fläktljud på plan 2. Det som det infrmeras om vid inflytt br också finnas med på webbsidan exempelvis att visistors debiteras 1000 bath... nu skedde inte detta i praktiken.
Recenserad 05 februari 2012


1

Välj lojalitetsprogram

PointsMAX
Språk
Lojalitetsprogram A Lojalitetsprogram A
Lojalitetsprogram B

I menyn, klicka på PointsMAX och välj det lojalitetsprogram du helst använder.

2

Välj poängerbjudande

Hotellrum A
Rumsinformation
Tjäna
5 000 poäng

Välj rum och poängalternativ för ditt valda boende.

3

Ange medlems-ID

Nationalitet (angivet i pass)
Medlemsprogram ID
1234

Ange ditt medlemsnummer för ditt valda program när du slutför din bokning. Poängen kommer att läggas till på ditt konto efter att du checkat ut från hotellet.

Börja här och välj det program som du helst föredrar: