Senaste omdömena

Välj typ av resenär
Mycket bra



baserat på 239 omdömen
  • Renlighet 8,3
  • Faciliteter 7,4
  • Läge 7,5
  • Bekvämligheter på rummet 8,1
  • Service 8,5
  • Valuta för pengarna 8,5
  • Mat/Middag 6,9
Sortera efter

Grace från Indonesien
Reste med partner
ION rum
Bodde i 2 nätter i juli 2015
Very nice hotel
Value for money
Recenserad 03 maj 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Zhi från Singapore
Ensamresenär
ION rum
Bodde en natt i april 2016
Worth the one night stay
The location is good as there are food and cheap massages just along the stretch. Mini-marts were abundance. The staff are very friendly and helpful. However, the dishes served during breakfast were disappointing. It's okay though as we could always get food from outside. Can easily enter to the beach area from the other resorts across the road. Like the quietness there.
Recenserad 24 april 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Widianto från Indonesien
Familj med småbarn
ION rum
Bodde i 3 nätter i juli 2015
Good Hotel
Clean, good location, and good facilities.
Recenserad 06 april 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Adiguna från Indonesien
Familj med småbarn
ION rum
Bodde en natt i juli 2015
good hotel
good hotel. aircon bit not cold
Recenserad 14 mars 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Sharleen från Filippinerna
Gruppresenär
Sky rum
Bodde i 2 nätter i februari 2016
Ion satisfied our stay in Bali!
Definitely recommendable, Ion has a comfy rooms with pool, friendly and accommodating staffs, and buffet breakfast so you don't need to think of what and where to eat when you wake up!
The staffs/employees are very helpful and accommodating. They helped us on our luggage, as well as helped us on our tour since we don't have any clear itinerary. The rooms are clean and comfy, with big bed. The pool is nice as well.
Recenserad 03 mars 2016
Tycker du omdömet är användbart?

eddy från Indonesien
Reste med partner
Sky rum
Bodde i 3 nätter i januari 2016
definitely will stay here again
location is ok, quiet room, helpful staff, spacious & colorful design inside room, and the breakfast is nice
Recenserad 25 februari 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Amanda från Australien
Affärsresenär
ION rum
Bodde i 5 nätter i februari 2016
Great value for money. Clean and comfortable
I stayed here while on a course in Nua Dua. The staff were great and the rooms were clean and comfortable. I didn't include breakfast, however there looked to be alot of choice at the buffet.
Recenserad 18 februari 2016
Tycker du omdömet är användbart?

James från Indonesien
Familj med småbarn
ION rum
Bodde i 4 nätter i juni 2015
Near to water sports activities.
This is a small average hotel in tanjung benoa. A good value for long stay. Have to wait long enough when order meal at the restaurant.
Recenserad 09 februari 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Kasama från Thailand
Gruppresenär
ION rum
Bodde en natt i september 2015
Small hotel near the beach
The room and facilities are nice and clean. Worth the price. the rooftop bar is good but dry. Can be better.
Recenserad 02 februari 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Kasama från Thailand
Gruppresenär
Sky rum
Bodde en natt i september 2015
Good hotel near the beach
We booked the sea view room but we got the room in another side. Luckily the staff changed the room for us. The room is nice but a lil bit smell of cigarette.
Recenserad 02 februari 2016
Tycker du omdömet är användbart?


1

Välj ditt lojalitetsprogram

Högst upp på sidan kan du klicka på PointsMAX så ser du många populära lojalitetsprogram som du kan välja mellan.

2

Välj ett rum med poäng

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Tjäna upp till 4900 poäng

Varje valbart rum kommer att visa de poäng som du kommer att tjäna på att göra bokningen.

3

Logga in och tjäna poäng!

  • Medlemsprogram ID
  • Jag är inte hotellgästen. Bokningen görs åt någon annan.

Ange ditt medlems-ID för ditt valda program när du gör din bokning. Du kommer att tjäna den summan som visas när du slutför din bokning. Det är så pass enkelt!

Börja här och välj det program som du helst föredrar: