Utmärkt 8,3
baserat på 2547 omdömen

Senaste omdömena

Välj typ av resenär
Utmärkt



baserat på 2547 omdömen
  • Renlighet 8,6
  • Faciliteter 8,2
  • Läge 8,8
  • Bekvämligheter på rummet 8,5
  • Personal 8,4
  • Valuta för pengarna 7,7
  • Mat/Middag 7,5
Sortera efter

Haji från Brunei
Familj med små barn
Standardrum med 2 enkelsängar - Rökfritt
Bodde i 4 nätter i september 2016
strategic place
nice hotel, very near to shopping and subway train. The only complain is the swimming pool is not open during my stay, my children is excited to see the pool but it do not open.
Recenserad 15 september 2016

Richard från Australien
Par
Standard Dubbelrum - Rökfritt
Bodde i 2 nätter i september 2016
Excellent hotel, ideally situated
Would have liked to have seen more public lounge areas. There were very few seats in the reception areas and around the shopping and shop areas to sit down
Recenserad 15 september 2016

Nguyen från Australien
Familj med små barn
Rum Princess Kitty - rökfritt
Bodde i 2 nätter i september 2016
Great stay
Very convenient to places, very good service too.
Recenserad 12 september 2016

Yu från Kanada
Familj med äldre barn
Standard Dubbelrum - Rökfritt
Bodde i 6 nätter i augusti 2016
Excellent!
Very convenient! Excellent!
Recenserad 06 september 2016

Velma från USA
Familj med äldre barn
Dubbelrum Plaza Luxe med fri tillgång till lounge - rökfritt
Bodde en natt i augusti 2016
Tokyo
We enjoyed our stay.
Recenserad 31 augusti 2016

Shunfeng från Kina
Familj med äldre barn
Superior tvåbäddsrum rökare
Bodde i 4 nätter i augusti 2016
Good except the breakfast
Nice location, but breakfast just so-so.
Recenserad 30 augusti 2016

guo från Singapore
Grupp
Standardrum med 2 enkelsängar - Rökfritt
Bodde i 4 nätter i juni 2016
Good Location
The location is very near to Shinjuku train station. The room is very clean.
Recenserad 22 augusti 2016

Chi från Hongkong
Familj med små barn
Superior syd
Bodde i 4 nätter i augusti 2016
Room neat and tidy
better to have non smoking room
Recenserad 22 augusti 2016

Darko från Schweiz
Familj med små barn
Superior enkelsängar - Rökfritt
Bodde i 2 nätter i augusti 2016
Best place in shinjuku
We've been To the park Hyatt before, that is kind of too much! Keio plaza has real japanese service, is cheaper, and really very well located with an underground access To Shinjuku station, many restaurants, bars and shopping areas, very useful during typhoons season!
Recenserad 20 augusti 2016

Joon från Singapore
Familj med äldre barn
Superior syd
Bodde i 6 nätter i augusti 2016
Excellent choice
The hotel is conveniently located in Shinjuku. We could get to places of interest easily. There are day tours out of the hotel, shuttle buses to Disney and shuttle buses to Narita airport. Service was exemplary. I was particularly impressed with Iwao, a staff serving at the guest relations customer. She assisted me with my various requests with utmost politeness. I also tried the teppanyaki restaurant on the 7th floor of the main tower. The experience was phenomenal even as the price was steep. Will definitely stay at the hotel again. One point for improvement: The lifts at the South Tower were overcrowded and rather slow.
Recenserad 20 augusti 2016


1

Välj lojalitetsprogram

PointsMAX
Språk
Lojalitetsprogram A Lojalitetsprogram A
Lojalitetsprogram B

I menyn, klicka på PointsMAX och välj det lojalitetsprogram du helst använder.

2

Välj poängerbjudande

Hotellrum A
Rumsinformation
Tjäna
5000 poäng

Välj rum och poängalternativ för ditt valda boende.

3

Ange medlems-ID

Nationalitet (angivet i pass)
Medlemsprogram ID
1234

Ange ditt medlemsnummer för ditt valda program när du slutför din bokning. Poängen kommer att läggas till på ditt konto efter att du checkat ut från hotellet.

Börja här och välj det program som du helst föredrar: