Utmärkt 8,2
baserat på 1039 omdömen

Senaste omdömena

Välj typ av resenär
Utmärkt



baserat på 1039 omdömen
  • Renlighet 8,8
  • Faciliteter 8,3
  • Läge 8,2
  • Bekvämligheter på rummet 8,5
  • Service 8,6
  • Valuta för pengarna 7,8
  • Mat/Middag 7,6
Sortera efter

Yu från Singapore
Reste med partner
Premium-rum
Bodde i 2 nätter i februari 2016
away from the hustle
lovely place on fort canning away from the hustle, awesome bathtub!
Recenserad 13 september 2016

Amira från Singapore
Reste med partner
Premium-rum
Bodde en natt i september 2016
Amazing!!!
staffs there are great, showed me the way up to my room, polite and friendly. Also the room is amazing, had an amazing stay.
Recenserad 12 september 2016

Patricia från Singapore
Reste med partner
Deluxerum
Bodde en natt i juli 2016
Excellent
We loved our suite, the pool and the gym and how it felt secluded although it's just minutes from Orchard Road on foot. The only minus would be the tiny portions (we ordered ala carte) served at the restaurant.
Recenserad 12 september 2016

HUI från Singapore
Reste med partner
Premium-rum
Bodde en natt i september 2016
Anni Staycation
The hotel room is clean and spacious. Overall we enjoyed our stay at HFC.
Recenserad 12 september 2016

HERKKI från Estland
Affärsresenär
Premium-rum
Bodde en natt i september 2016
Very bad place to stay
There's nothing good to add. Used to be a very good hotel while ago.
Recenserad 08 september 2016

Wee från Singapore
Reste med partner
Deluxerum
Bodde en natt i augusti 2016
Staycation
Birthday staycation. Friendly staff. Surprise complimentary birthday cake with candle. Clean.
Recenserad 03 september 2016

Sandy från Singapore
Reste med partner
Deluxerum
Bodde en natt i maj 2016
One of the best hotel in Singaopore for Staycation
Been trying out different hotels in singapore for staycation and i would highly recommend to try out Hotel Fort Canning. The environment was good, room was special as well. Its less than 10 minutes walk to Plaza Singapura. Front desk Staff was friendly and willing to help.
Recenserad 30 augusti 2016

XIUZHENG från Singapore
Reste med partner
Deluxerum
Bodde en natt i augusti 2016
Great getaway staycation
Beautiful clean place to celebrate anniversaries
Recenserad 23 augusti 2016

Zainee från Brunei
Affärsresenär
Deluxerum med trädgård
Bodde i 2 nätter i augusti 2016
Garden attached to room is best place to unwind and relax
Garden attached to room is best place to unwind and relax
Recenserad 22 augusti 2016

Martin från Tyskland
Reste med partner
Premium-rum
Bodde i 3 nätter i augusti 2016
Great for couples that want to relax
Loved the bed. It was super comfy and huge (king sized bed). Having the toilet with an open view was a beautiful experience, soaking in the tub with a view. Staff were very friendly, helpful and polite.
Recenserad 20 augusti 2016


1

Välj lojalitetsprogram

PointsMAX
Språk
Lojalitetsprogram A Lojalitetsprogram A
Lojalitetsprogram B

I menyn, klicka på PointsMAX och välj det lojalitetsprogram du helst använder.

2

Välj poängerbjudande

Hotellrum A
Rumsinformation
Tjäna
5000 poäng

Välj rum och poängalternativ för ditt valda boende.

3

Ange medlems-ID

Nationalitet (angivet i pass)
Medlemsprogram ID
1234

Ange ditt medlemsnummer för ditt valda program när du slutför din bokning. Poängen kommer att läggas till på ditt konto efter att du checkat ut från hotellet.

Börja här och välj det program som du helst föredrar: