Mycket bra 7,7
baserat på 2845 omdömen

Senaste omdömena

Välj typ av resenär
Mycket bra



baserat på 2845 omdömen
  • Renlighet 7,9
  • Faciliteter 6,7
  • Läge 9,1
  • Bekvämligheter på rummet 7,6
  • Personal 7,4
  • Valuta för pengarna 7,9
  • Mat/Middag 6,6
Sortera efter

Sopa från Thailand
Ensamresenär
Superior-rum
Bodde en natt i juni 2016
Good location
Good value, good location
Recenserad 30 augusti 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Tharnarwhee från USA
Par
Superior-rum
Bodde i 2 nätter i augusti 2016
Staff not not professional and don't pay attention with clients.
Something broken and air condition is too lound.
Recenserad 21 augusti 2016
Tycker du omdömet är användbart?

CHI från Singapore
Ensamresenär
Superior-rum
Bodde i 3 nätter i juli 2016
Ideal for 1st time visitors to CM
Didn't explore the facilities so maybe the 2 star is a little unfair. Great location , middle of everything tourist. Walking distance to everything you need. A little too convenient if you know what I mean.
Recenserad 21 juli 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Nithiporn från Thailand
Grupp
Superior-rum
Bodde en natt i juli 2016
Good location
The hotel is located near night bazaar about 10 minutes walk.
Recenserad 20 juli 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Maurice från USA
Ensamresenär
Deluxerum
Bodde i 2 nätter i juli 2016
on the road
Not what I expected. More like a Hostel
Recenserad 20 juli 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Wan från Hongkong
Familj med äldre barn
Superior-rum
Bodde i 2 nätter i juli 2016
Value for money
Very convinient to everywhere & night market! Clean with reasonable price.
Recenserad 10 juli 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Kate från USA
Grupp
Superior-rum
Bodde i 2 nätter i juli 2016
Very Clean and Good Location
For the price you are paying.. it is quite nice. It was very clean, great location, and everything it said it would be. No major complaints.
Recenserad 08 juli 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Ramona från Schweiz
Ensamresenär
Superior-rum
Bodde i 2 nätter i juli 2016
Noisy in the morning
We didn't like our stay at the Imm Hotel because from 6.30 a.m. there were children as well as men shouting around in the aisle and at the buffet. Since it all is organised in a big room there's much hall. The room was clean and okay. Not to much inventory but the bed was comfortable. The staff offered a room a floor higher but we prefferef to change the hotel.
Recenserad 05 juli 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Tanongsak från Thailand
Affärsresenär
Superior-rum
Bodde en natt i juni 2016
Nothing special
Room breakfast and service are so so Location is good
Recenserad 02 juli 2016
Tycker du omdömet är användbart?

BEE från Malaysia
Familj med äldre barn
Superior-rum
Bodde en natt i juni 2016
Great location
Near Sunday market, but towel not dry enough a bit smell
Recenserad 28 juni 2016
Tycker du omdömet är användbart?


1

Välj ditt lojalitetsprogram

Högst upp på sidan kan du klicka på PointsMAX så ser du många populära lojalitetsprogram som du kan välja mellan.

2

Välj ett rum med poäng

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Tjäna upp till 4900 poäng

Varje valbart rum kommer att visa de poäng som du kommer att tjäna på att göra bokningen.

3

Logga in och tjäna poäng!

  • Medlemsprogram ID
  • Jag är inte hotellgästen. Bokningen görs åt någon annan.

Ange ditt medlems-ID för ditt valda program när du gör din bokning. Du kommer att tjäna den summan som visas när du slutför din bokning. Det är så pass enkelt!

Börja här och välj det program som du helst föredrar: