Mycket bra 8,0
baserat på 73 omdömen

Senaste omdömena

Välj typ av resenär
Mycket bra



baserat på 73 omdömen
  • Renlighet 8,1
  • Faciliteter 7,7
  • Läge 8,2
  • Bekvämligheter på rummet 8,2
  • Service 8,1
  • Valuta för pengarna 7,8
  • Mat/Middag 7,4
Sortera efter

Shirley från Malaysia
Affärsresenär
Superior-rum med King size-säng
Bodde en natt i november 2014
Excellent service and great room
very nice
I checked in very late, midnight, after a business meeting and dinner. The front office staff is very friendly and efficient. The room is superb, feel like a king staying in the room. Very near to subway as well.
Recenserad 19 maj 2015

Lo från Hongkong
Affärsresenär
Superior-rum med King size-säng
Bodde i 2 nätter i oktober 2014
Good Locations!
The staffs are very helpful, location is good
It was a business at Shenyang for 3 days, the hotel service is good and staff was very helpful but the decoration seems a bit torn while overall this hotels worth for its value.
Recenserad 15 oktober 2014

lionel från Frankrike
Affärsresenär
Superior-rum med King size-säng
Bodde i 2 nätter i september 2014
Good Hotel, central location
Spacious room, Nice restaurant, clean
Very nice stay, except for the long check in. Nice and comfortable room
Recenserad 05 oktober 2014

LIM från Malaysia
Affärsresenär
Superior-rum med King size-säng
Bodde i 2 nätter i augusti 2014
convenient location
near to subway, good enviroment as near to youth park, nice staff
it is really a good and convenient location as it is near to subway, 3 miniute walking distance. the breakfast is good enough, many variety and the staff service is very excellent good.
Recenserad 25 augusti 2014

mai från Kina
Affärsresenär
Superior-rum med King size-säng
Bodde i 4 nätter i augusti 2013
comfort
comfort, good attitude, nice staff
quite enjoying
Recenserad 18 augusti 2014

Vesa från Finland
Affärsresenär
Superior-rum med King size-säng
Bodde en natt i mars 2014
Lot of construction around keep noise
paulaner, breakfast and room
Recenserad 07 juni 2014

WUT från Thailand
Affärsresenär
Superior-rum med 2 enkelsängar
Bodde i 2 nätter i juni 2014
It is just good.
Park subway fresh market
There is a local market near hotel. It is good.
Recenserad 05 juni 2014

lionel från Frankrike
Affärsresenär
Superior Svit
Bodde i 3 nätter i februari 2014
Paulaner, central location, good stay
Paulaner, clean and confortable
Excellent stay, good and confortable rooms
Recenserad 22 maj 2014

Bhumibhat från Thailand
Affärsresenär
Superior-rum med King size-säng
Bodde i 2 nätter i mars 2014
ecellent!!!
Best location, nice accommodation and value for money
Recenserad 13 april 2014

LOW från Singapore
Ensamresenär
Superior Svit
Bodde i 2 nätter i december 2013
Short stay during new year holiday
Centrally located, close to metro and quiet surrounding
It was a stopover stay before I head for Harbin. Booked the standard suite for two nights. The room is big but felt that the design of the room is rather poor. Standard of the buffet breakfast was not up to my expectation for a five star hotel. The floor of the shower unit / cubicle in the is not properly leveled resulting in the presence of and "water ponding" / stagnant water on the floor tiles.
Recenserad 05 januari 2014


1

Välj lojalitetsprogram

PointsMAX
Språk
Lojalitetsprogram A Lojalitetsprogram A
Lojalitetsprogram B

I menyn, klicka på PointsMAX och välj det lojalitetsprogram du helst använder.

2

Välj poängerbjudande

Hotellrum A
Rumsinformation
Tjäna
5 000 poäng

Välj rum och poängalternativ för ditt valda boende.

3

Ange medlems-ID

Nationalitet (angivet i pass)
Medlemsprogram ID
1234

Ange ditt medlemsnummer för ditt valda program när du slutför din bokning. Poängen kommer att läggas till på ditt konto efter att du checkat ut från hotellet.

Börja här och välj det program som du helst föredrar: