Mycket bra 7,5
baserat på 86 omdömen

Senaste omdömena

Välj typ av resenär
Mycket bra



baserat på 86 omdömen
  • Renlighet 8,4
  • Faciliteter 7,1
  • Läge 8,1
  • Bekvämligheter på rummet 7,5
  • Personal 7,6
  • Valuta för pengarna 7,7
  • Mat/Middag 5,7
Sortera efter

Jens från Sverige
Ensamresenär
Enkelrum utan fönster
Bodde en natt i maj 2012
Bra pris
Pris
Hotel Micro ligger i källaren på Hotel Tegner, det är ett rent och fräscht budgethotel som duger bra om man bara ska sova några timmar en natt eller två. Det är inte tal om någon lyx, dusch och toalett är gemensat ute i korridoren. Sängarna är mycket sköna och det finns tillgång till internet. Läget är bra, promenadavstånd till nöje, shopping och centralstationen. Kan rekomenderas för korta kravlösa vistelser.
Recenserad 28 maj 2012

Helena från Sverige
Reste med partner
Dubbelrum utan fönster
Bodde en natt i maj 2012
Bra läge, mycket små rum
rent och lugnt
Fräscha duschar, toaletter och rum. Lite synd bara att det inte finns i direkt anslutning till rummet.Bra pris.Frukost går att beställa om man vill annars kan man gå ut på Drottninggatan och hitta fina matställen.
Recenserad 25 maj 2012

fredrik från Sverige
Ensamresenär
Enkelrum utan fönster
Bodde i 3 nätter i februari 2012
litet bra hotell för budget resenär
läget, priset
hotel micro ligger på ett bra och centralt läge, det är perfekt om man är på jobb och inte vill lägga så mycket pengar på boende. riktigt sköna sängar för att vara ett budget boende, det är rent och fräscht i det stora hela. ett stort plus är att det ingår wi-fi som fungerar på rummet utan extra kostnad
Recenserad 18 februari 2012

maria från Argentina
Gruppresenär
För 4 inga fönster
Bodde i 2 nätter i juni 2016
dirty bathrooms
shared bathrooms were not clean at all. They tend to be a mess when groups of youngsters are staying at the hotel
Recenserad 12 juli 2016

Hong från Sydkorea
Gruppresenär
För 4 inga fönster
Bodde i 3 nätter i juni 2016
Good
Kind and good!
Recenserad 04 juli 2016

Janos från Ungern
Ensamresenär
Enkelrum utan fönster
Bodde en natt i januari 2016
Good for not a choosy
Rooms are really micro. About 2x2m, in the basement, no window, with bunk bed, shared bathroom. A little bit better than a hostel. I could listen through the air pipe system a sexual intercourse from another room. I cheered for the participants for 30-40 minutes and finally either they gave up or just I was able to sleep back earlier than the satisfaction, I don't know. In general I can offer for not choosy ones. Next time I would go again.
Recenserad 05 juni 2016

Muthugala från Sri Lanka
Affärsresenär
Enkelrum utan fönster
Bodde i 4 nätter i maj 2016
Good place to stay
Place is good. However, the room is small and very small space available. Room is good for sleep at night but not suitable for spending leisure time.
Recenserad 22 maj 2016

Lars från Tyskland
Ensamresenär
Enkelrum utan fönster
Bodde en natt i maj 2016
Good for a night
The Hotel serves its purpose. In comparison to other hotels in Stockholm in this rather cheap league good value for money and cleaner/more fresh
Recenserad 18 maj 2016

sueyng från Malaysia
Reste med partner
Dubbelrum utan fönster
Bodde i 2 nätter i april 2016
quiet and good location
A very small word of "hotel micro" sticker pasted on Hotel Tegnérlunden entrance glass door, need to walk closely only able to see this is the hotel we booked. it is good if able to put a small signboard just beside the BIG signboad of Hotel Tegnérlunden. Staff is very friendly and foc to store our luggage although their check out time is 10am. Good wifi signal even the no window room is at basement. quite a number of cupicles of the shower room and toilet for sharing. No queue is needed.
Recenserad 11 april 2016

Kwun från Hongkong
Ensamresenär
Enkelrum utan fönster
Bodde i 3 nätter i mars 2016
Value for money
You get what you pay for. Clean room, friendly staff, good wifi. Location is not that good although it is still near in the centre of the city. There is no laundry service.
Recenserad 02 april 2016


1

Välj lojalitetsprogram

PointsMAX
Språk
Lojalitetsprogram A Lojalitetsprogram A
Lojalitetsprogram B

I menyn, klicka på PointsMAX och välj det lojalitetsprogram du helst använder.

2

Välj poängerbjudande

Hotellrum A
Rumsinformation
Tjäna
5 000 poäng

Välj rum och poängalternativ för ditt valda boende.

3

Ange medlems-ID

Nationalitet (angivet i pass)
Medlemsprogram ID
1234

Ange ditt medlemsnummer för ditt valda program när du slutför din bokning. Poängen kommer att läggas till på ditt konto efter att du checkat ut från hotellet.

Börja här och välj det program som du helst föredrar: