Utmärkt 8,2
baserat på 156 omdömen

Senaste omdömena

Välj typ av resenär
Utmärkt



baserat på 156 omdömen
  • Renlighet 8,7
  • Faciliteter 7,4
  • Läge 8,1
  • Bekvämligheter på rummet 8,1
  • Service 8,4
  • Valuta för pengarna 7,9
  • Mat/Middag 7,8
Sortera efter

Robert från USA
Par
Dubbelrum
Bodde i 2 nätter i november 2015
Cute, but limited facilities
Breakfast was very nice with good selection of baked goods.
The overall stay was nice, but the room had no windows. Only a ceiling windows. No way to regulate the cooling, so had to spend the night with noise from outside to try and cool the room. Staff was very helpful.
Recenserad 07 november 2015

Jui från Taiwan
Grupp
Dubbelrum
Bodde i 2 nätter i augusti 2015
Nice place to stay...
Very helpful and nice staff
Very nice
Recenserad 27 oktober 2015

Geok från Singapore
Ensamresenär
Bodde i 2 nätter i oktober 2015
Clean and comfortable. Near metro station.
Clean. Good location
Recenserad 12 oktober 2015

SHI från Kina
Par
Dubbelrum
Bodde i 4 nätter i september 2015
Convenient, good service, yet room is too small
Convenient, good service, yet room is too small. The staff is very helpful.
Recenserad 04 oktober 2015

DIONY från Filippinerna
Ensamresenär
Dubbelrum
Bodde i 3 nätter i september 2015
Fantastic
Staff Very Helpful and nice. Spacious Bathroom & Nice room
As a solo traveler, I feel safe and comfortable with this hotel. Staff are very friendly and helpful, I highly recommend this hotel to other travelers. Thank you Metropolis for your good service.
Recenserad 17 september 2015

Francois från Sydafrika
Par
Dubbelrum
Bodde i 3 nätter i augusti 2015
very central, staff helpful and friendly
Love the roof area and location
Recenserad 07 september 2015

Jui från Taiwan
Familj med äldre barn
Dubbelrum
Bodde i 2 nätter i augusti 2015
Great staff
Great staff , good breakfast, good location
Very good!
Recenserad 10 augusti 2015

Marilyn från USA
Affärsresenär
Dubbelrum
Bodde i 5 nätter i juni 2015
nice, but not 4 star
The staff!!! The staff was exceptional for certain!!!! The food was delicious and bountiful, and the location was quite good.
well, I had wanted to stay there for a five days, but found I could only stay one night, as the rooms were far too small, under-furnished, and a bit shabby in places to deserve a 4 star rating, and therefore also the 4 star expense...The overall design was unique, but the actual necessary accommodations just weren't there...
Recenserad 18 juni 2015

JAMES från Storbritannien
Par
Dubbelrum
Bodde i 3 nätter i februari 2015
clean rooms reception location
Clean rooms Staff and location
Recenserad 10 februari 2015

Zhen från Singapore
Par
Dubbelrum
Bodde en natt i januari 2015
Nice hotel, but no wifi in the rooms
Good restaurant, great staff and good location for visiting Vatican
The staff were very helpful with recommendations for restaurants. THey introduced us to a little trattoria that is lovely and very typically Italian.
Recenserad 12 januari 2015


1

Välj lojalitetsprogram

PointsMAX
Språk
Lojalitetsprogram A Lojalitetsprogram A
Lojalitetsprogram B

I menyn, klicka på PointsMAX och välj det lojalitetsprogram du helst använder.

2

Välj poängerbjudande

Hotellrum A
Rumsinformation
Tjäna
5 000 poäng

Välj rum och poängalternativ för ditt valda boende.

3

Ange medlems-ID

Nationalitet (angivet i pass)
Medlemsprogram ID
1234

Ange ditt medlemsnummer för ditt valda program när du slutför din bokning. Poängen kommer att läggas till på ditt konto efter att du checkat ut från hotellet.

Börja här och välj det program som du helst föredrar: