Utmärkt 9,0
baserat på 76 omdömen

Senaste omdömena

Välj typ av resenär
Utmärkt



baserat på 76 omdömen
  • Renlighet 9,5
  • Faciliteter 8,4
  • Läge 9,0
  • Bekvämligheter på rummet 8,6
  • Personal 9,3
  • Valuta för pengarna 8,8
  • Mat/Middag 8,9
Sortera efter

Pichamon från Thailand
Familj med äldre barn
Rum för 4 med privat badrum
Bodde i 2 nätter i april 2016
Good Location and comfortable
Hotel is near train station. Staff is nice and friendly. Room is clean. Free tea & coffee, milk and snacks. There are supermarkets near the hotel, very convenient. Room is comfortable and clean, feel like stay at home.
Recenserad 20 april 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Ronald från USA
Ensamresenär
Enkelrum, delat badrum
Bodde i 4 nätter i april 2016
Great deal. Wonderful staff.
It's a pretty basic room but very clean. Great location close to transit and walkable to the major tourist sites. For the price you can't beat it. The staff was friendly and helpful. Loved my stay.
Recenserad 08 april 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Mun från Malaysia
Par
Tvåbäddsrum, delat badrum
Bodde i 3 nätter i mars 2016
Good location
Good location. Easy access to old town Gamla Stan. Breakfast, snack, fruit and drink available all day. Staff very helpful
Recenserad 12 mars 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Audrey från USA
Ensamresenär
Enkelrum, delat badrum
Bodde i 3 nätter i juni 2015
Comfy, clean, great value.
Breakfast, snacks/tea etc available all day, comfortable bed
I was pleasantly surprised by this hotel. The location is on a main road, convenient to many things. The breakfast was nice, bed comfortable, showers good, plenty of clean bathrooms, and staff very friendly. Having abundant snacks and drinks available all day was really a nice touch as well.
Recenserad 30 juni 2015
Tycker du omdömet är användbart?

antje från Tyskland
Ensamresenär
Enkelrum, delat badrum
Bodde i 2 nätter i juni 2015
unbelievably nice staff
a warm welcome, great location and awesome breakfast
just perfect for my needs.
Recenserad 16 juni 2015
Tycker du omdömet är användbart?

James från USA
Familj med äldre barn
Rum för 3, delat badrum
Bodde en natt i april 2015
A good deal
fabulous breakfast, friendly staff, great location.
We only stayed one night, but found the location to be great, the staff were very helpful as well.
Recenserad 22 april 2015
Tycker du omdömet är användbart?

Kristen från Singapore
Ensamresenär
Tvåbäddsrum, delat badrum
Bodde i 2 nätter i april 2015
Worth a stay.
Supply of snacks 24/7, staff's service, homely feel.
Recenserad 21 april 2015
Tycker du omdömet är användbart?

IAN från Storbritannien
Familj med äldre barn
Rum för 3, delat badrum
Bodde i 2 nätter i april 2015
Nice stay at the Hornsgatan
Wonderful staff, Clean rooms/facilities and free breakfast.
Great stay, the staff here are wonderful and very helpful. Nice rooms and location close to the MTR station, two stops from the old town and three from Central Station.
Recenserad 19 april 2015
Tycker du omdömet är användbart?

Aws från Israel
Affärsresenär
Tvåbäddsrum, delat badrum
Bodde i 2 nätter i november 2014
Excellent
clean, comfortable and friendly staff
I loved it, food and service were excellent, warm environment and location is perfect.
Recenserad 27 november 2014
Tycker du omdömet är användbart?

BORAM från Sydkorea
Par
Tvåbäddsrum, delat badrum
Bodde i 2 nätter i juni 2014
everything was so good
friendly staff, 24hr open common area, good location for public transport
I arrived earlier than check in time. The staff gave me a room instantly. Common dining room open for 24hrs. You can drink free coffee, tea and eat muffin or fruits at there. The all staffs were so friendly and very helpful when I had a problem for train booking. I definitely will stay there again.
Recenserad 21 juni 2014
Tycker du omdömet är användbart?


1

Välj lojalitetsprogram

PointsMAX
Språk
Lojalitetsprogram A Lojalitetsprogram A
Lojalitetsprogram B

I menyn, klicka på PointsMAX och välj det lojalitetsprogram du helst använder.

2

Välj poängerbjudande

Hotellrum A
Rumsinformation
Tjäna
5000 poäng

Välj rum och poängalternativ för ditt valda boende.

3

Ange medlems-ID

Nationalitet (angivet i pass)
Medlemsprogram ID
1234

Ange ditt medlemsnummer för ditt valda program när du slutför din bokning. Poängen kommer att läggas till på ditt konto efter att du checkat ut från hotellet.

Börja här och välj det program som du helst föredrar: