King's Hotel
King's Hotel
Se alla 38 bilder
Premier Tvåbäddsrum - Rökfritt - Säng King's Hotel
Premier Tvåbäddsrum - Rökfritt - Säng
Se alla 38 bilder
Lobby King's Hotel
Lobby
Se alla 38 bilder
Lobby King's Hotel
Lobby
Se alla 38 bilder
Hotellet från insidan King's Hotel
Hotellet från insidan
Se alla 38 bilder
PÅ KARTAN King's Hotel
PÅ KARTAN
Fantastiskt
Läge
8,5
Se alla 38 bilder King's Hotel
Se alla 38 bilder
Borttagen från favoriter

King's Hotel

Fantastiskt läge
Bo i centrum av Hong Kong - Se vad som finns i närheten
Har du en fråga till King's Hotel?
Mycket bra
Baserat på 1610 omdömenSe vad andra gäster sa
7,6
83 % skulle rekommendera boendet till en vän
  • 270 m till kollektivtrafik

  • flygplatstransfer

  • Centrum

  • gratis Wi-Fi i samtliga rum

Rumsalternativ
Detta boende är väldigt populärt!Bokat 19 gånger senaste dygnet | 28 resenärer tittar på det här boendet just nu
Premier Tvåbäddsrum - Rökfritt (Premier Twin Room - Non-Smoking)
Premier Tvåbäddsrum - Rökfritt (Premier Twin Room - Non-Smoking)
...
  • Utsikt: Stad
  • 12 m²/129 ft²
  • 2 enkelsängar
Ange datum för att se priser
Dubbelrum Premier ‒ Rökfritt (Premier Double Room - Non-Smoking)
Dubbelrum Premier ‒ Rökfritt (Premier Double Room - Non-Smoking)
...
  • Utsikt: Stad
  • 12 m²/129 ft²
  • 1 dubbelsäng
Ange datum för att se priser
Trebäddsrum Comfort (Comfort Triple Room)
Trebäddsrum Comfort (Comfort Triple Room)
...
  • Utsikt: Stad
  • 17 m²/183 ft²
  • 1 enkelsäng och 1 dubbelsän...
Ange datum för att se priser
Rum för 4 personer (Quad)
Rum för 4 personer (Quad)
...
  • Utsikt: Stad
  • 25 m²/269 ft²
  • 4 enkelsängar
Ange datum för att se priser
Rum Standard (Standard Room)
Rum Standard (Standard Room)
...
  • Rökpolicy - rökfria rum til...
Ange datum för att se priser
Dubbelrum (Double Room)
Dubbelrum (Double Room)
...
  • Rökpolicy - rökfria rum til...
Ange datum för att se priser
Familjerum (Family Room)
Familjerum (Family Room)
...
  • Rökpolicy - rökfria rum til...
Ange datum för att se priser
Tvåbäddsrum (Twin Room)
Tvåbäddsrum (Twin Room)
...
  • Rökpolicy - rökfria rum til...
Ange datum för att se priser
Har du en fråga till King's Hotel?
Agoda Insidererbjudanden ger dig upp till 30 % rabatt!

Priserna blir lägre så fort du loggar in!

Logga in!
Mer om King's Hotel

Mer om King's Hotel

En översikt

Visa mer

Det nödvändiga och dess avstånd

Avstånden som visas på kartan är fågelvägen. Det faktiska reseavståndet kan variera.
Visa mindre

Vad de erbjuder

Visa mindre

Vad finns i närheten

Avstånden som visas på kartan är fågelvägen. Det faktiska reseavståndet kan variera.
Visa mer

Boendets gästpolicy

Visa mer

Lite användbar fakta

Visa mer

Verifierade omdömen från resenärer

Omdömen från Agoda (1610)Omdömen från Booking.com (806)
Renlighet7,6
Faciliteter6,8
Läge8,5
Komfort och kvalitet6,0
Service7,2
Valuta för pengarna7,8
Från verifierade gäster hos Agoda
Filtrera gästkommentarer baserat på:
Språk
English
简体中文
繁體中文 (台灣)
ภาษาไทย
mer
Rumstyp
Premier Tvåbäddsrum - Rökfritt
Dubbelrum Premier ‒ Rökfritt
Trebäddsrum Comfort
Rum för 4 personer
Visar 716 verifierade gästkommentarer
12345
7,2
Mycket bra
Retnawati från Malaysia
Par
Premier Tvåbäddsrum - Rökfritt
Bodde i 4 nätter i september 2018
Near MTR Yau Ma Tei”
MTR Yau Ma Tei (Exit C) is about 10 mins walk. Bus from Airport A21 stop at bus stop no 9 Man Ming Lane. The room is just nice. Toiletteries is provided. Every day they will clean the room. There's towel in the room so no need to bring yours. Temple market is just at back of the hotel. 7-11 is just around the corner. Only the staff is not friendly.
Recenserad 19 september 2018
8,0
Fantastiskt
ZI från Singapore
Par
Dubbelrum Premier ‒ Rökfritt
Bodde i 3 nätter i september 2018
good location, big room”
Very good location. Only 3minutes walks away from yau ma tei station. however, the karaoke noise last till the early morning. So if you are a light sleepy, maybe you should ask for the room facing the basketball court.
Recenserad 18 september 2018
8,0
Fantastiskt
Yolenda från Singapore
Grupp
Premier Tvåbäddsrum - Rökfritt
Bodde i 3 nätter i september 2018
Superb location”
Night market is right at the doorstep. Eateries are everywhere. MTR is mins walk away only.
Recenserad 17 september 2018
6,4
Trevligt
Nur från Malaysia
Par
Dubbelrum Premier ‒ Rökfritt
Bodde i 4 nätter i september 2018
Trevligt”
The housekeeping should vacuum the carpet. I got itchy when i sit on the carpet. Mtr just nearby. Its very convenient for travelers to get the public transport.
Recenserad 15 september 2018
6,4
Trevligt
Sai från Malaysia
Familj med små barn
Trebäddsrum Comfort
Bodde i 5 nätter i september 2018
Could have been better”
The size of the room is as expected, larger than the usual HK rooms you'll find. We had high floor room, level 12 of 14 floors but the noise on the street and the karaoke across the street is still clear at night. The room looks ok but there are molds everywhere and since it is carpeted, not sure how often is the carpet cleaned. It's definitely humid since none of our hand washed clothes dry overnight with the aircond on. I would recommend anyone staying here to request for air purifier if possible as both myself and my toddler end up being down with sinus on the 3rd day.
Recenserad 15 september 2018
3,6
MAY från Malaysia
Par
Premier Tvåbäddsrum - Rökfritt
Bodde i 4 nätter i september 2018
Terrible customer service”
I have stay 4 different hotel in hong kong, this hotel give me worst customer services. I never experience before about the hotel front desk show black faced toward customer and didn't have eye contact to customer when talk to customer, he just look on his paper keep writing and show me his impatient. Well, not all staff behave like this. Only him!!! King's hotel, please hire staff wisely, and train them nicely.
Recenserad 13 september 2018
8,4
Fantastiskt
Eric
Ensamresenär
Dubbelrum Premier ‒ Rökfritt
Bodde i 2 nätter i september 2018
Great decor, location but noisy.”
This hotel is one of the best for the price. Decor, location etc. However, because of the karaoke near by, it can be quite noisy at night which kept me up at times.
Recenserad 13 september 2018
8,0
Fantastiskt
Chayakorn
Par
Dubbelrum Premier ‒ Rökfritt
Bodde i 3 nätter i september 2018
easy to find and traveling”
too bad that my room is on 15 floors that no elevator on that floor. I have to walk from floor14 to floor15 that is really bad
Recenserad 12 september 2018
8,0
Fantastiskt
Punnanunt från Thailand
Familj med små barn
Trebäddsrum Comfort
Bodde i 3 nätter i september 2018
Value for money”
Excellent location, staff is nice, value for money. Only thing that bother is noise from outside.
Recenserad 10 september 2018
7,6
Mycket bra
Paleena från Thailand
Grupp
Dubbelrum Premier ‒ Rökfritt
Bodde i 2 nätter i augusti 2018
Great Location”
The hotel locate in Yau Ma Tai area which is easy to visit the interesting place and there are restuarants around. It’s not far from subway station that is the best part. The room is quite new. The price is resonable.
Recenserad 09 september 2018
8,8
Fantastiskt
CHANG från Malaysia
Familj med äldre barn
Trebäddsrum Comfort
Bodde i 2 nätter i augusti 2018
Fantastiskt”
Great staying , prime location
Recenserad 04 september 2018
9,6
Utmärkt
eak från Thailand
Ensamresenär
Dubbelrum Premier ‒ Rökfritt
Bodde i 2 nätter i augusti 2018
Good location ”
Good and new. Room is quite big than another HK’s Standard. Good location
Recenserad 03 september 2018
8,0
Fantastiskt
Anwar från Singapore
Familj med små barn
Trebäddsrum Comfort
Bodde i 2 nätter i augusti 2018
Clean and Cozy Hotel in the Central”
Clean and easy access to MTR and eateries. Centrally located in Mong Kok. THe 3 bdroom size is good enough for us, one adult + 2 young kids. Bathroom is small, but super clean.....that's very important for someone who's picky about cleanliness. You get what you paid for that price. If you just want an overall clean and safe hotel in the central, easy access to MTR and other amenities, this hotel is great!
Recenserad 31 augusti 2018
7,6
Mycket bra
Koh från Singapore
Grupp
Dubbelrum Premier ‒ Rökfritt
Bodde i 3 nätter i november 2017
Mycket bra”
Good location but no in room beverage of coffee or tea neither any mineral water and also no closet.
Recenserad 30 augusti 2018
7,2
Mycket bra
Joy från Malaysia
Par
Dubbelrum Premier ‒ Rökfritt
Bodde i 3 nätter i augusti 2018
Mycket bra”
Hotel is great beautiful but location not as good.
Recenserad 29 augusti 2018
10,0
Utmärkt
JUNG från Malaysia
Familj med äldre barn
Premier Tvåbäddsrum - Rökfritt
Bodde i 4 nätter i juni 2018
good location”
will stay again
Recenserad 29 augusti 2018
7,2
Mycket bra
Sock från Singapore
Par
Dubbelrum Premier ‒ Rökfritt
Bodde i 4 nätter i augusti 2018
GOOD”
We booked one queen room but a staff upgraded for us to triple room. Have good staff also although I have saw some previous comment their staff attitude are bad. Good location with average services
Recenserad 27 augusti 2018
8,4
Fantastiskt
Michelle från Malaysia
Par
Dubbelrum Premier ‒ Rökfritt
Bodde i 3 nätter i augusti 2018
Good Location and comfortable hotel”
Good location in Hong Kong. walking distance within 3-5Min from kings hotel to Yau Ma Tei Station. Stay in kings hotel for 3days2 night. Sleep well and not noisy sound. Nearby a lot of restaurant can found . Staff is friendly too let me check in early half and hour. Room is bigger than what I expected. Will recommend my friend to stay at kings hotel .
Recenserad 26 augusti 2018
6,8
Trevligt
Norman från Singapore
Grupp
Trebäddsrum Comfort
Bodde en natt i augusti 2018
Budget Hotel”
Budget hotel with is near to transport options like MTR and buses.
Recenserad 16 augusti 2018
6,8
Trevligt
Norman från Singapore
Grupp
Dubbelrum Premier ‒ Rökfritt
Bodde en natt i augusti 2018
Budget Hotel”
Small budget hotel tuck away at a corner which was quite ok. Walking distance to MTR and plenty of buses on the main street. Even a direct bus to/fro from the airport. Ok for short stay.
Recenserad 16 augusti 2018
12345
Det här är ett populärt boende. Missa inte det!

Tillbaka till sökresultaten

Tillbaka till rumsalternativen

|

Avvisa