I-Talay Trio Guest House: Boka nu

Mycket bra
Baserat på 58 omdömenSe vad andra gäster sa
7,3
/
10

Reviews of Omdömen för I-Talay Trio Guest House from real guests

Från verifierade gäster hos Agoda
Omdömen från Agoda (58)Omdömen från Booking.com (25)
7,3
/
10
Mycket bra
Renlighet7,7
Faciliteter6,8
Läge7,7
Komfort och kvalitet7,3
Service7,3
Valuta för pengarna7,4
Alla språk
Alla typer av resenärer (58)
Visar 44 verifierade gästkommentarer
10,0
Enastående
JINGYI från Kina
Par
Rum Standard med dubbelsäng
Bodde i 2 nätter i januari 2017

很好”

在沙美岛里算是性价比很高的酒店了,有个小阳台可以晾衣服,很多外国人住的酒店

Recenserad 30 mars 2017
8,8
Ypperlig
Ping från Kina
Par
Rum Standard med dubbelsäng
Bodde en natt i februari 2017

干净整洁,位置好”

房间很干净,有阳台,设施齐全,电视小了点。老板娘和员工会简单英语,沟通无障碍,位置好找,门口有个热心的水果摊大妈。第二天退房免费寄存了行李,下次来沙美岛还来

Recenserad 04 mars 2017
7,2
Mycket bra
LIYING från Kina
Familj med små barn
Rum Standard med dubbelsäng
Bodde en natt i februari 2017

房间偏小,设施简陋,卫生还可以。位置不错。check in之后,员工用摩托把我们送到房间楼下。还把行李搬上楼。两天打扫一次”

房间偏小,设施简陋,卫生还可以。位置不错。check in之后,员工用摩托把我们送到房间楼下。还把行李搬上楼。两天打扫一次

Recenserad 17 februari 2017
9,6
Enastående
ZiWei från Kina
Familj med äldre barn
Rum Standard med dubbelsäng
Bodde en natt i september 2016

性价比可以”

离钻石海滩很近,租摩托,买东西很方便。设施一般,还算干净。不是享受型住一晚还可以。Good location.

Recenserad 18 september 2016
8,0
Ypperlig
JINGCHAO från Kina
Par
Rum Standard med dubbelsäng
Bodde en natt i juni 2016

泰囧之旅。”

我们去的那天碰巧是一年一次的狂欢party,很多很多泰国人全都去了沙美岛,当时每个酒店都爆满。我们需要在沙美住两晚,但是第一天因为有party所以酒店已经定不上了,所以我们定了第二天的酒店,打算把行李放到这家酒店里,然后去沙滩过一夜。我们跟店主(一个超级nice的老奶奶,全程英语沟通无压力)说明情况,结果她非常担心我们,想办法安排我们去了他家的阁楼住,还让我们用他们自己的浴室洗澡,总之非常好,走的时候还想跟老奶奶合影,不过着急赶车,没有见到老奶奶。下次去的时候,一定还去老奶奶家住。

Recenserad 21 juni 2016
8,0
Ypperlig
zhijian från Kina
Familj med små barn
Rum Standard med dubbelsäng
Bodde en natt i februari 2016

性价比还可以的家庭旅馆”

位置不错,离钻石海滩和码头走路都在10min以内,

Recenserad 08 februari 2016
10,0
Enastående
wanlin från Kina
Ensamresenär
Rum Standard med dubbelsäng
Bodde en natt i december 2015

靠海边,干净”

靠海边,干净

除了那里服务员不会英语之外(只有老板会英语),其他都还不错,离海边也很近,价格都还算便宜的,要是海边的酒店。性价比很高的,干很净,就是水有点黄,不过这岛上的酒店水都是黄的

Recenserad 06 december 2015
10,0
Enastående
Weijin från Kina
Grupp
Rum Standard med dubbelsäng
Bodde i 3 nätter i november 2015

相处其他家 性价比很高”

环境布置 清洁度 服务

这个价格很划算 相比其他家性价比很高 下次还会来

Recenserad 10 november 2015
9,7
Enastående
LinFeng från Kina
Par
Rum Standard med dubbelsäng
Bodde i 3 nätter i juli 2015

很干净也安静的住处”

整体环境更像是一个家。屋子干干净净。性价比高。

总体非常满意~~距离沙滩大概7,8分钟步行的距离吧~

Recenserad 29 juli 2015
6,0
Somchai från Thailand
Par
Rum Standard med dubbelsäng
Bodde en natt i september 2017

ถ้าว่านอนอย่างเดียวโอเค”

ในรูปดูดีกว่ามาก

Recenserad 14 september 2017
10,0
Enastående
waraporn från Thailand
Par
Rum Standard med dubbelsäng
Bodde en natt i augusti 2015

บริการดี”

ดีค่ะไม่ค่อยมีอะไรให้ติ

Recenserad 01 april 2017
4,0
Tharntip från Thailand
Par
Rum Standard med dubbelsäng
Bodde en natt i maj 2016

สกปรก ยุงเยอะ”

แย่

Recenserad 05 maj 2016
7,2
Mycket bra
suwapat från Thailand
Par
Rum Standard med dubbelsäng
Bodde i 2 nätter i april 2016

การบริการของพนักงาน”

เราพัก2คืน แต่ไม่มีให้น้ำดื่มเพิ่มใ้ ในคืนที่2 หรือเปลี่ยนผ้าเช็ดตัวให้ใหม่ โดยรวมห้องสอาดดี

Recenserad 03 maj 2016
8,0
Ypperlig
Rungtiwa från Thailand
Familj med små barn
Rum Standard med dubbelsäng
Bodde en natt i april 2016

ที่พักดี”

ที่พักโอเครคะ ระยะทางไม่ไกลจากหาด พนักงานพูดดี สะอาดและใหม่

Recenserad 11 april 2016
7,6
Mycket bra
Panida från Thailand
Par
Rum Standard med dubbelsäng
Bodde i 2 nätter i februari 2016

ห้องสะอาดค่ะ”

โดยรวมถือว่าดีค่ะ

Recenserad 25 februari 2016
7,0
Mycket bra
supischaya från Thailand
Par
Rum Standard med dubbelsäng
Bodde en natt i februari 2016

เที่ยวครั้งแรก”

ความสะอาด
Recenserad 15 februari 2016
7,7
Mycket bra
Sitthichok från Thailand
Par
Rum Standard med dubbelsäng
Bodde i 2 nätter i november 2015

ความสะสาด”

สะอาด สะดวก บริการดี

ห้องพักสะอาดอยู่กลางเกาะ น้ำไหลเบา แต่รวมๆแล้วโอเค

Recenserad 06 december 2015
4,7
CHADIL från Thailand
Grupp
Rum Standard med dubbelsäng
Bodde i 2 nätter i april 2015

ความสะอาด น้ำเหม็น”

ไม่มี

น้ำเหม็น

Recenserad 16 april 2015
7,7
Mycket bra
Nattareeya från Thailand
Par
Rum Standard med dubbelsäng
Bodde i 2 nätter i mars 2015

เป็นห้องใหม่ คนพักน้อย ไม่วุ่นวาย”

ห้องใหม่ อุปกรณ์ยังใหม่อยู่

ประตูเวลาจะปิด ต้องดึงแรงๆ เสียงจะดังมาก ทุกห้องเลย แล้วในห้องก็ไม่มีตู้เสื้อผ้าให้แขวน มีแต่ราวให้แขวน น้ำเหมือนเป็นน้ำบาดาลเลยค่ะ แต่ก็ไม่วุ่นวายดีค่ะ เดินทางไปไหนสะดวกดี :'))

Recenserad 15 mars 2015
6,7
Bra
sarawut från Thailand
Familj med äldre barn
Rum Standard med dubbelsäng
Bodde en natt i januari 2015

เหมาะสมกับราคา”

ห้องใหม่ ดีไซน์น่ารัก ใกล้ท่าเรือ

ห้องใหม่ ดีไซน์สวยน่ารัก แอร์ ตู้เย็น ทีวีจอแบน แต่วันที่ไปทีวีดูไม่ได้ชักช่อง(สงสัยสัญญานล่ม) พื้นห้องเหมือนกวาดไม่สะอาด แต่โดยรวมเหมาะสมกับราคา

Recenserad 13 januari 2015
5,3
parnutsada från Thailand
Par
Rum Standard med dubbelsäng
Bodde en natt i januari 2015

สะอาด แต่อยู่ไกลหาด”

สะอาด

ดีค่ะ ไม่แย่ แค่ไกลจากหาด แล้วก็บริเวณโดยรอบไม่สวยเท่าไร อยู่ในซอยโง่ๆ เรามีมอไซเลยไปไหนมาไหนสะดวก แต่ถ้าไม่มีมอไซคงลำบาก

Recenserad 08 januari 2015
4,8
TOMOKO från Japan
Familj med äldre barn
Rum Standard med dubbelsäng
Bodde en natt i mars 2017

部屋は可愛い♡”

ちゃんと凍る冷凍庫付きの冷蔵庫がありgood。シャワーの水圧は今ひとつ。後はメインビーチも近く、快適で2泊しました(o^^o)オーナーとは別に管理人さんみたいな女性がいて、その方はとてもフレンドリーでした。洗濯もしてくれます。1kg50バーツ。オーナーさんは無愛想でしたが2泊目をきめた後は笑顔対応になり、わかりやすい感じ。笑(o^^o)ちょっと最初場所がわかりにくいので注意!

Recenserad 21 mars 2017
6,0
Inyeol från Sydkorea
Par
Rum Standard med dubbelsäng
Bodde i 2 nätter i december 2017

그럭저럭..”

위치도 조금 별로고 위생도 그렇고 그냥 싼맛에 갔던거같아요

Recenserad 14 juli 2018
2,0
SZE-YING från Taiwan
Ensamresenär
Rum Standard med dubbelsäng
Bodde i 2 nätter i december 2015

很差的住宿經驗”

11月底預定12月底兩間房間,到那邊說只剩一間房,查很久推拖說是太久前訂的,還說check-in時間是pm 1-5點,我們六點多到島上,已經delay,只能讓我們等級比較差的i-talay focus (房間小、外面吵,整晚沒睡好),隔天下午1點再換去i-talay trio (房間大許多、還有冰箱),浪費我們許多時間等待,無法走遠。另外飯店沒有供應吹風機

Recenserad 02 januari 2016