Herbert Samuel Hotel Jerusalem: Boka nu

2017

Omdömen för Herbert Samuel Hotel Jerusalem

Utmärkt
Baserat på 109 omdömenSe vad andra gäster sa
9,0
85 % skulle rekommendera boendet till en vän

Verifierade omdömen från resenärer

Omdömen från Agoda (109)Omdömen från Booking.com (842)
9,0
Utmärkt
Baserat på 109 omdömen
Välj typ av resenär
Renlighet9,4
Faciliteter8,8
Läge9,6
Service8,8
Valuta för pengarna8,5
Från verifierade gäster hos Agoda
Filtrera gästkommentarer baserat på:
Språk
English
עברית
Français
Italiano
mer
Rumstyp
Rum Deluxe
Rum Superior
Rum Standard
Sortera efter
Visar 57 verifierade gästkommentarer
8,8
Fantastiskt
Ros från Storbritannien
Par
Rum Standard
Bodde i 2 nätter i oktober 2017
Great hotel and friendly staff. Excellent breakfasts to a very high standard.. free phone and WiFi”
Great hotel only let down by standard of cleanliness in our room and main lobby!!
Recenserad 27 oktober 2017
9,6
Utmärkt
tamara från USA
Familj med små barn
Rum Deluxe
Bodde i 7 nätter i oktober 2017
Amazing in every way”
We had two rooms with 4 kids and were very comfortable. The view from the breakfast room was amazing and the location can’t be beat. Very happy with staff.
Recenserad 19 oktober 2017
10,0
Utmärkt
Robin från USA
Par
Rum Superior
Bodde i 15 nätter i oktober 2017
Excellent hotel great location A+”
Wonderful hotel, great location. The staff was excellent. We had a personal crisis when we were there and the staff could not have been more helpful. I will definitely be back.
Recenserad 18 oktober 2017
8,4
Fantastiskt
Simona från Argentina
Grupp
Rum Standard
Bodde en natt i oktober 2017
Fantastiskt”
The front desk excellent The organisation at the restaurant very poor
Recenserad 16 oktober 2017
10,0
Utmärkt
ROBYN från USA
Par
Rum Superior
Bodde i 3 nätter i juli 2017
Utmärkt”
Lovely hotel. Highly recommend. Sarah at the front desk was outstanding
Recenserad 07 augusti 2017
10,0
Utmärkt
Dalila från Kanada
Par
Rum Deluxe
Bodde i 2 nätter i augusti 2017
Exceptional!!”
Excellent location. Beautiful hotel. Staff is great . (Sal is amazing ) will only come back to this hotel!! Montreal, canada
Recenserad 05 augusti 2017
9,2
Utmärkt
Hadassah från Kanada
Par
Rum Superior
Bodde en natt i januari 2017
Excellent location in the heart of Ben Yehuda,”
Pros: new, beautiful, comfortable, location, extremely accommodating and attentive staff, nice facilities. Cons: subpar pillows!!! For such a nice hotel, unusually large and firm pillows! Parking is costly closer to the hotel, 4-5 blocks away it is more reasonable. But if you are staying in the neighbourhood, you don't really need a car, parking anywhere is a bigger hassle than it is worth.
Recenserad 13 januari 2017
10,0
Utmärkt
Maxine från USA
Par
Rum Deluxe
Bodde i 5 nätter i december 2016
Great Value for a Hotel”
Very nice accomodations in an excellent location. Everyone on staff was very helpful. English was spoken by everyone except the housekeeper. The breakfast was decent. The amenities in the bathroom and the robes and slippers were a nice touch. We loved the shower although there was no tub. we felt it was a great value. We would highly recommend this hotel to all types of visitors. They even offered free international calls in the lobby and the wi-fi was free and easy to access.
Recenserad 03 januari 2017
10,0
Utmärkt
Sharona från USA
Par
Rum Superior
Bodde en natt i december 2016
Excellent!!!”
We had an amazing stay at the Herbert Samuel Hotel. The facilities were immaculate and tastefully designed. Great location, delicious breakfast spread, and the staff was extremely accommodating. We highly recommend this hotel!
Recenserad 11 december 2016
10,0
Utmärkt
Benjamin från USA
Par
Rum Superior
Bodde i 4 nätter i november 2016
Best Hotel In Jerusalem”
My wife and I loved this hotel. While the rooms are a little small, they are very nice, with a comfortable bed and lots of hot water. It was very quiet and the included breakfast is to die for. 5+ starts for the Herbert Samuel
Recenserad 28 november 2016
10,0
Utmärkt
Adi från Israel
Par
Rum Superior
Bodde en natt i november 2016
Great hotel ”
A
Recenserad 26 november 2016
9,6
Utmärkt
Tan från Singapore
Par
Rum Superior
Bodde en natt i november 2016
Great location and decor. Wished they had in dining menu and hairdryer in the room.”
Excellent location! Will definitely recommend anyone who's visiting to stay here.
Recenserad 24 november 2016
10,0
Utmärkt
Eugene från USA
Par
Rum Superior
Bodde i 2 nätter i november 2016
Beautiful new hotel in the center Jerusalem's activity. ”
This is a modern, crisp and clean hotel in the city center at a very reasonable price. The staff is excellent and knowledgeable. The breakfast at their roof top restaurant is terrific.
Recenserad 12 november 2016
8,4
Fantastiskt
Chava från Storbritannien
Familj med äldre barn
Rum Deluxe
Bodde i 2 nätter i oktober 2016
Good but needs some improvement with their management and staff training ”
Nothing more to say
Recenserad 18 oktober 2016
10,0
Utmärkt
Alex från USA
Par
Rum Superior
Bodde en natt i juni 2016
Beautful Boutique Hotel with Great Service in #1 Location”
My wife and I spent 6 days in Jerusalem at the Herbert Samuel Hotel and had a wonderful stay. The rooms were very comfortable. The staff was extremely friendly and accommodating, and the location could not be beat. The hotel had bicycles to use free of charge, and we rode around Jerusalem by bike at all hours of the night. I highly recommend this hotel. You will not regret it!
Recenserad 27 juli 2016
9,2
Utmärkt
studio
Familj med äldre barn
Rum Standard
Bodde i 2 nätter i april 2018
ottima scelta”
Ho appena trascorso due notti in questo ottimo hotel. Davvero soddisfatta sia per la qualità dei servizi sia per la posizione, assolutamente strategica
Recenserad 04 april 2018
9,2
Utmärkt
elodie från Frankrike
Par
Rum Superior
Bodde i 2 nätter i februari 2018
excellent hôtel - très bien placé”
très bel hôtel en centre ville petit déjeuner excellent personnel à l'écoute
Recenserad 05 mars 2018
5,2
Sandra från Frankrike
Ensamresenär
Rum Standard
Bodde en natt i februari 2018
Très mauvais acceuil ”
Le service ainsi que l’accueil a été exécrable. J'ai réservé la chambre via une centrale de réservation à un prix plus ou moins intéressant par rapport au tarif réel. Ma copine étant pratiquante avait réservé le repas du vendredi soir par téléphone, hors arrivées à l’hôtel notre demande était tombé à la trappe il faut savoir que tout est fermé du vendredi soir au samedi soir à Jerusalem. A la dernière minute nous avons acheté des plats préparés cacher à base de poisson, l’hôtesse d’accueil nous avait assuré qu'ils nous les réchaufferons je vais donc à la dining room et je demande au directeur de la salle à manger de les réchauffer et de me fournir une pincé de sel et je me suis faite renvoyer avec mes plats froid j'ai tout de même réussi difficilement à obtenir quelques pincées de sel ;-) De plus, nous étions sensées quitter la chambre après Shabat hors nous nous sommes faites chasser à 14h. Je n'ai jamais été accueilli de cette manière, je déconseille fortement cet établissement.
Recenserad 21 februari 2018
9,6
Utmärkt
pascale från Frankrike
Par
Rum Superior
Bodde en natt i oktober 2017
Top”
Central , propre, classieux
Recenserad 04 november 2017
8,8
Fantastiskt
Shuli från Israel
Par
Rum Standard
Bodde en natt i april 2018
Fantastiskt”
האוכל היה ברמה סבירה, לא מצדיק את המחיר הגבוה מאוד.
Recenserad 16 april 2018
10,0
Utmärkt
menachem från Israel
Ensamresenär
Rum Standard
Bodde en natt i april 2018
Utmärkt”
רמת שירות גבוהה, מקום מרכזי מומלץ מואד
Recenserad 15 april 2018
10,0
Utmärkt
hagay från Israel
Par
Rum Deluxe
Bodde en natt i februari 2018
חוויה מקסימה”
נעים, נקי, מאיר פנים ואוכל מצוין (ארוחת בוקר).
Recenserad 20 februari 2018
10,0
Utmärkt
omri från Israel
Par
Rum Standard
Bodde en natt i februari 2018
מקום מיוחד וברמה ”
מיקום מעולה יחס אדיב מאוד מתקני המלון תקינים ויפים וכמובן נקיים מאוד ארוחת בוקר מדהימה שירות מעולה !
Recenserad 12 februari 2018
10,0
Utmärkt
Sivan från Israel
Par
Rum Standard
Bodde en natt i februari 2018
מלון מדהים! ”
מיקום מעולה, חדרים חדשים ונקיים, א. בוקר מפנקת
Recenserad 10 februari 2018
8,8
Fantastiskt
ashtivker från Israel
Par
Rum Standard
Bodde en natt i januari 2018
Fantastiskt”
חבל מאוד שאין חנייה למלון ובנוסף האורחים צריכים לשלם על חנייה
Recenserad 02 februari 2018
9,2
Utmärkt
Michal från Israel
Familj med små barn
Bodde en natt i januari 2018
מלון מצויין, לא לילדים”
המלון ממש מעולה. יפה, נעים, נקי השרות של הצוות אדיב מאד. החדר מטופח וקיבלנו פינוקים כמו עוגה, שוקולדים ועוד המלון לא ידידותי לילדים בכלל, אין חדר משחקים או עיסוקים אחרים בהחלט נחזור לשם, רק ההורים
Recenserad 28 januari 2018
5,2
STAV från Israel
Par
Rum Standard
Bodde en natt i januari 2018
יחס גרוע אין חניה מחיר יקר חדר קטן ”
יקר,נאלצנו לשלם עוד 170 שח חניה ליום שלא צוין בהזמנה , ועוד 100 שח על הפרשי מחיר בין מה שכתוב באתר , אמרו לנו שהחדר משודרג לחדר גדול יותר והגענו לחדר קטן שבקושי אפשר לעבור בין המיטה למקלחת בלי להתקע במשו
Recenserad 24 januari 2018
6,8
Trevligt
tova från Israel
Ensamresenär
Rum Standard
Bodde en natt i januari 2018
כועסים מאוד על אגודה - ממש שדדתם אותנו, החדר לא היה משהו, טענו שהמחיר לא כולל ארוחת בוקר - רצו תוספת”
המשך - 120 שח לאדם ושילמנו מע"מ שלא נכלל במחיר - אם היינו מזמינים ישירות היה עולה לנו 150 ש"ח לאדם פחות וכשרצינו לבטל את ההזמנה ולפנות למלון אחר לא הצלחנו ליצור אתכם קשר - בושה וחרפה
Recenserad 18 januari 2018
10,0
Utmärkt
Barak från Israel
Familj med små barn
Rum Deluxe
Bodde en natt i januari 2018
מלון מצויין במיקום מעולה”
רק מילים טובות. מיקום מצויין, נקי ויפה, שירות ממש מעולה ומחיר סביר מאד ביחס לתמורה ולמחירים של מלונות ברמה דומה בעיר
Recenserad 14 januari 2018
10,0
Utmärkt
Topaz från Israel
Par
Rum Standard
Bodde en natt i januari 2018
Utmärkt”
מקום מדהים עם יחס יוצא מן הכלל של צוות העובדים, תמיד עזרו, נתנו עצות והמליצו על מקומות בירושלים מומלצים! מלון מומלץ מאוד!
Recenserad 12 januari 2018
10,0
Utmärkt
ruth från Israel
Familj med små barn
Bodde i 2 nätter i januari 2018
Utmärkt”
החסרון היחיד שאין חנייה
Recenserad 08 januari 2018
9,2
Utmärkt
hanan från Israel
Par
Rum Standard
Bodde en natt i december 2017
Utmärkt”
מלון סולידי עם תנאים טובים, ארוחת בוקר מצוינת, יחס חפ ולבבי של הסגל,ישלציין את נהג הטוקטוק על האדיבות והיוזמה לעזור לנו ולערוך לנו סיור קצר בסביבות המלון.
Recenserad 20 december 2017
10,0
Utmärkt
Hadas från Israel
Par
Rum Standard
Bodde i 2 nätter i december 2017
שירות מעולה, ירידה לפרטים הקטנים ופינוקים שעושים חיוך.”
התקבלנו בחיוך ויחס חם, דאגו לקחת לנו מיד את התיקים ולהגיש לנו מיץ מרענן.. החדר מפנק והשירות מעולה. תחזוקה וניקיון מסביב לשעון. אווירה נעימה ומרגיעה. והמיקום- פשוט ווואוווו!! הכל ברגל! שוק מחנה יהודה, ממילא, מסעדות.. ה כ ל קרוב!
Recenserad 17 december 2017
9,6
Utmärkt
Elad från Israel
Familj med små barn
Bodde en natt i oktober 2017
Utmärkt”
מלון מומלץ איזור מרכזי, יחס נפלא
Recenserad 10 oktober 2017
9,6
Utmärkt
shay från Israel
Par
Rum Superior
Bodde en natt i augusti 2017
Utmärkt”
היה מצוין לקח קצת זמן לנקות את סביבת הבריכה , אבל בוצע לאחר מכן.
Recenserad 08 augusti 2017
7,6
Mycket bra
Dominika från Ungern
Ensamresenär
Rum Standard
Bodde i 3 nätter i mars 2018
Mycket bra”
Kiábrándító, hogy az irreálisan magas szobaár mellett felszámoltak minibár használati díjat azért , mert a saját vizünket a minibárban tároltuk. Miközben semmit sem fogyasztottunk a minibárból. Soha ilyennel nem találkoztam, pláne egy 5 csillagos szállodában. Ráadásul irreális magas áron, ami kb. egy főnek napi egyszeri étkezési ár. Jeruzsálemben több nagyon jó szállodát próbáltam, ilyen kicsinyes hozzáállással sehol sem találkoztam!!!
Recenserad 22 mars 2018
10,0
Utmärkt
wang från Taiwan
Par
Rum Superior
Bodde i 7 nätter i maj 2018
地點方便”
正市區
Recenserad 20 maj 2018