InterContinental Aqaba: Boka nu

Fantastiskt
Baserat på 51 omdömenSe vad andra gäster sa
8,4

Verifierade omdömen från resenärer

Omdömen från Agoda (51)Omdömen från Booking.com (783)
8,4
Fantastiskt
Baserat på 51 omdömen
Välj typ av resenär
Renlighet8,9
Faciliteter8,1
Läge9,0
Komfort och kvalitet8,5
Service8,2
Valuta för pengarna7,7
Från verifierade gäster hos Agoda
Filtrera gästkommentarer baserat på:
Språk
English
العربية
Français
日本語
mer
Rumstyp
Club med King size-säng och havsutsikt
Twin med havsutsikt
Club med King size-säng och havsutsikt
Club med havsutsikt
mer
Sortera efter
Visar 46 verifierade gästkommentarer
7,7
Mycket bra
Thomas från USA
Affärsresenär
Havsutsikt
Bodde i 20 nätter i november 2012
Great hotel with good service”
Hotel very clean with a nice beach to enjoy
nice stay for the value. clean rooms with many options for food. i recommend if your staying for a extended period of time purchase a zain internet usb instead of purchasing the internet from the hotel. hotel internet is overpriced. internet should be free and included with the room.
Recenserad 03 december 2012
7,3
Mycket bra
Tirdsak från Thailand
Ensamresenär
Club med King size-säng och havsutsikt
Bodde i 2 nätter i oktober 2012
More like a conventional center”
Situated by the beachside
not for a downtime getaway traveler, after went hiking in petra and wadi rum i was looking for a quiet relaxing hotel to nurse my tired old legs back to its full strength , this hotel is not it. too large and overall setup is for conventions and event.
Recenserad 06 november 2012
8,3
Fantastiskt
ahmad från Jordanien
Familj med små barn
Bodde i 2 nätter i september 2011
nice hotel”
food,view,location
nice hotel, new one ,like it but still it is an expensive hotel comparing to the other hotels with same features in the other countries (same area) like sharm or taba the breakfast was amazing
Recenserad 11 september 2011
6,7
Trevligt
Hanna från Finland
Familj med äldre barn
Bodde i 4 nätter i april 2011
Great pool area and beach”
Swimming pool area and beach facilities, shisha terrace
the intercontinental was okay, the staff seemed less willing to accommodate hotel guest's wishes in comparison to other hotels in jordan. this is a great place for families with smaller children due to the beach and swimming pool area. there was also evening entertainment such as belly dancing and a band. the hotel seemed popular with jordanian holiday and weekend makers. the hotel was clean and location was good.
Recenserad 01 maj 2011
10,0
Utmärkt
Traeci från USA
Ensamresenär
Bodde i 4 nätter i december 2009
Outstanding Value”
Beautiful property, well maintained, and excellent service.
NO cons.
Intercontinental is a perpetual favorite of mine, but this property stands out above the others. The setting / environment is spectacular! Service was excellent, prompt, and courteous - 5 star for sure.
Recenserad 10 januari 2010
9,2
Utmärkt
Elisabeth från Tyskland
Par
Havsutsikt
Bodde i 2 nätter i oktober 2016
Traumlage!”
Das einzige Hotel direkt am Strand! Tolle Poolanlage, gigantisches Frühstück! Kleine Schwächen aber im Detail: die Klimaanlage lies sich trotz mehrerer Anfragen nicht regulieren und es gab einen längeren Stromausfall.
Recenserad 12 oktober 2016
10,0
Utmärkt
Anselm från Tyskland
Familj med äldre barn
King size-säng
Bodde en natt i mars 2014
sehr schön und entspannend. Einfach ein klasse Hot”
Tolle Lage, hervorragender Service und Ausstattung
Recenserad 02 april 2014
9,7
Utmärkt
Luciana
Par
Havsutsikt
Bodde i 2 nätter i november 2012
Excelente hotel”
Localização, quarto, staff
O hotel é ótimo, excelente café da manhã, staff atencioso. A localização é ótima, perto dos restaurante e dos centros de mergulho. O jantar, apesar de caro, estva ótimo e a equipe foi incrível. Recomendo.
Recenserad 16 november 2012
10,0
Utmärkt
Johannes från Nederländerna
Familj med äldre barn
King size-säng
Bodde en natt i november 2013
Luxe hotel van alle gemakken voorzien. ”
prachtige ligging aan de Dode zee. Tevens prachtige zwembaden die de architektuur van het hotel verfaaiden.
Een plezierig verblijf. goed ontbijt. Het enige nadeel van dit hotel is dat het erg groot is.
Recenserad 21 november 2013
8,8
Fantastiskt
Corinne från Frankrike
Par
Bodde i 2 nätter i september 2016
Hotel super ”
Plage privée Pas d'inconvénients nous concernant
Recenserad 03 oktober 2016
8,0
Fantastiskt
Regine från Frankrike
Familj med äldre barn
Havsutsikt
Bodde i 2 nätter i mars 2013
Tres agreable. Hotel bien entretenu.”
Chambres agreables. Plage. Club au 5ieme avec boissons etc...
Super. Je recommenderais l'hotel a mes connaissances.
Recenserad 06 april 2013
8,7
Fantastiskt
MILENA från Polen
Familj med äldre barn
Bodde i 3 nätter i augusti 2011
Hôtel très moderne, très bien placé”
Plage privée et complexe de piscines
nous avons passé trois nuits à l'intercontinental, cet hôtel est très grand, et très beau à l'intérieur. les chambres sont bien équipées et propres, elles possèdent un balcon avec vue sur la mer l'hôtel possède de bons restaurants pas trop chers. nous avons profité d'activités payantes mais bien organisées à partir de l'hôtel: ski nautique, plongée, quad, jet ski etc... nous conseillons la formule "acces club" qui coûte 37€ par chambre par jour, qui permet d'avoir un accès à internet, un très bon petit déjeuner et des boissons et petits plats à volonté toute la journée dans une bonne ambience au 5ème étage. dommage que le lit d'appoint ne soit pas confortable (pas de chambres pour 3 personnes dans l'hôtel)
Recenserad 01 september 2011
8,4
Fantastiskt
eli från Israel
Par
Havsutsikt
Bodde i 4 nätter i oktober 2016
שקט, יפה וקרוב.”
חוף ים יפה נוח ומאובזר, חדרים גדולים ומאובזרים, יחס אדיב. מחירים קצת מוגזמים
Recenserad 27 oktober 2016
9,7
Utmärkt
raphael från Israel
Bodde i 2 nätter i augusti 2012
מלון מנוהל ומסודר יפה מאד ומפנק מאד . השרות אדיב .”
הבריכה חוף הים והשרות האדיב
תודה רבה לצוות שדאג לנו . בזכות צוות המלון הייתה לנו חופשה מהנה ומפנקת בעקבה .
Recenserad 21 augusti 2012
9,0
Utmärkt
Alexey från Ryssland
Par
Bodde i 5 nätter i april 2012
Неплохой отель для пляжного отдыха”
Хороший пляж и бассейн
Чистый, компактный собственный пляж, удобный большой бассейн, хорошие номера, ненавязчивый, но приятный персонал, обслуживают везде быстро и качественно, еда съедобная, завтраки стандартные для этой категории. Море чистое, лежаков хватает на всех, до центра города 10 мин. пешком, правда там делать нечего. Спиртное в отеле супердорогое, но в 5 мин. ходьбы есть магазин с ценами почти как в duty free. В общем ничего особенного, но для пляжного отдыха нормально. Русских почти не было в этот период.
Recenserad 27 april 2012
8,7
Fantastiskt
Sergey från Ryssland
Par
Bodde i 8 nätter i oktober 2011
Хороший отель”
Близко от центра города
Хороший отель на твердую четверку, чистый пляж. Из минусов: в море нет живности, однообразные завтраки, могут возникнуть проблемы если вы хотите пронести напитки или продукты из города (хотя у нас не было) ;)
Recenserad 01 november 2011
10,0
Utmärkt
Raeda från Jordanien
Par
Dubbel- eller Tvåbäddsrum Standard
Bodde en natt i juni 2017
ممتاز”
الإيجابي كل الخدمات والتعامل
Recenserad 30 juni 2017
10,0
Utmärkt
homud från Saudiarabien
Ensamresenär
Havsutsikt
Bodde en natt i mars 2017
ممتاز جدا”
جدا ممتاز
Recenserad 16 mars 2017
4,8
Mazen från Saudiarabien
Familj med små barn
Havsutsikt
Bodde i 2 nätter i juli 2016
الفطور سى جدا ”
لا انصح بأفطار الفندق لأنه سى جدا بل يوجد بعض الأشياء التي هي قريبه من انتهاء صلاحيتها وزياده على ذلك رائحه كريه تنبعث من الكاسات والأطباق
Recenserad 18 juli 2016
2,7
Abdulaziz från Saudiarabien
Grupp
King size-säng
Bodde en natt i februari 2015
فندق جميل لي استجمام ”
نظيف
جميل وهادي
Recenserad 16 september 2015
9,3
Utmärkt
mohmmad från Saudiarabien
Par
King size-säng
Bodde i 2 nätter i mars 2014
فندق رائع وخدمات ممتازة ”
مناشف وثلاجة ماء مجانية عند الشاطئ شرفة خاصة في الغرفة مصاعد متعدد لسهولة الوصول
Recenserad 29 mars 2014
7,0
Mycket bra
hisham från Jordanien
Bodde i 4 nätter i augusti 2012
موقع جيد جدا والشط ممتاز ”
الشاطء
موقع الفندق ممتاز والشط ممتاز خدمة الغرف بطئية الخدمة بطيئه بشكل عام مواقف السيارات قليلة جدا ولاكن يوجد خدمة الفاليت النظافة جيدة جدا لايوجد تعريف كامل ببميزات الفندق من حيث السوق الداخلي المطاعم وباقي المرافق التي بلفندق اذا ماتعرف انجلش راح تتعب جدا مافي ولا شي بلعربي وما تشوف عرب غير في الاستقبال
Recenserad 01 september 2012
8,0
Fantastiskt
hongyu från Kina
Affärsresenär
Club med havsutsikt
Bodde en natt i oktober 2013
很不错的餐厅,丰富的早餐”
总台接待、早餐服务及环境、泳池和私家海滩
Recenserad 06 november 2013
9,0
Utmärkt
Masato från Japan
Familj med små barn
Havsutsikt
Bodde i 3 nätter i maj 2013
まさにリゾートでした”
ビーチが近い。プールが広い。中心街まで歩ける。
子連れでも、子どもが退屈しない環境でした。ビーチが近いし、夕食時には街まで歩けるので良かった。ビールは高いけど。
Recenserad 24 juli 2013
10,0
Utmärkt
Akio från Japan
Par
Bodde en natt i maj 2012
雰囲気がいいホテル”
紅海が目の前で部屋から眺められる
市街地からタクシーで5分ぐらいの場所にあり静か。 ホテルのバフェが充実していた。ただし、agoda のクーポンは食事がついていないので、アップグレードすることをお勧めします。 バフェはヨルダンの中でもかなり質が高いと感じました。 バスで移動する人も歩いてjettのターミナルまで行けます。
Recenserad 14 maj 2012
10,0
Utmärkt
Hajime från Japan
Familj med äldre barn
Bodde en natt i december 2011
シービューが素晴らしいし、プールはまるで小さな海のよう”
部屋が広い、シービューが素晴らしく、プールが見渡せる、カクテルラウンジのショーが秀逸、ベリーダンスからフラメンコまで一人で踊る、朝食のビュッフェも豪華そのもの、
VIPラウンジをつけてくれて、酒とつまみがフリーだった。フロントの粋な計らいです。部屋は広く、2人で宿泊しても狭い感じはない、インターネットはLANケーブルでつなぐタイプ、そしてフリーだった。
Recenserad 13 december 2011