Hayarkon 48 Hostel: Boka nu

Fantastiskt
Baserat på 54 omdömenSe vad andra gäster sa
8,2
95 % skulle rekommendera boendet till en vän

Verifierade omdömen från resenärer

Omdömen från Agoda (54)Omdömen från Booking.com (1290)
8,2
Fantastiskt
Baserat på 54 omdömen
Välj typ av resenär
Renlighet7,9
Faciliteter7,6
Läge9,1
Komfort och kvalitet8,0
Service8,8
Valuta för pengarna7,9
Från verifierade gäster hos Agoda
Filtrera gästkommentarer baserat på:
Språk
English
日本語
Русский
Język polski
mer
Rumstyp
Sovsal för kvinnor
Mixad sovsal
Privat rum med delat badrum
Standardrum med dubbelsäng
mer
Sortera efter
Visar 29 verifierade gästkommentarer
8,8
Fantastiskt
Nadezhda från Ryssland
Familj med äldre barn
Rum för 4 med delat badrum
Bodde en natt i juni 2017
Очень хорошо”
+. Отличное расположение, рядом с морем. Чисто, вежливый персонал. - были всего одну ночь, не нашли
Recenserad 19 juni 2017
8,0
Fantastiskt
Galina från Ryssland
Ensamresenär
Sovsal för kvinnor
Bodde i 2 nätter i januari 2017
Идеальное расположение и разумная цена”
Остальное - no comments. Особенно доставляет безумный шум за окном - и это на верхнем этаже. Что тогда на нижнем? Правда, на этот случай лежит целая тарелка с берушами на ресепшене. Если можете в них спать, то пооблема решена.
Recenserad 14 januari 2017
7,6
Mycket bra
Katarzyna från Polen
Ensamresenär
Sovsal för kvinnor
Bodde i 2 nätter i juni 2018
Super lokalizacja i śniadania”
Super lokalizacja i śniadania.Wszytko inne schodzi na drugi plan.Rosyjski personel głownie na śniadaniach jakos dziwnie patrzył na człowieka ale jeżeli ktos potrzebuje tylko cieplej wody i kawałek materaca oraz szamy z rana to jest ok. Oczywiście byłoby perfekcyjnie jesli dodatkowo w cenie byłyby ręczniki oraz kawa z automatu do śniadania.
Recenserad 09 juni 2018
9,2
Utmärkt
Sebastian från Polen
Ensamresenär
Mixad sovsal
Bodde i 3 nätter i juli 2017
Utmärkt”
Idealne położenie, kilka kroków do plaży, bilsko sklepy, puby, bazar. Śniadanie w wystarczającej formie: jajka, warzywa, pieczywo, dżem, krem orzechowy, kawa, herbata.
Recenserad 07 juli 2017
10,0
Utmärkt
piotr från Polen
Familj med äldre barn
Privat rum med delat badrum
Bodde i 4 nätter i juni 2017
Super hostel, rewelacyjna lokalizacja przemiła obsługa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!”
Polecam wszystkim ten hostel. Mieszkalismy w nim koniec czerwca/poczatek lipca. Jest on genialnie poło zony blisko plaży, przystanku komunikacji miejskiej( dosłownie za rogiem) i piechotą do centrum miasta. Łatwy dojazd z lotniska, dworca autobusowego. Bardzo czyste miejsce, dostaliśmy upgrade do pokoju z prywatną łazienką. Hostel serwuje śniadania- super smaczne, poza tostami są i warzywa, jajka:) naprawdę super. Obsługa przesympatyczna- zawsze chętni do pomocy, wiedzą chyba wszystko... Gorąco polecamy.
Recenserad 07 juli 2017
5,6
Mary från Japan
Ensamresenär
Mixad sovsal
Bodde en natt i mars 2018
清潔で愛想がいい”
Really good
Recenserad 13 mars 2018
8,8
Fantastiskt
RYOSUKE från Japan
Ensamresenär
Mixad sovsal
Bodde i 2 nätter i juli 2017
アクセスしやすくビーチが近いEasy Access from the station and to the beach”
Located on the nearly crossing of Allenby Rd. and Hayarkon Rd. (it's really close to beach). Using No.16 minibus is easy to get there. 一人旅での利用がしやすい宿だと思います。夜に屋上でよくイベントやっています。朝食は、パン、野菜、卵とかが置いてあるので自分で調理する感じです。スタッフ親切です。
Recenserad 23 juli 2017
8,7
Fantastiskt
TAKASHI från Japan
Ensamresenär
Mixad sovsal
Bodde en natt i januari 2015
宿泊しての感想”
シャワー室とトイレが清潔。シャワー室が複数ある。小さいがセキュリティボックスがある。ホテルの雰囲気が明るくてよい。
一泊しかしなかったが、とても快適な宿。一人旅でテルアビブ周辺に滞在するならオススメ。
Recenserad 13 januari 2015
7,7
Mycket bra
KEIICHI från Japan
Ensamresenär
Mixad sovsal
Bodde en natt i mars 2014
ビーチへのアクセスすぐ!”
ネット接続、個室シャワー、スタッフ
ビーチへ徒歩5分でつき、近場にレストランも多くあります。ホテルではネットがどこでも快適に使えるのでとても過ごしやすいです。ベッドもきれいにされているので嫌な思いせずに過ごせると思います。
Recenserad 18 mars 2014