Senaste omdömena

Välj typ av resenär
Bra



baserat på 3824 omdömen
  • Renlighet 7,4
  • Faciliteter 6,6
  • Läge 8,4
  • Bekvämligheter på rummet 7,4
  • Personal 7,3
  • Valuta för pengarna 7,3
  • Mat/Middag 7,0
Sortera efter

Susanne från Sverige
Reste med partner
Bodde i 2 nätter i februari 2011
Bra läge men rummet var slitet
Mycket bra läge
Nära till metro. Trevligt område vid Pärlfloden.
Recenserad 04 mars 2011
Tycker du omdömet är användbart?

Roger från Sverige
Affärsresenär
Bodde i 4 nätter i oktober 2010
Trevlig personal
Nära till allt t-bana restauranger shoping
Sängarna hårda
Trevligt hotell med bra personal. Dyrt i baren men trevligt
Recenserad 15 november 2010
Tycker du omdömet är användbart?

defry från Indonesien
Affärsresenär
Bodde i 3 nätter i mars 2016
nice location
its old hotel with a good location near Beijing road. it would be more comfortable if the room being remodel
Recenserad 23 september 2016
Tycker du omdömet är användbart?

defry från Indonesien
Affärsresenär
Bodde i 3 nätter i mars 2016
nice old hotel
it would be nice to remodel all the rooms
Recenserad 23 september 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Darry från Singapore
Affärsresenär
Bodde en natt i september 2016
Small room
Room are very small
Recenserad 21 september 2016
Tycker du omdömet är användbart?

James från Hongkong
Reste med partner
Landmark rum stadsutsikt
Bodde en natt i september 2016
Enjoyed the stay.
Rooms are clean and comfortable. Carpet can use more cleaning to rid its stains. Restaurant's prices are reasonable and its lunch and dinner are delicious.
Recenserad 16 september 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Colleen från Kanada
Reste med partner
Specialerbjudande: Dubbelrum/Tvåbäddsrum Deluxe
Bodde i 3 nätter i september 2016
Worthy of our second stay
We stayed for 3 nights and we are happy with our choice. We chose this hotel because of its location and that CTS buses from HK stop there. Front desk staff was friendly and efficient. Management can remind their other staff members to greet guests with a simple hello since the Landmark is a big hotel with a 4-star rating. We felt we were invisible to a few staff members who walked past us in the lobby.
Recenserad 15 september 2016
Tycker du omdömet är användbart?

ong från Singapore
Affärsresenär
Landmark rum flodutsikt
Bodde en natt i september 2016
good food in restaurant
10 mins walk to metro, 15 mins walk to Beijing road, room have musky cigarettes smell, restaurant at level 2 is fantastic. never tried the breakfast.. overall still good
Recenserad 14 september 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Benedict från Singapore
Reste med partner
Bodde i 4 nätter i september 2016
Decent hotel stay
No half day room charge available. Good location.
Recenserad 13 september 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Erick från Indonesien
Affärsresenär
Landmark rum stadsutsikt
Bodde en natt i augusti 2016
ok
quite ok, locations are good
Recenserad 13 september 2016
Tycker du omdömet är användbart?


1

Välj ditt lojalitetsprogram

Högst upp på sidan kan du klicka på PointsMAX så ser du många populära lojalitetsprogram som du kan välja mellan.

2

Välj ett rum med poäng

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Tjäna upp till 4900 poäng

Varje valbart rum kommer att visa de poäng som du kommer att tjäna på att göra bokningen.

3

Logga in och tjäna poäng!

  • Medlemsprogram ID
  • Jag är inte hotellgästen. Bokningen görs åt någon annan.

Ange ditt medlems-ID för ditt valda program när du gör din bokning. Du kommer att tjäna den summan som visas när du slutför din bokning. Det är så pass enkelt!

Börja här och välj det program som du helst föredrar: