IndoChine Resort & Villas
IndoChine Resort & Villas
Se alla 64 bilder
Svit Sky med avsvalkningspool - Rumsinfo IndoChine Resort & Villas
Svit Sky med avsvalkningspool - Rumsinfo
Se alla 64 bilder
Pool IndoChine Resort & Villas
Pool
Se alla 64 bilder
Pool IndoChine Resort & Villas
Pool
Se alla 64 bilder
gym IndoChine Resort & Villas
gym
Se alla 64 bilder
PÅ KARTAN IndoChine Resort & Villas
PÅ KARTAN
Mycket bra
Läge
7,7
Se alla 64 bilder IndoChine Resort & Villas
Se alla 64 bilder
Borttagen från favoriter
2017

IndoChine Resort & Villas

Väldigt bra läge
Har du en fråga till IndoChine Resort & Villas?
Fantastiskt
Baserat på 1582 omdömenSe vad andra gäster sa
8,1
89 % skulle rekommendera boendet till en vän
  • flygplatstransfer

  • gratis Wi-Fi i samtliga rum

  • luftkonditionering

  • daglig städning

Rumsalternativ
8,1
Fantastiskt
Rummets komfort & kvalitet
Missa inte!6 resenärer tittar på det här boendet just nu | 6 resenärer har bokat idag.
Poolvilla med 3 sovrum (3 Bedroom Pool Villa)
Poolvilla med 3 sovrum (3 Bedroom Pool Villa)
...
  • Utsikt: Hav
  • 330 m²/3552 ft²
  • 2 enkelsängar och 2 dubbels...
Ange datum för att se priser
Poolvilla med 2 sovrum (2 Bedroom Pool Villa)
Poolvilla med 2 sovrum (2 Bedroom Pool Villa)
...
  • Utsikt: Hav
  • 240 m²/2583 ft²
  • 2 enkelsängar och 1 dubbels...
Ange datum för att se priser
Studio med pool (Studio with Pool)
Studio med pool (Studio with Pool)
...
  • Utsikt: Pool
  • 160 m²/1722 ft²
  • 1 dubbelsäng
Ange datum för att se priser
Poolvilla (Pool Villa)
Poolvilla (Pool Villa)
...
  • Utsikt: Hav
  • 650 m²/6997 ft²
  • 5 dubbelsängar
Ange datum för att se priser
Familjesvit (Family Suite)
Familjesvit (Family Suite)
...
  • Utsikt: Hav
  • 215 m²/2314 ft²
  • 2 enkelsängar och 2 dubbels...
Ange datum för att se priser
Studiolägenhet (Studio Apartment)
Studiolägenhet (Studio Apartment)
...
  • Utsikt: Hav (delvis utsikt)
  • 75 m²/807 ft²
  • 1 dubbelsäng
Ange datum för att se priser
Deluxe med jacuzzi utomhus (Deluxe with Outdoor Jacuzzi)
Deluxe med jacuzzi utomhus (Deluxe with Outdoor Jacuzzi)
...
  • Utsikt: Hav
  • 80 m²/861 ft²
  • 1 dubbelsäng
Ange datum för att se priser
Svit Sky med avsvalkningspool (Sky Suite with Plunge Pool)
Svit Sky med avsvalkningspool (Sky Suite with Plunge Pool)
...
  • Utsikt: Hav
  • 45 m²/484 ft²
  • 1 dubbelsäng eller 2 enkels...
Ange datum för att se priser
Villa med 4 sovrum och pool (4 Bedroom Pool Villa)
Villa med 4 sovrum och pool (4 Bedroom Pool Villa)
...
  • Utsikt: Hav
  • 380 m²/4090 ft²
  • 1 dubbelsäng
Ange datum för att se priser
Standard med jacuzzi (Standard with Jacuzzi)
Standard med jacuzzi (Standard with Jacuzzi)
...
  • Utsikt: Hav (delvis utsikt)
  • 54 m²/581 ft²
  • 1 dubbelsäng eller 2 enkels...
Ange datum för att se priser
Har du en fråga till IndoChine Resort & Villas?
Agoda Insidererbjudanden ger dig upp till 30 % rabatt!

Priserna blir lägre så fort du loggar in!

Logga in!
Mer om IndoChine Resort & Villas

Mer om IndoChine Resort & Villas

En översikt

Visa mer

Det nödvändiga och dess avstånd

Avstånden som visas på kartan är fågelvägen. Det faktiska reseavståndet kan variera.
Visa mindre

Vad de erbjuder

Visa mindre

Vad finns i närheten

Avstånden som visas på kartan är fågelvägen. Det faktiska reseavståndet kan variera.
Visa mer

Viktigt att veta

Visa mer

Lite användbar fakta

Visa mer

Verifierade omdömen från resenärer

Omdömen från Agoda (1582)Omdömen från Booking.com (323)
Renlighet7,9
Faciliteter8,3
Läge7,7
Komfort och kvalitet8,1
Service8,6
Valuta för pengarna8,2
Från verifierade gäster hos Agoda
Filtrera gästkommentarer baserat på:
Språk
English
简体中文
繁體中文 (香港)
ภาษาไทย
mer
Rumstyp
Standard med jacuzzi
Superior med jacuzzi
Studiolägenhet
Deluxe med jacuzzi utomhus
mer
Visar 1224 verifierade gästkommentarer
12345
6,8
Trevligt
Pia från Sverige
Familj med äldre barn
Villa med 4 sovrum och pool
Bodde i 2 nätter i januari 2018
Lyxigt men opersonligt”
Lyxigt hotell med ett unikt läge på en udde strax utanför Saladan. Vi bodde 7 nätter i poll access room vilka var fina. Frukosten var bra. Dessvärre kändes dock hotellet extremt opersonligt och priserna inne på resorten var rent av hutlösa. Vi firade nyår på Lanta och för nyårsmiddagen (vilket vi förstås inte bokade) skulle de h 4000 bath per person!!! Personalen i receptionen var inte heller särskilt trevliga. De har en del att lära av personalen vid frukosten som ska ha en eloge för sin känsla för service. Det är inte ett ställe jag skulle besöka igen om jag återvänder till Lanta.
Recenserad 05 januari 2018
8,4
Fantastiskt
Christer från Sverige
Par
Deluxe med jacuzzi utomhus
Bodde i 7 nätter i december 2017
Trevligt hotell med underbar utsikt.”
Nackdelen är att det ligger lite utanför Patong men dom har shuttlebuss en gång i timmen.
Recenserad 14 december 2017
10,0
Utmärkt
Veronika från Sverige
Par
Svit Sky med avsvalkningspool
Bodde i 2 nätter i januari 2017
Finns inget dåligt att säga om det här hotellet!!”
Världens finaste utsikt från rummen on the top. Fräscha rum, fantastiskt hjälpsam personal, bra room service, skönaste sängen och kuddarna. Vi kommer definitivt att åka tillbaka snart bsra för att få bo på det här hotellet!
Recenserad 13 januari 2017
7,6
Mycket bra
Wanatsuda från Sverige
Par
Standard med jacuzzi
Bodde i 2 nätter i oktober 2016
bra resort”
stora fina rum med jacuzzi utomhus
Recenserad 07 november 2016
9,2
Utmärkt
Anders från Sverige
Par
Standard med jacuzzi
Bodde en natt i juli 2016
Kanon läge”
Riktigt fint. Låg lite off från patong iom att vi gillar att gå
Recenserad 25 juli 2016
8,7
Fantastiskt
Erika från Sverige
Par
Standard med jacuzzi
Bodde i 2 nätter i januari 2012
Tjusigt hotell och trevlig personal”
borta från Patong trängseln
härliga poolar, nära elefantritt, nära thailändska miljöer o restauranger
Recenserad 22 januari 2012
7,2
Mycket bra
heeyeong från Vietnam
Par
Standard med jacuzzi
Bodde en natt i februari 2018
생각보다는 별로였습니다. ”
자쿠지룸으로 했는데 자쿠지 물 너무 더러워보여서 아예 들어가지도 않았구요. 올 윈도우라 바다 보이고 좋긴 했는데 밑층에 있는 프라이빗 pool 룸이 다 보여서 커튼 치고 잤습니다. 화장실도 넓고 수압도 짱이고 침대도 좋은데... 모기가 너무 많아요. ;; 조식은 괜찮았는데 주위에 길건너 태국음식점 하나 있고 나머지는 1도 없는 도로.. 가시기 전에 맥주,과자 이런거 다 사서 들어가서 나올 생각 안하는게 나을거 같습니다. ㅎㅎ 워낙 리조트가 넓어서 다른 룸은 어떤지 모르겠지만 자쿠지는 별로였습니다. 사람도 많아서 체크인하는데 기다리고.. 그래도 직원분들은 좋았어요. 공항까지 포츄너 타고 갔는데 약 950바트 나왔습니다. 꽤 멀더라구요.
Recenserad 23 juni 2018
9,2
Utmärkt
Hup från Malaysia
Grupp
Svit Sky med avsvalkningspool
Bodde en natt i juni 2018
Good”
Overall good, but not checked in on time. We were wait at lobby until 2.30pm can checked in our room.
Recenserad 22 juni 2018
6,0
Anthony från Australien
Ensamresenär
Premium Deluxe med pool
Bodde i 2 nätter i februari 2018
IndoChine Resort & Villas”
Expected more from this place given the reviews. Staff were a disappointment with respect to our customer service experience. Breakfast buffet was absolutely fantastic great selection and quality. Room was small and outdated and not particularly well maintained and getting to the heart of Phuket was always a challenge with the provided shuttle buses or expensive using taxis.
Recenserad 21 juni 2018
Dear Anthony Thank you for your stay with us in February this year. We regret to hear about your customer service experience. We will look into this to ensure service level is always at its highest standard. The Premium Deluxe Suite with you stayed have an space of 85 sqm (indoor and private outdoor), which is bigger than the industry standard. We look forward to welcoming you back in future. Kind regards, Amrish Buroty General Manager IndoChine Resort & Villas
Show more
IndoChine Resort & Villas
8,4
Fantastiskt
Antoinette från Singapore
Par
Ocean Svit
Bodde i 3 nätter i april 2018
Fantastiskt”
Very big rooms. Staff were excellent. Close enough to town but away from all the hustle and bustle.
Recenserad 16 juni 2018
8,8
Fantastiskt
Laura från Singapore
Par
Svit Sky med avsvalkningspool
Bodde i 4 nätter i juni 2018
Fantastiskt”
Great resort to stay in for a short getaway from the bustling cities. Stayed for five days, the first four days was clean and not a single insects was seen except for some mosquitoes which is inevitable due to the pool outside of my room. It is funny that all types of creatures starts to show up in my room on my last day. Hahaa! I love the stay overall as it is really safe! Which is the most important for us. Shuttle service almost every hours could save us some money and keep us safe from the travel to and fro the jungceylon mall. Staffs at the recept is friendly and speak good english too:) thank you very much Indochine for your presence.
Recenserad 16 juni 2018
9,2
Utmärkt
coreen från Singapore
Familj med små barn
Deluxe med jacuzzi utomhus
Bodde en natt i juni 2018
Room with outdoor jacuzzi”
The hotel is dated and a face-lift is recommended. As we went during low season, I tried asking for room upgrade but was advised my room has good views. Well enough the view is nice overlooking patong beach. The resort is in the hillside and we drove. You need to drive slowly and put on your signal lights cos we approach resort entrance and when we slowed down (down slope) a tail gating car hit us on the back. The 2 swimming pools are empty and there is no guard no pool bar no beach towels. Breakfast spread is small yet delicious I guessed to my liking. Overall OK stay
Recenserad 11 juni 2018
10,0
Utmärkt
Teresa från Singapore
Par
Superior med jacuzzi
Bodde i 4 nätter i maj 2018
Best View ”
Stayed for 5d4n. Staff is friendly. Food is nice. Travel to patong is very near and they have shuttle bus although we rent our own transport. Even have a carpark beside ur villa. Best Seaview. Recommnded for the oceanview. Thank you Indochine Phuket!!
Recenserad 10 juni 2018
8,0
Fantastiskt
Pauline från Malaysia
Grupp
Svit Standard
Bodde i 2 nätter i maj 2018
Good!”
The location is about 15mins drive away from the night market, they do provide hotel shuttle from the resort to the beach and shopping mall. Room is big and comfortable, worth for money.
Recenserad 30 maj 2018
10,0
Utmärkt
Payao från Thailand
Par
Svit Standard
Bodde en natt i maj 2018
Utmärkt”
ห้องสวยวิวสวย อาหารอร่อย ชอบที่เห็นวิวหาดป่าตองยามเย็น สวยมากค่ะ
Recenserad 28 maj 2018
9,2
Utmärkt
Wassana från Thailand
Par
Svit Standard
Bodde en natt i maj 2018
วิวทะเลเต็มๆ”
ห้องพักสะอาด วิวหาดป่าตอง ทะเลสวย พนักงานน่ารักเป็นกันเองมาก มีรถรับส่งหน้าหาดฟรีตลอดวันด้วย
Recenserad 28 maj 2018
9,2
Utmärkt
Choknithi från Thailand
Par
Svit Standard
Bodde en natt i maj 2018
วิวสวยมาก อากาศดีสุดๆ”
ชอบที่มีสระส่วนตัว วิวสวย เห
Recenserad 28 maj 2018
7,2
Mycket bra
TABIN från Bangladesh
Par
Svit Sky med avsvalkningspool
Bodde i 2 nätter i maj 2018
NICE PLACE FOR VACATION ”
We booked sky suit with plunge pool..room size is big and view from the Room was stunning.breakfast was good.city shopping mall shuttle service was great. Note-taxi From airport to hotel charges 800 thai baht
Recenserad 26 maj 2018
9,6
Utmärkt
Nongnuch från Thailand
Par
Svit Standard
Bodde en natt i maj 2018
Fantastic place”
We enjoyed our stay. The in room jacuzzi tub was amazing and great service from the staff. Breakfast spread was not too bad. We will be back!
Recenserad 23 maj 2018
5,2
Justin från Storbritannien
Ensamresenär
Superior med jacuzzi
Bodde i 2 nätter i maj 2018
Disappointing experience. Looks great in the photos But!”
Few issues with Thai hotel. It could and should be great. But it seems like the hotel is penny pinching and looks tired in places and skimps on the aircon. Room was boiling everyday as you cannot leave it on. Same in the gym. Hotels is Not set up for British guests mainly Asian. Long way from nearest resort with nothing to really do at the hotel. This would be fine if you want quiet. But you don't get that due to the traffic from the road. . staff seem fairly unhelpful and dismissive catering mainly to Asian market. Also they are involved in a taxi scam doubling the cost. Bus is not reliable often late and not going for several hours . Also they take cash from you as a deposit when you check in. Not taking a credit card. Means you leave Thailand with a load of money to exchange back home. If you are British there is a good chance you will be disappointed . There are just as good hotels with a warmer welcome nearby for same cost. Never again.
Recenserad 22 maj 2018
Dear Justin Thank you for taking time to share your review. We regret to hear that we did not meet your expectations. We however find the comments posted inaccurate. During your stay you wanted the air conditioning unit to remain turned on even when you were not in the room. The Air Conditioning unit is linked to the room door key card, which means that when guest leaves the room, air conditioning will be automatically turned off. This is common in almost all hotels and is part of the Saving Energy / Save the Environment practice . The same applies for the GYM at the Resort. The taxi service is not a scam, but you requested a taxi to the airport after midnight, and the taxi driver charges a surcharge from 11pm to 6am. As for the deposit policy at the hotel, it is very clear on all booking sites and guests can either pay a cash deposit or a credit card deposit. Kind regards, Amrish Buroty General Manager IndoChine Resort & Villas
Show more
IndoChine Resort & Villas
12345
Det här är ett populärt boende. Missa inte det!

Tillbaka till sökresultaten

Tillbaka till rumsalternativen