Hotel Selection Pattaya: Boka nu

Mycket bra
Baserat på 2544 omdömenSe vad andra gäster sa
7,4
/
10

Reviews of Omdömen för Hotel Selection Pattaya from real guests

Från verifierade gäster hos Agoda
Omdömen från Agoda (2544)Omdömen från Booking.com (212)
7,4
/
10
Mycket bra
Renlighet7,3
Faciliteter6,8
Läge8,4
Komfort och kvalitet7,3
Service7,4
Valuta för pengarna7,4
Alla språk
Alla typer av resenärer (2544)
Alla rumstyper

Visa omdömen som nämner 

Visar 1765 verifierade gästkommentarer
9,2
Enastående
Sven från Sverige
Ensamresenär
Deluxe med havsutsikt
Bodde i 9 nätter i mars 2019

Bra läge med när till det mesta. Soi 5 beach road.”

Läget är bra. Har swimmingpool och gym. Det ända negativa är frukosten. Spartansk . Lätt att gå till resturang på Soi 4. Sonjas resturang. Bra mat och billigt. 150 thb för English breakfast.

Recenserad 07 april 2019
9,6
Enastående
Jeffrey från Sverige
Ensamresenär
Deluxe med stadsutsikt
Bodde i 17 nätter i augusti 2012

mycket bra och rent”

mycket bra, rent hotell med vänlig personal och utmärkt läge med endast 100 meter till stranden och utanför hotellet den kända beach road som sträcker sig 8 km, full med restauranger och barer samt shopping. rekommenderas verkligen. mycket valuta för lite pengar!!

Recenserad 24 mars 2017
7,6
Mycket bra
fredrik från Sverige
Ensamresenär
Deluxe med stadsutsikt
Bodde i 4 nätter i november 2016

Trevligt hotell med bra läge”

Perfect läge nära beach rd, poolen var inte mycket att hurra för men bra tv kanaler on man vill ta de lugnt nån dag. Trevlig personal och alltid städat o fint. Prisvärt hotell om man inte gillar pool häng, man får ju vad man betalar för o detta e rätt billigt. Kommer säkert tillbaka i framtiden

Recenserad 28 november 2016
5,6
Patrik från Sverige
Ensamresenär
Deluxe med stadsutsikt
Bodde i 2 nätter i februari 2016

Mediokert hotell nära barer och strand.”

Hotellet var okej, inte mer än så. Ligger mellan soi 5 och soi 6, i en byggarbetsplats. Det är väl i och för sig övergående, men var lite svårt att hitta på grund av detta. Det man bygger i omgivningarna är ett jätte hotell som skymmer all strand utsikt för detta hotell. Gymmet var av det enklaste slaget, den lilla utrustning som fanns var gammal. Poolen hade inte mycket sol.

Recenserad 10 mars 2016
10,0
Enastående
Haendel från Sverige
Par
Deluxe med havsutsikt
Bodde i 2 nätter i oktober 2011

Bra hotell lungt läge”

Fräsht

Hotellet ligger ganska skyddat från oljud från skränande barer, och hetsig trafik. Bra lungt läge nära strand vägen. Hotellet är verkligen fräsht och välstädat hög klass till ett rimligt pris. Personalen är trevlig och tillmötesgående. Vi bokade deluxrum och bodde längst upp. Rumen i sig är ganska små men väljer man deluxrum högt upp med sjöutsikt blir man verkligen inte besviken.Känsla av stort rum med fantastisk utsikt.Fantastisk frukostbuffe variationsrikt( om man nu vågar äta annat än flingor och mjölk)

Recenserad 18 oktober 2011
10,0
Enastående
Haendel från Sverige
Par
Deluxe med havsutsikt
Bodde i 3 nätter i oktober 2011

Bra hotell rimligt pris”

Det mesta

Bokade hotellet deluxe sea view with breakfast. Sannerligen prisvärt trivdes utmärkt, bokade om för fler dagar. Härlig utsik från 8:e våningen som verkligen gjorde att de mindre rummet kändes större. Lugnt läge fritt från störande omgivningar. Nära strandvägen.Personalen var verkligen trevlig och tillmötesgående. Hyfsat gym och en liten trevlig pool. Bra och fungerande wifi. Frukostbuffen var variationsrik och smakfull bland det bästa vi upplevt på ett hotell i denna prisklass.

Recenserad 18 oktober 2011
8,7
Ypperlig
Nils från Sverige
Par
Bodde i 2 nätter i december 2009

Trevlig hotell”

Fick uppgradering av rum till ett med havsutsikt!!
Fanns ej några möbler på balkongen.

Ett mycket trevligt hotell som har ett perfekt läge mitt på beach road men med ett lugnt läge. Enda nackdelen var badrummet som det lätt blir översvämming på golvet eftersom det saknas tillräckigt med skydd.

Recenserad 09 januari 2010
4,0
Liselotte från Sverige
Par
Deluxe med stadsutsikt
Bodde i 6 nätter i december 2018

Behöver renoveras , mögel i dusch o toa , inte en krok att hänga handuk el dyl. Duvskit på balkongen”

Skitigt på stränderna, mycket köpes flickor.( för att uttrycka det fint). Bra resturanger.

Recenserad 25 december 2018
6,8
Bra
Jan från Sverige
Par
Hörnsvit med havsutsikt
Bodde i 7 nätter i april 2017

Inte godkänt”

Slitet hotel med byggnad framför som förstörde utsikten. det sa man inget om på sidan för att beställa dålig,usel frukost. hade hörnsviten,borde varit mer möbler på balkongen,,inte nån gammal trästol som nån hemmapulande thaigubbe snickrat ihop, mkt varierande värme i duschen,ena stunden kallt andra stunden skållhett. stor besvikelse från min sida

Recenserad 02 maj 2017
6,0
Hans från Sverige
Grupp
Deluxe med stadsutsikt
Bodde i 2 nätter i december 2011

Trevlig personal”

Trevlig och hjälpsam personal. Nära till stranden.

Vi hade en trevlig vistelse där mycket för att personalen var bra. Det var väl inte det finaste, lite slitet men helt ok för det priset. Kunde va lite bättre med städningen. Till frukost fanns det en hel del mat att välja mellan, så den var bra.

Recenserad 11 augusti 2012
6,7
Bra
Benny från Sverige
Familj med små barn
Deluxe med havsutsikt
Bodde i 3 nätter i december 2011

Bra läge med utsikt över Pattaya beach”

Fin utsikt över Pattaya bech

detta hotell har utmärkta rum och utsikt över hela pattauya beach och du är mitt i centrum av pattaya nära till allt. personalen var trevliga och hjälpsamma. då frukost ingick så var den "ok" buffé så man kunde ta vad man tyckte om. kanske lite samma om du stannar länge. vi fick ett rum högt upp med underbar utsikt över hela pattaya bech, vilket var fint på kvällen då det lystes upp av från neon från restauranger, barer, båtar m.m. hotellet hade också en pool, inte så stor men helt ok! vi fick extra badlakan när vi badade och dom hade service till poolen ett enklare gym fanns också intill poolen. jag kan absolut tänka mig att boka detta hotell igen, bra pris, sköna sängar och bar internet som ingick

Recenserad 13 mars 2012
5,3
Benny från Sverige
Familj med små barn
Deluxe med stadsutsikt
Bodde en natt i december 2011

Bra hotel i pattya beach”

Hotellet ligger mitt i Centrum

ett stort hotell som ligger mitt i på pattaya beach nära tilll allt bad,shooppng, restauranger nöjen ,barer om man vill detta. bra rum med sköna sängar. på detta hotell ska man ha sea wiew bara det. vi fick 1 natt med utsikt över bakgården vilket inte var bra och då blir ju rummet heller bra. vi fick ett nytt rum dagens efter med ett rum med underbar utsikt över pattaya beach.hottellet har frukost som var ok! sängarna var bra och helt ok när det gäller städning.

Recenserad 13 mars 2012
4,3
Pontus från Sverige
Par
Bodde i 3 nätter i december 2011

Okej läge med dålig frukost”

Trevligt mottagande, bra poolkille trevlig och noggran!

ostädat rum, 3 fallfärdiga soffor och bara ett kort till rummet när man behövde ett till ac:n... dålig frukost och personalen var väldigt begränsad på engelska. annars trevliga som de flesta är och helt okej läge. inge oljud alls och nybyggd byggnad.

Recenserad 16 december 2011
8,0
Ypperlig
Jonny från Sverige
Par
Deluxe med stadsutsikt
Bodde i 3 nätter i november 2017

Rent och fräscht”

Trevlig personal, rent och fräscht rum, hela hotellet var mycket bra

Recenserad 27 november 2017
8,7
Ypperlig
Roger från Sverige
Familj med äldre barn
Deluxe med stadsutsikt
Bodde i 4 nätter i juli 2015

Bra hotell för pengarna”

Personalen är trevliga och tillmötesgående. Läget är kanon. Precis vid stranden och nära till Central Festival

Har varit här två gånger. Kommer att boka igen om jag åker till Pattaya.

Recenserad 21 juli 2015
8,7
Ypperlig
Carina från Sverige
Familj med äldre barn
Deluxe med stadsutsikt
Bodde en natt i juni 2015

Ok”

Frukosten, läget, priset

Fint hotell. God frukost. Trevlig personal. Synd att det inte var sol vid poolen hela dagen pga höga hotell runt om.

Recenserad 02 juli 2015
8,3
Ypperlig
Kjell från Sverige
Par
Deluxe med havsutsikt
Bodde i 6 nätter i november 2013

Resturang bullrig och inte mycket att väljapå”

Bra utsikt rent och prydligt

I huvudsak bra rekommendera kunder att äta frukost på empress ca 1 km mot walking street

Recenserad 25 november 2013
8,0
Ypperlig
Peter från Sverige
Par
Deluxe med havsutsikt
Bodde en natt i december 2011

fint och bra hotell”

trevlig personal

ett bra hotell med god frukost. nära till allt men inget vidare till strand. fina och stora rum. bra och trevlig personal.

Recenserad 05 februari 2012
9,0
Enastående
Nils från Sverige
Par
Deluxe med stadsutsikt
Bodde en natt i december 2009

Trevligt hotell”

Bra pris, nytt och fräscht
Läckande dusch

Ett mycket trevligt hotell som jag gärna vill stanna igen på. Hotellet har ett bra läge nära stranden och varuhus.

Recenserad 11 januari 2010
4,0
Conny från Sverige
Par
Deluxe med havsutsikt
Bodde i 9 nätter i december 2017

 ”

Dålig städning sur personal duvor på balkong=smutsigt

Recenserad 26 december 2017
7,7
Mycket bra
Frank från Finland
Par
Deluxe med havsutsikt
Bodde i 30 nätter i november 2014

Semester 2014”

Bra läge, vänlig personal, rymliga rum.

Rummen rymliga men ytterst sterilt inrädda. Någon tavla på väggen skulle göra sig bra. Dålig belysning vid stolarna, ingen möilighet at sitta och läsa efter mörkrets inbrot.

Recenserad 19 december 2014
7,3
Mycket bra
Magnus från Sverige
Ensamresenär
Deluxe med havsutsikt
Bodde i 8 nätter i mars 2014

Bra beläget hotell nära stranden.”

Läget

Välbeläget hotell med närhet till stranden. Bodde med utsikt över havet. Lugnt och tyst läge, dock lyhört mellan rummen. Bra frukost och trevlig personal.

Recenserad 17 april 2014
6,0
Erik från Sverige
Ensamresenär
Deluxe med stadsutsikt
Bodde i 2 nätter i augusti 2012

standar hotel”

bra läge

Ett hotell med bra läge och nära till allt, grattis tuk tuk till mainroad. Vill man bo i staden så är detta ett bra val, prisvärt boende. dyr tvättservice dock.

Recenserad 27 september 2012
5,2
Martin från Sverige
Ensamresenär
Deluxe med stadsutsikt
Bodde i 2 nätter i maj 2019

Not a four star hotel”

First of all, this is not a four star hotel, not even close. Maybe it was years ago, now its just worn out. Bad pool area, worst gym ive ever seen. I would never recommend this hotel to anyone, theres much better hotels in the same area.

Recenserad 20 maj 2019
8,4
Ypperlig
Mike från USA
Ensamresenär
Deluxe med stadsutsikt
Bodde en natt i mars 2019

Great location - Near Soi 6”

Nice hotel with big room, large window, balcony, room safe, king bed, nice pool, across from beach, 1/2 block from beach entrance to Soi 6. Only issue saw some bugs in bathroom at night and needed a spray.

Recenserad 16 mars 2019
8,8
Ypperlig
Dave från Storbritannien
Par
Deluxe med havsutsikt
Bodde i 5 nätter i februari 2019

Great location”

Just 2 minutes walk to/from the beach, so great location. Also very close to the nightlife (Soi 6), or baht-bus along beach road to Walking Street... Downsides, just couple of gripes with the room (bulbs needed replacing, sink plug bust, etc...). But not enough to change room, spoil the holiday.

Recenserad 05 mars 2019
8,0
Ypperlig
HO från Hongkong
Ensamresenär
Deluxe med havsutsikt
Bodde i 3 nätter i maj 2019

Great Quality service ”

The hotel staff are really helpful. For example, our driver of the local tour was later and could call him because we dun have the local contact methods. The hotel staff was willingly provided their phone to help us when we told him the situation. ✌🏻 Super awesome 👏🏻

Recenserad 07 maj 2019
8,4
Ypperlig
SAURABH från Indien
Ensamresenär
Deluxe med stadsutsikt
Bodde i 6 nätter i januari 2019

Good hotel. Decent room”

Very near to Beach road. Google shows this place is permanently closed. But it is incorrect. The hotel is open and fully functional. Breakfast is ok. It's basically a budget hotel. Good for families. The only suggestion I would recommend is do not go for a city room while booking. Not, like the room is bad. But basically no view. It's just a building that you can view from your balcony.

Recenserad 29 januari 2019
10,0
Enastående
graham från Thailand
Ensamresenär
Deluxe med havsutsikt
Bodde i 6 nätter i januari 2019

Great hotel, but give Mcdonalds a miss - ”

Hotel Selection is great, especially the Seaview room I had (720). The food service was also excellent. Cant fault the hotel or location. Just make sure you give the McDonalds a miss, which is right outside the hotel on Beach Road. Me and my mate both got food poisoning from there one night, which was horrendous. It took us at least 4 days to get over it, never ever going there again. Hotel is great. McDonalds is crap.

Recenserad 28 januari 2019
9,6
Enastående
Alan från USA
Ensamresenär
Deluxe med stadsutsikt
Bodde i 4 nätter i december 2018

Enastående”

Very friendly staff and helpful. It's perfectly located next to Rasputin Soapy massage should that be your thing after a long flight. It's nicely located by Soi 6 too. Just beware there is a 1000 bhat joiner fee if you chose to have company. The room was very nice with a balcony for smoking in my case. The AC is cold but water is difficult to get HOT if you like a hot shower after a 23 hour flight like I do. All in all good place.

Recenserad 11 januari 2019
8,4
Ypperlig
Chris från USA
Ensamresenär
Deluxe med stadsutsikt
Bodde i 3 nätter i april 2019

4th time here”

Stayed here several times, always good. Right on the beach. Outside they have a restaurant at night with a live band. Plenty of bars nearby and other activities. I like it here, so I keep coming back.

Recenserad 02 maj 2019
2,8
Leong från Malaysia
Grupp
Deluxe med stadsutsikt
Bodde i 2 nätter i mars 2019

Bad service, poor maintenance hotel ”

Can’t believe that I have not done research before booking this hotel. Once I step into hotel from the lobby and I thought it was 4 star hotel and should be quite a good stay. Unfortunately I was wrong. They given me a room right which facing the staircase, once I step into the room and I already feel so uncomfortable. The lightbulb doesn’t work in the bathroom, called for service and staff wasn’t friendly. After that, we try to lock the room door and the lock doesn’t work, funny enough the staff told me to use the same card to lock and unlock when we need to close the door. But it wasn’t work as well. So we requested to change the room. Those staff who is trying to change the room for us wasn’t friendly, standing at the side and tell us we can move to our new room, but wasn’t giving any assistance. Overall stay - poor service, bad maintenance room facilities, furniture is so old. I think they should have to refurbish the entire hotel, to improve their service with better staff attitude. I will not recommend to my friend as the location is far from walking street.

Recenserad 10 mars 2019
5,2
Johan från Belgien
Par
Deluxe med stadsutsikt
Bodde i 6 nätter i februari 2019

Nice hotel but a lot need to be improved”

Nive renovated hotel but staff an housekeeping can be improved a lot. A lot of times they forget to delibereren new towels after they clean the room, they forget to clean the balcontact, etc... Half of the lights didn’t work in the room. I booked a room with bath and shower, but i only got a shower. The pool is a lot smaller then you expect.

Recenserad 02 mars 2019
9,2
Enastående
William från Australien
Ensamresenär
Deluxe med stadsutsikt
Bodde i 9 nätter i oktober 2018

Great value hotel”

I stayed a week, staff were excellent and the location was perfect. Good view from rooftop bar and breakfast was good. The gym was basic and needed more shaded areas around the pool, but overall great value and very friendly staff.

Recenserad 04 november 2018

Thank you very Much

Svarade 04 november 2018
Hotel Selection Pattaya
8,8
Ypperlig
Chris från USA
Ensamresenär
Deluxe med havsutsikt
Bodde i 8 nätter i oktober 2018

still nice but starting to show wear”

I've stayed here twice before and I will stay again because it is such a good location. Out front there is now an outdoor restaurant with live music at nights which is nice because last time I was here it was just a big empty space. It is a nice hotel but this time I was on the 8th floor and there was water leaking from the roof and the drywall was soaked and rotting. There were towels all along the wall to soak up some of the water but I never saw anyone working on the leaks the whole week I was there. The roof is now a rooftop bar on weekends you can watch the sunset but I didn't go up there, so I can't comment on that. It is still a nice place and I will stay here again I just hope they keep it nice and not let it fall apart like other hotels have. Out front there is now an outdoor restaurant that has live music which is nice because last time I was here it was just an big empty space. There is a Starbucks and a McDonalds out front too if you want that.

Recenserad 28 oktober 2018
9,6
Enastående
ALAN från Storbritannien
Par
Hörnsvit med havsutsikt
Bodde i 5 nätter i oktober 2018

Pleasent stay ”

Right upon arriving staff were very nice and friendly and remained so for our entire stay.The cleaning ladies were fabulous couldn't do enough for you.The bedrooms are showing a bit of wear and tear but this is usually the case with Thai hotels.

Recenserad 24 oktober 2018
9,6
Enastående
Lee från USA
Ensamresenär
Deluxe med havsutsikt
Bodde i 4 nätter i september 2018

Awesome staff very helpful with regards to the facilities and where and when to go shopping based on”

On two seperate occasions our taxi and Grab driver had difficulty locating the property. My suggestion would be have either a hard copy or reservation of the property address available, and have their phone number to give to the driver.

Recenserad 26 september 2018
8,4
Ypperlig
W från Malaysia
Grupp
Deluxe med havsutsikt
Bodde i 5 nätter i september 2018

Hotel Selection Review”

Only areas I score this hotel poorly is that the price of rooms even in low season is quite expensive. Can get similar rooms for almost half price. Also they close pool area after dinner, can’t even sit poolside. Something I can’t comprehend. Besides that, location is nice and facilities fair. Staff are excellent and do their best to accommodate.

Recenserad 14 september 2018
8,4
Ypperlig
Christopher från Australien
Familj med små barn
Deluxe med stadsutsikt
Bodde i 3 nätter i augusti 2018

Nice Hotel close to beach road”

Was in a pretty good spot, not far from Trattorria the Italian restaurant and the Hard Rock Cafe!! Ask for a high floor if you want that beach view as there is actually a 3 story shopping complex with a maccas (that was handy) in front of it so the lower floors have no view!! But it was good value for money, clean and friendly staff , we would stay there again

Recenserad 10 augusti 2018
5,2
Ahsanul från Bangladesh
Grupp
Deluxe med stadsutsikt
Bodde i 2 nätter i april 2019

Only the location is good, rest average”

Only the good thing of this hotel is location which is very close to the beach but the 2 biggest issue is their Breakfast is awful. Such a poor breakfast items they have and another issue is they don't have lock in the bathroom door. So if u r sharing ur room with a colleague or friend then you will b in troubl.

Recenserad 03 maj 2019
4,8
Andy från Nederländerna
Grupp
Deluxe med stadsutsikt
Bodde i 3 nätter i februari 2019

May have been a good hotel before”

To Thai standards the staff working at our day of arrival wasn't very friendly. However, the porter was helpful and helped us changing rooms. Yes because the first room we were offered smelled like pee. The luxaflex blinds were attached outside the bathroom (why is this, so you can pee when someone taking a shower or doing his needs?) The second room was better but the aircon unit was leaking water. The third room was smaller so we decided to stay in the second room. The bathroom window had transparent blinds so you can see the shade of the person taking a shower (again why do they choose this). The other room my family stayed in had just a wall (BETTER). And no lock on the bathroom door. Water pressure from the shower was weak. One of the room was full with dust and hair under the bed. I read some good reviews here. Obviously not every staff member can do a great job. If I hadn't offered a room where someone had drained his urine I would have considered this hotel again.

Recenserad 19 februari 2019
2,0
Muhammad från Malaysia
Par
Deluxe med havsutsikt
Bodde i 3 nätter i januari 2019

them stolen my money”

very bad experience. it's totally below expectations. yes its my fault, but as a staff u can't take my money like yours. im put it inside my wallet in backpack. im lost RM250. attention to all wanna book this hotel, please think again. and for sure, use the safety box. so please stay away from this hotel. tq so much

Recenserad 01 februari 2019
5,2
Nicholas från Australien
Grupp
Executive med utsikt mot stranden
Bodde en natt i januari 2019

Över medel”

Staff not at all friendly, mould growing in bathroom, shower water spills onto the bathroom floor, pool television channels compared to other hotels, small room, very poor room lighting. would not stay again

Recenserad 24 januari 2019
8,0
Ypperlig
Gary
Ensamresenär
Deluxe med stadsutsikt
Bodde en natt i januari 2019

Great hotel for the price”

This was a great value for the price and location of the hotel. Only advice is to make sure to not leave food out or in bags. Seen some ants and wasn’t worried because they seemed to be on a certain path. Checked out and noticed that they must have attacked some good I left in backpack. I arrived at bus station to notice a lot of ants in backpack!

Recenserad 07 januari 2019
6,4
Bra
Edison från Singapore
Par
Deluxe med stadsutsikt
Bodde i 3 nätter i december 2018

Feeling cheated”

I book this hotel as i saw there is a bathtub available. But when i reach the hotel, my room was not equip with bathtub. I call up and ask and found out that only rooms facing seaview have bathtub which is more expensive but this was not mention when i booked the hotel. My view was a city view and it also indicate there is a bathtub available. I even found small cockroaches in my bathroom and nearby the cupboard.

Recenserad 24 december 2018
8,0
Ypperlig
danny från Malaysia
Par
Deluxe med havsutsikt
Bodde i 3 nätter i mars 2019

Mycket bra”

Disappointed deluxe sea view without bathtub.

Recenserad 19 mars 2019
10,0
Enastående
David från USA
Ensamresenär
Hörnrum Deluxe med dubbelsäng eller 2 enkelsängar
Bodde i 3 nätter i januari 2019

Great hotel for the price”

The hotel was clean, and has alot of rooms

Recenserad 03 mars 2019
10,0
Enastående
Chris från USA
Ensamresenär
Deluxe med stadsutsikt
Bodde i 4 nätter i augusti 2017

love this place”

Stayed here before, loved it. Right next to Soi 6, across the street from the beach, and you have a Starbucks out the front door. Now there is a night market with food in front of the hotel but last time I stayed (Jan '17) it was an empty area. There was a live band playing and lots of choices to eat. There's a pool, little bar area, and a pool table in the lobby. I didn't use any of that but at least it's there. I will stay here again next time I visit.

Recenserad 28 september 2017
8,0
Ypperlig
Khouanetheva från Laos
Par
Deluxe med havsutsikt
Bodde i 2 nätter i februari 2017

Good hotel”

We had booked a deluxe room but the staff upgrade our room to executive suite, very impress. The complain of this hotel is thier balcony was not clean enough. And if you stay at the 5th floor or lower, you may not see the sea view because there is a building in front of this hotel

Recenserad 23 februari 2017

Thanks for staying with us. We appreciate your feedback! We’re sorry you were unhappy - we’ll work hard to fix the issue you experienced. Thanks for letting us know.

Svarade 02 juni 2017
Hotel Selection Pattaya
8,0
Ypperlig
Dolores från Filippinerna
Grupp
Deluxe med havsutsikt
Bodde en natt i februari 2017

Nice hotel except....”

We booked the Deluxe Sea View. It has indeed a sea view although it was half blocked by a building in front of the hotel. The room is smaller than I expected but still nice. The toilet has bathtub. When you take a shower the water splatter on the entire floor of the toilet. I think they need to install a door or curtain. Im disappointed with the breakfast. It wasnt continental so please dont expect too much.

Recenserad 22 februari 2017

Thanks for staying with us. We appreciate your feedback! We’re sorry you were unhappy - we’ll work hard to fix the issue you experienced. Thanks for letting us know.

Svarade 02 juni 2017
Hotel Selection Pattaya
10,0
Enastående
Chris från USA
Grupp
Deluxe med stadsutsikt
Bodde i 3 nätter i januari 2017

Awesome place”

This is a very nice place and the price was reasonable. Only issue we had was no king beds available at the time so we had twins. It was very clean, outside the front door is a Starbucks, McD's, and the beach. Next to it is a great little Italian place that makes good pizzas. Then there's the gogo bar street with beer bars and a soapy massage behind it. It was an awesome place to stay. Can't wait to go back.

Recenserad 26 januari 2017

Thanks for staying with us. We appreciate your feedback! Thanks for letting us know.

Svarade 02 juni 2017
Hotel Selection Pattaya
8,8
Ypperlig
Mike från USA
Ensamresenär
Deluxe med stadsutsikt
Bodde en natt i september 2016

perfect”

i had some quick business in Pattaya so stayed here one night. it had everything i needed. I arrived late and the front desk gentleman was pleasant and checked me in quickly. they were very accommodating allowing me to get some needed rest after a ~20 hours flight and check out late. I'd go back

Recenserad 19 oktober 2016
8,7
Ypperlig
Stephen från Storbritannien
Ensamresenär
Deluxe med stadsutsikt
Bodde i 3 nätter i februari 2015

Excellent value”

This pool had a nice swimming pool, huge rooms and was near the beach.

I think that it is a fabulous hotel with awesome rooms, a nice pool and near the beach. The breakfast is great too with a varied selection. What could maybe be improved is air conditioning in restaurant. I ate there on the last day and was boiled

Recenserad 22 februari 2015
8,7
Ypperlig
Stephen från Australien
Ensamresenär
Deluxe med havsutsikt
Bodde i 4 nätter i december 2013

Rooms with sensational sea views”

View from room, large balcony, big room

This is a real find in North Pattaya, only a 15-20 minute walk from the Central shopping centre, & is great value for money. Rooms have sensational uninterrupted sea views of most of the beach of Pattaya, the hotel is almost on the beach being behind a block of low rise shops. Rooms are large & clean with big tv. I didn't use the restaurant so can't comment. Pool is at the back with no views, & the gym is small with not a lot of equipment. They could make fine use of the hotel roof with a roof top bar which would have sensational views over Pattaya (try next door at the Seven Zea Chic hotel). Staff were friendly & efficient. I liked this hotel so much I have just booked again.

Recenserad 09 november 2014
8,0
Ypperlig
SIU från Hongkong
Grupp
Deluxe med havsutsikt
Bodde i 4 nätter i april 2014

Room is big and clean”

Room is big and clean

Room is big and clean. Whole building cover with free and stable wi-fi connection. Love the sea view from the balcony! But it is a little dirty though. Food stalls and restaurants are everywhere, walking distance to the shopping mall. Pay 80-100 baht per person to the motorcycle rider and they will get you to anywhere you want to go within the city area.

Recenserad 17 maj 2014
9,3
Enastående
Kien från Malaysia
Par
Deluxe med havsutsikt
Bodde i 2 nätter i april 2014

Stunning sea view!”

Comfortable room and balcony with stunning sea view

Room is big and clean. Whole building cover with free and stable wi-fi connection. Love the sea view from the balcony! But it is a little dirty though. Food stalls and restaurants are everywhere, walking distance to the shopping mall. Pay 80-100 baht per person to the motorcycle rider and they will get you to anywhere you want to go within the city area.

Recenserad 22 april 2014
8,7
Ypperlig
Angkana från Thailand
Familj med äldre barn
Deluxe med havsutsikt
Bodde en natt i april 2014

Great service but not luxury”

Great bellboy, price is affordable and close to beach

Actually I wish for hotel that is more luxury, even this one is not like that, it's still comfortable. It is very close to beach. One thing that I do not like about this hotel is swimming pool that so small.

Recenserad 18 april 2014
8,0
Ypperlig
Chatree från Thailand
Par
Deluxe med stadsutsikt
Bodde en natt i september 2012

Convenince to go anywjere you want”

location

Nice hotel, quite new room and furniture, easy access to 7-11, subway, central festival, street fodod you can easily find simething to eat during day and night time, hotel are close to beach front just a small road separate between hotel and beach. Staff at lobby are nice with a service mind,

Recenserad 09 december 2012
8,0
Ypperlig
Leung från Hongkong
Ensamresenär
Deluxe med stadsutsikt
Bodde i 2 nätter i mars 2012

Nice location and good room size”

Nicely located at the beach front and near to night life scenes

this hotel is recently renovated, with good room facilities and free wifi connections. staff are helpful and polite. location is near the beach and night life locations and so is extremenly convenient. have not tried the restaurant inside the hotel since there are a wide variety of different decent restaurants and eateries around. easy access to water sports and beach front.

Recenserad 07 mars 2012
8,0
Ypperlig
yechao från Kina
Affärsresenär
Deluxe med havsutsikt
Bodde en natt i februari 2012

Big room space with good service”

big room space and good location

the hotel is located very near to beach, just cross the one road then can reach the sand. and it is not far from supermarket and night market. the hotel renovation is just so so, but clean enough. the room space is really big and clean although the furnitures are some kind of old. the major disadvantage is the wifi signal is weak in certain floor.

Recenserad 06 mars 2012
8,0
Ypperlig
yechao från Kina
Affärsresenär
Deluxe med stadsutsikt
Bodde en natt i februari 2012

Great location with big room”

valuable hotel to stay

the hotel is located very near to beach, just cross the one road then can reach the sand. and it is not far from supermarket and night market. the hotel renovation is just so so, but clean enough. the room space is really big and clean although the furnitures are some kind of old. the major disadvantage is the wifi signal is weak in certain floor.

Recenserad 06 mars 2012
8,7
Ypperlig
Usa från Thailand
Familj med små barn
Bodde en natt i november 2011

close to everything, beach just across the road”

spacious corner suite & convenient location

simple but modern room with rain shower and bathtub. convenience store, subway, ATM, and some small shops in front of the hotel. beach is right across the road where you guys can enjoy sea breeze and e-sarn food like som-tum (papaya spicy salad), kai-yang (grilled chicken), etc. close to central festival and not sao far from royal garden plaza where you can explore ripley attractions.

Recenserad 02 december 2011
8,7
Ypperlig
khommapat från Thailand
Affärsresenär
Deluxe med stadsutsikt
Bodde i 10 nätter i november 2011

hotel service is nice.”

service is very nice.

the location is good, service is good . breakfast is very very nice. the room is clean but regic is not cool cause some problem. wifi is quite good. location is match for travel for beer bar and shopping. hope someone who wanna take a rest feel relax here.

Recenserad 28 november 2011
6,4
Bra
Yow från Thailand
Affärsresenär
Deluxe med stadsutsikt
Bodde en natt i november 2018

Disappointing and dangerous experience ”

Selection Hotel has always been my choice whenever I am in Rayong area for business due to it’s value for money and great location and friendly staff. However it was not the same this time. Deep into the night at about 5am, a loud noise came from the toilet. I jumped out of the bed to check the toilet, and to my huge astonishment, the whole piece of mirror just fell off the wall and was shattered into pieces. Still half-awake, I called the reception and they immediately sent someone up to check. At first, they informed that there were no empty rooms available till the next day (which was when I was going to check out, and they literally expected me to stay in that room without cleaning up the toilet). So I asked them how am I going to use the toilet the next morning? Somehow after a few minutes, an available room magically showed up and I was told to change. Ok, so I started packing my bags, but still saw no sign of hotel staff coming to my room to sweep those broken pieces (mind you, my toiletries were still inside the toilet, beneath the broken glasses). So I called the reception again for assistance, and they sent the same guy up. The staff unwillingly picked up the pieces to search for my things, and as I took my luggage out of the room, he neither offered to help carry my bags nor expressed any form of apologies. Both his and the reception lady’s reaction was simply “ok, so your mirror fell off the wall, we found an alternative room for you, we are even, now go back to sleep”. Without any form of regretfulness, he passed me the new room’s key card and left. To be clear, I see myself as an extremely easy going customer who understands and appreciates the hard work of hotel service industry personnel. However the service attitude that I’ve encountered in my 4th stay in Selection Hotel last night was really, really disappointing. I also question the safety of the room’s amenities, what if I was standing right in front of the mirror at that time? What could hav

Recenserad 09 november 2018
8,8
Ypperlig
Timothy från Storbritannien
Ensamresenär
Deluxe med stadsutsikt
Bodde en natt i oktober 2018

7.5 / 10”

The best thing was the location. The staff were very friendly and helpful. Pool table, bar, swimming pool and gym. Good parking availability. There was mould in the bathroom from damp and the walls were slightly dirty but on the whole the room was nice and clean but rather basic.

Recenserad 31 oktober 2018
4,0
Edi från Israel
Par
Deluxe med stadsutsikt
Bodde en natt i oktober 2018

Bad service and not worth your money ”

Stay there for one night after making order on Agoda, The order was very confusing and it was shown as breakfast included, Only after talking with customer service I have suggested to pay for breakfast by myself and receive refund later to next reservation. The reception was very rude and thought that my girlfriend is from the street. The room was not clean and the light didn't work, There was a hole in the vole behind TV. In Total the hotel looks bad and old, I am strongly advising to book other hotel

Recenserad 22 oktober 2018
7,6
Mycket bra
Paul från Storbritannien
Ensamresenär
Deluxe med havsutsikt
Bodde i 4 nätter i augusti 2018

A dated hotel, but otherwise ok.”

The rooms are nice and many have excellent sea views, but this is a relatively old property and so the hotel facilities, especially the en suite bathrooms, pool areas etc are looking tired! Otherwise a good central location away from the hustle and bustle of Walking Street, but easily accessable and in close proximity to Soi 6 and the beach.

Recenserad 17 augusti 2018
9,6
Enastående
Kory från Kanada
Ensamresenär
Deluxe med havsutsikt
Bodde en natt i maj 2018

Nice rooms and beautiful view”

Excellent location right off of beach rd, and ocean view rooms had an amazing view. Amenities were decent with a very minimal but functional gym and good breakfast. Size of rooms was above expectations.

Recenserad 25 maj 2018
6,8
Bra
Vasanthi från Singapore
Par
Deluxe med havsutsikt
Bodde i 2 nätter i april 2019

Bra”

The recep is very very rude towards to customers. Not approachable.

Recenserad 15 april 2019
7,2
Mycket bra
Vasanthi från Singapore
Par
Deluxe med stadsutsikt
Bodde i 2 nätter i april 2019

Mycket bra”

The recep was very rude..

Recenserad 13 april 2019