Mycket bra 8,0
baserat på 71 omdömen

Senaste omdömena

Välj typ av resenär
Mycket bra



baserat på 71 omdömen
  • Renlighet 8,1
  • Faciliteter 7,2
  • Läge 8,2
  • Bekvämligheter på rummet 8,2
  • Service 8,0
  • Valuta för pengarna 7,8
  • Mat/Middag 7,4
Sortera efter

Lo från Hongkong
Affärsresenär
Superior-rum med King size-säng
Bodde i 2 nätter i oktober 2014
Good Locations!
The staffs are very helpful, location is good
It was a business at Shenyang for 3 days, the hotel service is good and staff was very helpful but the decoration seems a bit torn while overall this hotels worth for its value.
Recenserad 15 oktober 2014

lionel från Frankrike
Affärsresenär
Superior-rum med King size-säng
Bodde i 2 nätter i september 2014
Good Hotel, central location
Spacious room, Nice restaurant, clean
Very nice stay, except for the long check in. Nice and comfortable room
Recenserad 05 oktober 2014

LIM från Malaysia
Affärsresenär
Superior-rum med King size-säng
Bodde i 2 nätter i augusti 2014
convenient location
near to subway, good enviroment as near to youth park, nice staff
it is really a good and convenient location as it is near to subway, 3 miniute walking distance. the breakfast is good enough, many variety and the staff service is very excellent good.
Recenserad 25 augusti 2014

mai från Kina
Affärsresenär
Superior-rum med King size-säng
Bodde i 4 nätter i augusti 2013
comfort
comfort, good attitude, nice staff
quite enjoying
Recenserad 18 augusti 2014

Vesa från Finland
Affärsresenär
Superior-rum med King size-säng
Bodde en natt i mars 2014
Lot of construction around keep noise
paulaner, breakfast and room
Recenserad 07 juni 2014

WUT från Thailand
Affärsresenär
Superior-rum med 2 enkelsängar
Bodde i 2 nätter i juni 2014
It is just good.
Park subway fresh market
There is a local market near hotel. It is good.
Recenserad 05 juni 2014

lionel från Frankrike
Affärsresenär
Superior Svit
Bodde i 3 nätter i februari 2014
Paulaner, central location, good stay
Paulaner, clean and confortable
Excellent stay, good and confortable rooms
Recenserad 22 maj 2014

Bhumibhat från Thailand
Affärsresenär
Superior-rum med King size-säng
Bodde i 2 nätter i mars 2014
ecellent!!!
Best location, nice accommodation and value for money
Recenserad 13 april 2014

LOW från Singapore
Ensamresenär
Superior Svit
Bodde i 2 nätter i december 2013
Short stay during new year holiday
Centrally located, close to metro and quiet surrounding
It was a stopover stay before I head for Harbin. Booked the standard suite for two nights. The room is big but felt that the design of the room is rather poor. Standard of the buffet breakfast was not up to my expectation for a five star hotel. The floor of the shower unit / cubicle in the is not properly leveled resulting in the presence of and "water ponding" / stagnant water on the floor tiles.
Recenserad 05 januari 2014

lionel från Frankrike
Affärsresenär
Superior-rum med King size-säng
Bodde i 3 nätter i november 2013
Very nice stay in Shenyang
Central Local, Confortable, Paulaner is a +
Very comfortable stay in Kempinski Hotel. The hotel is clean and personnel friendly. Paulaner is definitively a +, on the - side, impossible to get some breakfest before 6AM
Recenserad 17 december 2013


1

Välj ditt lojalitetsprogram

Högst upp på sidan kan du klicka på PointsMAX så ser du många populära lojalitetsprogram som du kan välja mellan.

2

Välj ett rum med poäng

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Tjäna upp till 4900 poäng

Varje valbart rum kommer att visa de poäng som du kommer att tjäna på att göra bokningen.

3

Logga in och tjäna poäng!

  • Medlemsprogram ID
  • Jag ska inte övernatta på något rum för den här bokningen. Jag gör bokningen åt någon annan.

Ange ditt medlems-ID för ditt valda program när du gör din bokning. Du kommer att tjäna den summan som visas när du slutför din bokning. Det är så pass enkelt!

Börja här och välj det program som du helst föredrar: