Senaste omdömena

Välj typ av resenär
Utmärkt



baserat på 2820 omdömen
  • Renlighet 9,5
  • Faciliteter 9,4
  • Läge 8,2
  • Bekvämligheter på rummet 9,2
  • Personal 9,3
  • Valuta för pengarna 8,6
  • Mat/Middag 8,5
Sortera efter

Robert från Sverige
Par
Tvåbäddsrum/Rum King Club 36 med stadsutsikt och tillgång till Club Lounge
Bodde i 6 nätter i oktober 2011
Mycket bra hotell med trevlig personal
Trevlig personal, Rummen är bra planerade, fräscha och har bra teknisk utrustning. Interiören i badrummet mycket tilltalande. Spa och pool anläggningen håller mycket bra klass, Restauranten är mycket bra
Hotellet motsvarar alla förväntningar. All personal var mycket trevlig och tillmötesgående Läget är perfekt på Kowloonsidan med fin utsikt över Hongkong Island. Inom kort behagligt avstånd finns bra restauranter, shopping och kommunikationer (tunnelbanan, buss m.m.
Recenserad 18 november 2011

Catrin från Sverige
Par
Rum King/Tvåbäddsrum Icon 36 med hamnutsikt
Bodde i 8 nätter i juni 2011
Fantastiskt fint hotell med utmärkt service
Nybyggt, modernt och fräscht
spenderade 8 nätter med min sambo på icon hotell i hongkong. vi hade hamnutsikt från vårt rum och därmed en underbar utsikt över hongkongön och dess skyline med alla skyskrapor. även fast hongkong bjuder på mycket att se och uppleva, så spenderade vi med gott samvete mycket tid på vårt grymma hotell. vi åt lunch, låg vid poolen osv. det som skulle kunnat göra upplevelsen ännu bättre, var om spa´t hade varit färdigbyggt. men sammantaget är icon hotell väl värt pengarna och passar par och affärsresenärer. har man barn är kanske inte hotellet det bästa, såg inga nöjen för de minsta.
Recenserad 19 juni 2011

Katrina från Filippinerna
Par
Rum King/tvåbäddsrum ICON 36 med en smartphone och utsikt över staden
Bodde i 2 nätter i maj 2016
Amazing!
The size of the room was good, the service was good, the food was good, the staff were nice. It was a bit far from the places where we would go to but they offer shuttle service. It was amazing that they even provide each room with a mobile phone where you can make free international call and has free internet and can even help navigate and give info on shopping and dining places.
Recenserad 27 september 2016

Peter från Storbritannien
Par
Club Svit 65
Bodde i 2 nätter i september 2016
A great hotel
Did not honour Internet price guarantee but we will still return. Fantastic staff and wonderful views. Club floor amenities and food and drinks excellent.
Recenserad 25 september 2016

Chia-Cheng från Taiwan
Ensamresenär
Bodde en natt i oktober 2015
The service is absolutely perfect. Highly recommended.
The service is perfect. I checkined on my birthday. Thanks again for the kind birthday card and cake. Convenient. Hotel ICON offers a free, portable wi-fi hotspot. (It's actually a smart phone with a lots of ads, ha, but it's able to have calls free) There is a mini bar and you can get some snacks and beer free there. The swimming pool seems a bit small, but I adored the view there. Highly recommended.
Recenserad 23 september 2016

Wesley från Kanada
Par
Rum King/tvåbäddsrum ICON 36 med en smartphone och utsikt över hamnen
Bodde en natt i september 2016
Simply the best
I had my best stay here. staffs work with passion. Food is incredible. The view is terrific. I will come back.
Recenserad 19 september 2016

Wong från Hongkong
Affärsresenär
Rum King/tvåbäddsrum ICON 36 med en smartphone och utsikt över staden
Bodde en natt i augusti 2016
Recommended
Big room with impressive design
Recenserad 19 september 2016

KAKI från Hongkong
Affärsresenär
Tvåbäddsrum/Rum King Club 36 med stadsutsikt och tillgång till Club Lounge
Bodde i 4 nätter i april 2016
good
good
Recenserad 16 september 2016

KAKI från Hongkong
Affärsresenär
Tvåbäddsrum/Rum King Club 36 med stadsutsikt och tillgång till Club Lounge
Bodde i 5 nätter i april 2016
good
good
Recenserad 16 september 2016

Jeanne från Australien
Par
Rum King/Tvåbäddsrum Icon 36 med stadsutsikt
Bodde en natt i september 2016
Excellent hotel and service
Loved it - only stayed one night but no complaints whatsoever. Facilities are faultless and hotel staff all extemrly helpful and attentive. Definitely will stay here next time we are in Hong Kong.
Recenserad 07 september 2016


1

Välj lojalitetsprogram

PointsMAX
Språk
Lojalitetsprogram A Lojalitetsprogram A
Lojalitetsprogram B

I menyn, klicka på PointsMAX och välj det lojalitetsprogram du helst använder.

2

Välj poängerbjudande

Hotellrum A
Rumsinformation
Tjäna
5 000 poäng

Välj rum och poängalternativ för ditt valda boende.

3

Ange medlems-ID

Nationalitet (angivet i pass)
Medlemsprogram ID
1234

Ange ditt medlemsnummer för ditt valda program när du slutför din bokning. Poängen kommer att läggas till på ditt konto efter att du checkat ut från hotellet.

Börja här och välj det program som du helst föredrar: